Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים

לאחר החלטה לקנות רכב מיני חדש

ולאחר בחינה של כמה וכמה מכוניות מיני

התמקדתי ב יונדאי i10 ידנית (2021)

כשהשוותי אותה למכוניות מיני אחרות 

ראיתי כמה נקודות שבלטו בה לטובה

1) מערכות הבטיחות שלה עולות בהרבה על כל מיני אחרת שראיתי

2) להרבה מהמיני יש גיר רובוטי עם מצמד אחד שממה שראיתי הוא ממש לא מומלץ וגם קשה למכור מכונית כזאת - ולכן העדפתי ידני 

3) אותו גיר רובוטי גם מאט את הרכב וברוב המכוניות הנל מדד מ0 ל100 הוא 15 שניות לעומת הידנית שבה 12 שניות 

4) המחיר שלה זול משמעותית לעומת שאר מכוניות המיני וממה שאני מבין זה בגלל שבארץ אין הרבה ביקוש לידני ואם זו הסיבה היחידה להפרש המחירים אז זו מציאה אמיתית למי שאוהב/מסתדר עם ידני

5) בנוסף יונדאי  i10 מגיעה עם 1200 סמ"ק שזה 200 יותר מרוב המכוניות האחרות

6) לסיכום ממה שאני מבין (מקריאת המפרטים) היא לא נופלת משאר מכוניות המיני בדבר בטח לא משהו שמצדיק כזה הפרש במחיר

זה הניתוח שלי שגורם לי לרצות לקנות דווקא אותה

אשמח מאד לשמוע את חוות דעתכם

אם אתם מסכימים או לחלופין אם הניתוח שלי לא טוב ויש חסרונות שלא ראיתי או יתרונות למיני האחרות שמצדיקים את ההפרש במחיר ואת הוויתור על מערכות הבטיחות שיש בה ובאחרות אין 

מדגיש  שזה ממש לא פרסומת לקנית מכונית כזאת

אני לא עובד בתחום הרכב ולא מבין בזה הרבה

היה חשוב לי להביא את הניתוח שלי בצורה מלאה כדי להבין אם צדקתי בניתוח שלי ואם לא אז איפה טעיתי

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי ידידיה סופר
פורסם

אם מיני ידנית אז ללא ספק היונדאי.

היא מציעה מרווח הטוב בקטגוריה, ביצועים טובים, בטיחות, בידוד ונוחות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל עוד אתה חי בשלום עם הגיר הידני (חבל אחרי פחות משנה למכור כי אתה\חברה שלך לא מסתדרים עם ידני) זאת אכן בחירה ראויה והגיונית.

תבדוק גם את הסוזוקי באלנו הידנית טיפה יותר מרווחת וגם זריזה ואמינה.

פורסם

הבלנו כרגע לא נמכרת לפי אתר סוזוקי, ובמחיר שלה יש רכבים טובים יותר כמו הקליאו הידנית, אבל משובר כבר על מחירים אחרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה-I10 היא המיני הידנית היחידה, הפיקנטו ליטר ירדה מההיצע. 

לסוזוקי יש את הסוויפט, אבל היא כבר עולה 91 אלף, יותר מהקליאו והמיקרה. 

• תוכן חדש...