Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו דור 4 - רדיו "משתגע"

מעבר לפיתרון נפתר ע"י moshe+,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

לרדיו לוקח כ20 דקות עד שהוא מתחיל לעבוד(ראו סרטון) ביינתים הוא מראה חלון של ווינדוס כמו בתמונה (החלונות בווינדוס אם לוחצים עליהם לא מגיבים )

שמתחלף כל כמה שניות עם הכיתוב של רנו.

יש רעיונות איך ניתן לפתור את זה ?

זה התחיל אחרי ניתוק המצבר ולמרות שנתיקתי שוב זה לא הסתדר ,אולי לנתק לפרק זמן ארוך יותר ?

ואם כבר בענייני הרדיו למרות שאני מכוון את השעון הוא לא מתכונן ומראה לי איזה שעה שבא לו ..

אודה לעזרתכם

תודה רבה

פורסם

אגב אם הכוונה לאיפוס הגדרות יצרן עשיתי את זה וזה לא עזר ,בנוסף בתמונה רואים חור בצד שמאל למעלה אליו הכנסתי סיכה אבל זה לא חור של restart 

תודה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בוקר טוב 

הצלחתי לבצע עדכון לתוכנה , אבל הדבר היחיד שזה עשה הוא , שהמסך של הwin 6  במקום להתחלף כל שניה  מתחלף עכשיו כל מס' דקות עם הלוגו של רנו. 

חשבתי  להוציא את הפיוז למשך מס' ימים ואז גם הסוללת גיבוי של מערכת המולטימדיה תיגמר ואז זה סוג של איפוס , 

או על אפשרות לנסות במוסך של קרסו ,השאלה אם  יש להם אפשרות לדעתכם לעשות איפוס לרדיו ? או שחבל על הזמן והכסף..

תודה 

• פיתרון
פורסם (נערך)

שלום לכולם 

מעדכן שאחרי חפירות מרובות 😀 ואחרי שכמעט הרמתי ידיים 

מצאתי סרטון המסביר איך לבצע עדכון ,במקרה שלא ניתן לעשות את העדכון של רנו וזה פתר לי גם את  הבעיה של עליית המערכת(מצורף קישור)https://www.youtube.com/watch?v=StdyJHvT_II .

את העדכון של רנו לא היה ניתן לעשות כיוון שלא היה ניתן ללחוץ על מסך "אני מסכים לעדכון " (היה באפור כמו שרואים בסרטון)

.עכשיו המערכת עולה מצוין כמו קסם😀

יכול להיות שזה שהשעה לא הייתה מכוונת (ולמרות שכיוונתי ידנית היא לא השתנתה) שיגעה את המערכת. 

עריכה אחרונה על ידי moshe+
  • תוכן חדש...