Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוקל לקנות אוטו, לאחר 4 שנים מאז שנגנב לי האוטו שהיה בבעלותי.
כצפוי, המכשול העיקרי הוא שללא עבר ביטוחי ב-4 שנים האחרונות, עלויות הביטוח יקרות בהגזמה (7800 על קליאו ידנית 2015, ו-12,500 על מאזדה 3 2015).

מודה שבדקתי את המחירים דרך וובי, ואני יודע שאפשר תמיד להשיג מחירים יותר זולים מהם, אבל זה עדיין נתן לי פרופרציה להבדל בין ביטוח עם או בלי וותק.

בעקבות זאת שוקל לקנות אוטו עם העברת בעלות על שם ההורים, כך שגם את הביטוח יהיה אפשר לרשום על שמם, כאשר אני אהיה ה"נהג נוסף", וכך אוכל לצבור מחדש וותק עבר ביטוחי.

חשוב לציין שאני לא גר איתם, אז בעצם הרכב יהיה רק אצלי אבל רשום על שמם.

האם יכולה להיות בעיה מבחינת הביטוח במצב כזה?

ולא פחות חשוב, האם יהיו לי הגבלות באחזקת אוטו שלא רשום על שמי (טסטים, אישורים למיניהם וכו...)?

מודע רק לעניין הדוחות שצריך לעביר על שמי, במקרה ויהיו.

פורסם

יש ברשותנו רכב הרשום על שם חמותי (שגרה בעיר אחרת). הביטוח על שם חמותי ואשתי רשומה כנהגת עיקרית.
מבחינת הביטוח אין בעיה. 
הדאגה היחידה בשוטף היא שהטופס לטסט מגיע לחמותי ואנחנו צריכים להחתים אותה על יפוי כח ולהציג תצלום ת.ז. שלה בטסט.

היום כמובן לא חייבים לחכות לטופס בדואר ואפשר לשלם ולהדפיס מהאינטרנט, אני לא בטוח איך ייפוי הכח לטסט עובד במקרה כזה.
אני מניח שכשנרצה למכור גם יהיה קצת כאב ראש.

• רעיון טוב! 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

פות"ש כתב

לפני 4 שעות, serg90 כתב:

גם את הביטוח יהיה אפשר לרשום על שמם, כאשר אני אהיה ה"נהג נוסף",

motior כתב 

לפני 3 שעות, motior כתב:

הביטוח על שם חמותי ואשתי רשומה כנהגת עיקרית

וזה ההבדל ביניכם שיכול להביא לבעיה במקרה ביטוחי. כמו שכתב גור אדם .

אם אתה רשום כנהג עיקרי ככל הידוע לי, אין בעיה. - השאלה היא אם כאשר בעל הרכב הינו בעל רצף ביטוחי נקי, אבל הנהג העיקרי חסר רצף ביטוח, אם זה מוזיל ?

• אהבתי 1
---------------------
הזמן הכי טוב לשתול עץ היה לפני 20 שנים.
הזמן הבא הכי טוב הוא עכשיו ...
פורסם

אל תסתמך על הצעות באינטרנט. נהל מו"מ  טלפוני עם כמה חברות וסוכנויות. סיכוי טוב לחתוך עשרות אחוזים מהמחיר.

@motiorאת האגרה שלם ברשת והדפס את ה-PDF. בקש מחצותך להעביר צילום רשיון נהיגה בואטסטפ והדפס אותו. prblem solved.

אני עושה כך - יש לי שתי מכוניות שרשומות על שמי אך מצויות בשירות הבנים. לפני הטסט הם מצלמים ר.נ. שלי וניגשים לטסט, בלי חתימה שלי על טופס יפוי כוח. אם אתה מוטרד בקש מחמותך לשלוח לך יםוי כוח בפקס/מייל/ואטסאפ, זה אמור להספיק.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה @sperial - למדתי משהו :-)  (את האגרה אני בכל מקרה משלם ברשת גם כיום  אבל מחכה לקבל את הרישיון המקורי לכתובת חמותי...)

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם
לפני 17 שעות, sperial כתב:

אל תסתמך על הצעות באינטרנט. נהל מו"מ  טלפוני עם כמה חברות וסוכנויות. סיכוי טוב לחתוך עשרות אחוזים מהמחיר.

@motiorאת האגרה שלם ברשת והדפס את ה-PDF. בקש מחצותך להעביר צילום רשיון נהיגה בואטסטפ והדפס אותו. prblem solved.

אני עושה כך - יש לי שתי מכוניות שרשומות על שמי אך מצויות בשירות הבנים. לפני הטסט הם מצלמים ר.נ. שלי וניגשים לטסט, בלי חתימה שלי על טופס יפוי כוח. אם אתה מוטרד בקש מחמותך לשלוח לך יםוי כוח בפקס/מייל/ואטסאפ, זה אמור להספיק.

השאלה האם רלוונטי לעשות מו"מ עוד לפני שיש ברשותי רכב?

אני לא ממהר לקנות אוטו, במיוחד לפני שיש הערכה כללית למחיר הביטוח.

הייתי מאוד קרוב להתקשר לאותו מוכר המאזדה, אבל ירדתי מזה ברגע שגיליתי את המחיר המופרז של ה-12,500 לביטוח מקיף.

ותודה גור אדםחששתי בדיוק ממשהו כזה. נראה כסיכון מיותר, במיוחד בתור אחד שחווה כבר גניבה של אוטו.

הייתי לי בעבר אופציה לקחת רכב מהעבודה עד שזה נדחה בעקבות הקורונה. יכול לבדוק את הכיוון הזה, ובמקרה כזה לא תהיה לי תוספת בגלל מחסור בעבר ביטוחי?

כי אם לא, נשמע שאולי זה הכיוון שכדאי לי לקחת, גם אם כנראה ולא אוכל להתחייב ל-3 שנים באותו מקום עבודה, ואצטרך לשלם קנס יציאה מוקדם בשלב מסויים.

• תוכן חדש...