Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חובבי המערכות והמוזיקה.

יש לידיד שלי מערכת רדיו דיסק של קנווד ברכב, משהו פשוט ללא מגבר, רק רמקולים.

לאחרונה במהלך נסיעה המערכת כבתה מעצמה והתחילה לעבוד שוב, ככה זה קורה לאורך כל הנסיעה ובתדירות מאוד גבוהה.

ממה בעיה זו עלולה לנבוע?

והאם זה יכול להעיד על קיצו הקרוב של המצבר שברשותו?

תודה לכולם

ליטל

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אם זה במהלך נסיעה אז אין קשר לחיי המצבר....

אולי יש לו איזשהו חוט חסוף שגורם לקצרים ובגלל זה המערכת נכבת...

שיבדוק את החוטים של הרמקולים עם הם נוגעים בשילדה של הרכב או שהפלוס נוגע במינוס ואם זה לא זה שיבדוק את החיווט מאחורי הרדיו דיסק אולי הוא חשוף

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
קודם כל צריך לבדוק את החיבורים של הרדיו דיסק(מתחי הזנה) במידה ותקין אז המכשיר צריך לבלות במעבדה.

ניתן לבדוק זאת לבד?

או שזה מסובך למי שלא מבין בסאונד?

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו כל דבר בחיים,

אם אתה לא מבין בזה

בכדי לצמצם נזקים

פנה לאיש מקצוע

בדיקה ותיקון יעלו לך פחות מפאנל שנשבר או כל דבר אחר..

פורסם
כמו כל דבר בחיים,

אם אתה לא מבין בזה

בכדי לצמצם נזקים

פנה לאיש מקצוע

להוציא את הפאנל זה החלק הקל, אני עשיתי זאת ברכב שלי, השאלה היא האם צריך למצא חוטים וחיבורים חבויים, או שניתן להסכל רק על מה שמאחורי הפאנל.

פורסם
כמו כל דבר בחיים,

אם אתה לא מבין בזה

בכדי לצמצם נזקים

פנה לאיש מקצוע

היא בת..אז דבר בלשון נקבה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

החיבורים של הרדיו הם הפלוס והמינוס הכוונה...

לא מסובך אחרי ששולפים את הרדיו פשוט לעקוב אחרי החוטים ולראות אם יש חוט פגום

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...