Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"מחיר הוגן" הוא לא המחיר שאתה רוצה לשלם, הוא המחיר שבו יש עסקה בין הקונה למוכר. גם אין דבר כזה "מוכר חזיר", המטרה של כל אחד היא למקסם רווח, מחירים נקבעים לפי מה שהקונים/מעסיקים יהיו מוכנים לשלם. מי שמפנים את זה מוקדם יהיה הרבה פחות ממורמר... 

• אהבתי 4
  • תגובות 191
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 14 דקות, ליפיגו כתב:

אני עוד זוכר מה זה לשלם 300 ש'ח לטלפון..

300 לחודש עם חוזה ל3 שנים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לגבי מחירי הדיור - כל עוד המדינה תמשיך למכור קרקעות במחירים אסטרונומיים זה ימשיך לטפס, אם אתם שואלים אותי הפיק עוד לפנינו.

בשנים האחרונות הממשלה הייתה די תקועה ולא עבדה - מה שיצר צוואר בקבוק לממשלה הנוכחית, תכנון של פרויקט לוקח כשנתיים וקרקעות שנקנו היום במחירים גבוהים פי 2 ממה שנמכרו לפני שנתיים יגולמו למחיר הדירה בשנתיים הקרובות - מה שאומר שהמחירים הולכים לעלות בכ-200 אלף לדירה+-, רק לפי שווי הקרקע, במידה והתשומות או המדדים ימשיכו לעלות זה לוקח אותנו לעליה יותר גבוהה.

בערך ב-2023-2024 השוק יתחיל להתאזן בלי עליות חדות, בהנחה שהריבית האפסית תישאר כמו שהיא.

מה שלוקח אותנו למצב שעוד שנתיים דירת 3 חדרים באיזורי ביקוש תגיע לבערך 2.5 מ'.

שום מחאה לא תעזור, אנחנו במצב שהרכבת כבר יצאה מהתחנה והדרך היחידה לעצור אותה זה לשחרר קרקעות ליזמים במחירים מסובסדים בתנאי שיתחייבו שתוך שנה הם מתחילים בניה ושחרור חסמים בירוקרטיים שיזרזו את התחלת הבניה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 41 דקות, BarryG כתב:

"מחיר הוגן" הוא לא המחיר שאתה רוצה לשלם, הוא המחיר שבו יש עסקה בין הקונה למוכר. גם אין דבר כזה "מוכר חזיר", המטרה של כל אחד היא למקסם רווח, מחירים נקבעים לפי מה שהקונים/מעסיקים יהיו מוכנים לשלם. מי שמפנים את זה מוקדם יהיה הרבה פחות ממורמר... 

בלי "חזירות" לא היה פה כלום ולא היינו מגיעים לאף מקום.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשהייתי ביסודי, בשנות ה 80, במדינת ישראל היו ארבעה מליון וחצי אזרחים.

היום אנו מתקרבים ל עשרה מליון.

במדינות מערביות זה בד"כ לא קורה בקצב הזה.

זה חלק גדול מהעניין.

• אהבתי 1
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

לא תהיה מחאה מסיבה פשוטה - הממשלה "הנכונה" בשלטון. לא יהיו ארגונים שיממנו את המחאה ובטח לא סיקור תקשורתי.

לגבי רמת החיים - מעולם לא היה שפע כזה במדינה, מצד שני דירה היא חלום בלתי אפשרי עבור רבים. התוצאה היא שאנשים מבזבזים כל שקל שנכנס לחשבון הבנק כי ממילא לא רואים את עצמם קונים דירה.

• אהבתי 3
פורסם
בתאריך 3.11.2021 בשעה 10:19, David32 כתב:

אתה צריך להתאפס קצת ולהבין שהפגנות זה חשוב וחלק מהתהליך הדמוקרטי.

אני לא נגד זה שיפגינו.

אני פשוט מעדיף שיפגינו בעד מה שמתאים לי.

ובזמן בין ההפגנות אפשר אולי לשים אותם באיזשהו גן או מחנה שיספק להם פעילויות העשרה, ולשחרר אותם כשצריך להפגין בשביל משהו באמת חשוב, ולא יפריעו לי בשאר הזמן.

אפשר לקרוא לגן "הגולאגוש של ואדימוש".

• רעיון גרוע 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 3 שעות, BarryG כתב:

אבל זה בתנאי שיש תנאים זהים.

לדוגמא אם רק אני יכול לייצר ולמכור אוכל אני אהיה האיש הכי עשיר במדינה

פורסם
לפני 3 שעות, stum כתב:

דיברנו על זה כבר בעבר.

תהליכי בירוקרטיה איטיים היו לפני 2008.

ביקוש גבוה לדירות היה גם לפני 2008.

היצע זעום היה גם לפני 2008.

מחירי הדיור שעלו במאות אחוזים מאז 2008 קשורים כנראה בעיקר לריבית אפס.

כשזו תעלה - המחירים, סביר להניח או יירדו או יישארו כמו שהם בזמן שהאינפלציה תקטין את הפער.

לא בדיוק, ממשלת אולמרט החליטה שכדי לעודד אנשים לעבור לגור בפריפריה, צריך פשוט לבנות, אבל רק בפריפריה.

מעבר לזה מספר התחלות הבנייה נשאר דיי דומה בשני העשורים האחרונים +-, אבל כמות האוכלוסיה (ולכן הדרישה) לא נשארה דומה, אלא עלתה.

אז ניקח את שני הפרמטרים האלה ונחבר אותם ביחד, אתה מקבל שכל שנה חסרות דירות, בהתחלה זה X, אח"כ 2X, אח"כ 3X, אח"כ 4X, ואז בא אולמרט והקפיץ את זה ל-10X, ואחרי זה 11X, 12X, בא לפיד, מציפייה למע"מ 0 נשאר על 12X, 12X 12X, ואז הלך לפיד הביקושים חזרו אז זה 16X, 17X והלאה...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המחאה החברתית ב-2011 הצליחה בעיקר בזכות תמיכה אגרסיבית של ערוצי הטלוויזיה 11-12-13 + ynet/ידיעות שהיום אין להם כל עניין לתדלק מחאה נגד ממשלה שהם דחפו להקמתה

• אהבתי 3
פורסם
לפני 11 שעות, SurfHigh כתב:

במה הצליחה המחאה ההיא? 

סידרה ג'ובים דה לוקס לסתיו שפיר ואיציק שמולי? 

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2
כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם
לפני 13 דקות, ליפיגו כתב:

סידרה ג'ובים דה לוקס לסתיו שפיר ואיציק שמולי? 

נדמה לי שהם קפצו מהתאחדות הסטודנטים,זה מסלול מוכר אצלם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 3 דקות, Potato כתב:

נדמה לי שהם קפצו מהתאחדות הסטודנטים,זה מסלול מוכר אצלם.

נראה לי שעבר בחוק ההסדרים, חוק שמאפשר לבטל את החברות באגודת סטודנטים. 

מה שנקרא "בהתפרקות ההסתדרות ננוחם"

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic

• תוכן חדש...