Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני כחצי שנה רכשתי פיאט טיפו 2017, 50 אלף. הכל בסדר בסך הכל, ועברה את הבדיקה יפה, אבל לאחרונה התפתחה בעיה מוזרה, שצצה ונלעמת מדי פעם: במהלך נסיעה, שומעים(כנראה מאזור הגלגלים הקדמיים) מין צלילי טיקטוק, או יותר נכון צקצוק. התדירות שלהם עולה עם מהירות הנסיעה. להמחשת העוצמה, אציין ששומעים אתז ה רק עם חלון פתוח(היו כמה מקרים שהצלחתי לשמוע את זה גם עם חלון סגור).

התופעה הזו היא משהו שפגשתי כמה פעמים ברכבים ששכרתי בעבר(זהו הרכב הראשון בבעלותי), כך שנראה לי שמדובר במשהו די נפוץ.

הייתי במוסך מורשה לפני כחודש וחצי. דווקא כשהם לקחו לנסיעת בדיקה- התופעה נעלמה(איזה מזל חח). בכל אופן הבחור אמר שלדעתו מדובר בבלמים. הם בדקו, וראו שהבלמים בסדר(הרכב טופל כמו שצריך במוסך מורשה על ידי הבעלים הקודמים), אבל החליטו לעשות משהו שנקרא "השחזת פאזות"(מה שזה לא יהיה). התופעה חלפה(כאמור, היא גם ככה נוטה לבוא ולהיעלם). לאחרונה זה שוב חזר.  לא מדובר בנקישות חזקות או משהו ברמה הזו.

אני מתכוון לנסוע מחר או מחרתיים למוסך שוב, אבל אשמח לקבל מכם חוות דעת, עד כמה שניתן, מה זה עלול להיות. כמובן שאני לא יכול להקליט את הסאונד הזה, אבל בגלל ששמעתי את זה פעמים רבות בעבר, אני מניח שזה נשמע לכם מוכר. שוב: קול צקצוק עדין מאד, שתואם במחזוריותו את מהירות הנסיעה.

יש רעיון?

עריכה אחרונה על ידי sheff2k21
פורסם
לפני 1 דקה, Legend כתב:

מעבר לתקלה טכנית, זה יכול להיות הדבר הכי פשוט כמו אבן שנתקעה בצמיג.

כן, בדיוק עכשיו אני רואה פוסט שמתאר בעיה דומה. במקרה שלו הלך המיסב...בכל אופן אנסה לבדוק טוב טוב את הגלגל באור יום.

פורסם
לפני 4 דקות, asix כתב:

בדרך כלל מיסב. כשהוא מתחמם הרעש קיים כשהוא קר הרעש לא קיים.

במקרה שלי, זה דווקא קורה כשהרכב קר. למשל אז, כשבאתי למוסך, התופעה פתאום נעלמה(מין הסתם הרכב לא הספיק להתקרר תוך שעה)

לפני 6 דקות, אלי122 כתב:

היה לי את מה שאתה מתאר,

לבסוף נמצאה אבן בין החריצים של הגלגל,בקיצור שווה בדיקה . 

מעניין חח

פורסם
לפני 27 דקות, sheff2k21 כתב:

במקרה שלי, זה דווקא קורה כשהרכב קר. למשל אז, כשבאתי למוסך, התופעה פתאום נעלמה(מין הסתם הרכב לא הספיק להתקרר תוך שעה)

התכוונתי לחום של המיסב. לא של המנוע.

לכן אמרתי בדרך כלל.

פורסם

כמה מאות שקלים עד אלפייה. לא מדובר בעבודה שדורשת את הידע הנוסף שיש למוסך מורשה וכל מוסך טוב יכול לבצע אותה (וכנראה בחצי מחיר).
אל תתפתה לחלפים זולים מטורקיה או סין.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לי היה רעש כזה, שמעתי אותו משך שבועות כאשר הייתי מגיע לחניה המקורה של חדר הכושר. בסופו של דבר התברר כבורג שהיה תקוע בצמיג, נקש על רצפת הבטון והדהד מקירות החניון.

תתחיל בבדיקה הפשוטה ביותר: הסתכלות על הצמיגים ובדיקת לחץ האויר.

כמובן שיתכנו תקלות אחרות, המקצוענים כאן יודעים יותר ממני.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...