Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 11 דקות, ik3 כתב:

סלד קבוע גורם להצטברות של פיח, אתה רוצה לפחות פעם ב לתת למנוע לעלות בטורים, ובאופן כללי לתת לו לעבוד על פני כל רצועת הסלד.

אה אוקיי כן, אני מניח שכל רכב מידי פעם עולה בסל"ד כדי להאיץ, אני מגיע מידי פעם לאזור ה 3.5-4K, לעיתים נדירות לאזור ה 5, אבל רוב מוחלט מהזמן המנוע על סל"ד 2300 בינעירוני.

חוץ מזה אין פיח, גפ"מ :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
לפני 39 דקות, הלוחש למכוניות כתב:

בגדול - כל מי שכתב פה שאין בעיה להגיע מידי פעם (עשרות פעמים בנסיעה, אבל לזמן קצר) לאזור 5000 סל"ד - צודק.

השאלה בעליות שבשביל קצב מהיר צריך זמן ארוך סל"ד גבוה כמו למשל עליות לירושלים (אני עולה אותם בקצב יותר מרוב התנועה) האם זה לא בריא

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, ik3 כתב:

סלד קבוע גורם להצטברות של פיח, אתה רוצה לפחות פעם ב לתת למנוע לעלות בטורים, ובאופן כללי לתת לו לעבוד על פני כל רצועת הסלד.

זאת תאוריה שאף פעם לא הוכחה במציאות, מעבר לכך המנוע מייצר יותר פיח ככל שגדל עומס העבודה (סל"ד) אז אף אחד לא יודע להגיד אם זה באמת מזיק או מועיל.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • תוכן חדש...