Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשמח לעזרתכם בבחירת ג'יפון עירוני לאשתי.

הנסועה כ- 70% בעיר, 30% בינעירוני. באיזור ה- 5K ק"מ בשנה רגילה, במצב קורונה כנראה חצי.

לאחר קריאה מרובה על הרכבים ונסיעות מבחן על רנו קפצ'ור החדשה, פז'ו 2008 וסיור סטטי בניסאן ג'וק וסקודה קאמיק - נראה שה- 2008 הכי יפה ונסיעה רכה עם בידוד רעשים טוב על שיבושים עירוניים.

נראה שאנחנו די מוכוונים ל- 2008, אבל ממש לא בטוחים בגלל שזה רכב צרפתי. בקיצור יש לנו פיק ברכיים בנושא.

מדובר בגדם פרימיום עם מנוע 1.2 טורבו בנזין (130 כ"ס ותיבת ASIN עם 8 הילוכים).

מה דעתכם על הרכב? האם יש לו כבר תקלות ידועות ועד כמה בטוח ללכת על הדגם הנ"ל?

פורסם

מהפידבקים על הרכב שאני רואה בקבוצה האנגלית והישראלית השביעות רצון מאד גדולה,לא נתקלתי בתלונה כלשהי על הרכב.

היו כמה עם 3008 שהחליפו ל2008  ,גם בארץ.

• אהבתי 1
פורסם

ה- 3008 החדש אכן מרשים, אבל לפי הצרכים שלנו אין לנו בו צורך.

בכל אופן, השאלה עד כמה הסיכון ברכישת רכב צרפתי (2008) גבוה מרכישת רכב יפני?

פורסם

אין שום סיכון ברכישת פיג'ו 2008 החדש בשביל לנסוע איתו 400 קילומטרים בחודש. מה שלא ידוע, זה סחירות עתידית. אבל, אם כבר נושא ה 3008 עלה - מדובר ברכב מבוקש מאוד ויוצא דופן של פיג'ו בלא מעט שנים אחרונות.
יכול להיות שגם 2008 יזכה לסחירות גבוהה. בנוסף, רכב עם קילומטראז' אפסי יהיה מבוקש בכל מקרה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בנסועה כזו אני לא חושב שיש רכב חדש שתקנה היום בשוק שיכול להיות לא אמין, אולי רק כזה עם גיר רובוטי בגלל הנסועה הרבה יחסית בעיר. 

לא חוזה בכלל בעיות מכאניות שתחוו עם ה 2008 לכמה שנים טובות. ירידת ערך זה סיפור אחר שכבר קשה לחזות, אם אתם מתכוונים להחזיק את זה הרכב להרבה זמן אז גם זה פחות קריטי. 

פורסם

בחירה מצויינת. 

ירידת הערך לא משחקת תפקיד בקניה כזו. ואני יכול לשער שהיא לא תהיה גבוהה ביחס לשאר הקטגוריה. 

הרי זה לא כלכלי לרכוש רכב חדש, לא משנה איזה, לנסועה נמוכה שכזו. 

תתחדשו ותהנו. 

• אהבתי 2

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, ronrcz כתב:

אני רושם מה אני רואה,תדע שאלו שעברו מה3008 ל 2008 מרוצים מאד.

מניח שמדובר באנשים לא גבוהים במיוחד. בזמן שב-3008 אין בעיה למצוא תנוחת נהיגה טובה, ב-2008 ממש לא כל אחד ימצא כזה. 

בכלל, ה-3008 רכב מוצלח יותר.

לפני שעתיים, Doron_Z כתב:

בנסועה כזו אני לא חושב שיש רכב חדש שתקנה היום בשוק שיכול להיות לא אמין, אולי רק כזה עם גיר רובוטי בגלל הנסועה הרבה יחסית בעיר.  

ֿ

מסכים, וגם עם גיר רובוטי סיכוי קלוש להיתקל בבעיות בנסועה כזו. 

עריכה אחרונה על ידי robertf
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, robertf כתב:

מניח שמדובר באנשים לא גבוהים במיוחד. בזמן שב-3008 אין בעיה למצוא תנוחת נהיגה טובה, ב-2008 ממש לא כל אחד ימצא כזה. 

בכלל, ה-3008 רכב מוצלח יותר.

ֿ

מסכים, וגם עם גיר רובוטי סיכוי קלוש להיתקל בבעיות בנסועה כזו. 

ע"פ איזה מדדים אתה מגדיר את ה3008 כרכב מוצלח יותר?,כי אלו שני סגמנטים שונים.

פורסם

א. ה2008 חדש יחסית ועדיין לא הוכיח את עצמו כמו ה3008, אם זה בביקוש, סחירות, ואמינות.

ב. המכירות בשנה האחרונה הסתכמו בכ1800 יחידות מה2008, כאשר ה3008 שעולה יותר מסר 1000 יותר, שזה כ2800 יחידות.

זה אמור להצביע על כך שה3008 מוצלח יותר,

אולי ב2021 זה ישתנה, ימים יגידו.

פורסם
ע"פ איזה מדדים אתה מגדיר את ה3008 כרכב מוצלח יותר?,כי אלו שני סגמנטים שונים.

נכון הסגמנטים שונים ואני מתייחס לכל אחת מהם בהשוואה למתחרות שלה בסגמנט.
אני רוצה לשים שניה בצד את זה שמספרית (מכירות, ביקוש וכו׳) ה-3008 כבר הוכיחה את עצמה כמוצלחת כי היא איתנו כבר כ-4 שנים.
אישית אני לא מכיר הרבה רכבים בסגמנט של ה-3008 שהייתי מעדיף עליה. אני פחות מתחבר לקוריאניות או היפניות בסגמנט (לפחות בדור הנוכחי שלהן). העיצוב, הנוחות, תא הנוסעים שעדיין מרהיב בעיני גם אחרי כל השנים האלא. לא יוצא לי לנהוג בה המון אבל כשכן (בשבוע שעבר למשל), אני תמיד מתרשם מחדש כמה היא טובה. לא שחסרות לה מתחרות טובות שלחלקן אולי גם יתרונות כאלה ואחרים ואני גם יכול להבין את אלא שפחות מתחברים לקונספט שלה, אבל כחבילה, היא מרשימה מאוד. העקב אכילס הגדול שלה היום הוא כנראה המחיר. די פסיכי לחשוב שהמחיר שלה טיפס בלא פחות מ-30 אלף ש״ח מאז שהושקה פה.

עכשיו, ה-2008... יפיפיה ללא ספק. כלומר כמו כל עיצוב זה עניין של טעם ואני גם מכיר כאלה שלא אוהבים את העיצוב שלה (בעיקר החזית), אבל אני אוהב מאוד.
אבל שם בערך זה נגמר (מבחינתי). תא הנוסעים באותו I-Cockpit קונספט פחות מוצלח פה. גם עיצובית (לא שהוא לא יפה, הוא פשוט פחות הרמוני וזורם מאשר ב-3008) וגם פרקטית. אם רכב עממי וסטנדרטי לא יכול להציע תנוחת נהיגה סבירה לכל רוכש פוטנציאלי מבחינתי זה כישלון. וזה ברמה כזו שעוד לא יצא לי לקרוא מבחן דרכים לרכב הזה שלא מציין את העובדה שלא כל אחד ימצא תנוחת נהיגה טובה. אבל עזוב את המבחנים, אני אישית לא יכול למצוא תנוחת נהיגה שם שלא מסתירה לי את לוח השעונים ושההגה לא יושב לי על הברכיים.
ל-2008 יש כמה מתחרות מאוד מוצלחות. איזה יתרון יש לה על הרנו קפצ׳ור, סקודה קאמיק או פורד פומה למשל? אני יודע שתגיד גיר פלנטרי במקום דו מצמדי, אבל עזוב את זה בצד עכשיו כי בזה דעותינו חלוקות. באיזה עוד אספקטים היא עולה על הרכבים שציינתי?
פורסם (נערך)
לפני שעה, wildlands2019 כתב:

א. ה2008 חדש יחסית ועדיין לא הוכיח את עצמו כמו ה3008, אם זה בביקוש, סחירות, ואמינות.

ב. המכירות בשנה האחרונה הסתכמו בכ1800 יחידות מה2008, כאשר ה3008 שעולה יותר מסר 1000 יותר, שזה כ2800 יחידות.

זה אמור להצביע על כך שה3008 מוצלח יותר,

אולי ב2021 זה ישתנה, ימים יגידו.

ה2008 משתמש במכלולים האמינים של ה3008.

הסיבה היחידה שמכרו 1800 יחידות זה בגלל שאין הקצאות של רכבים לישראל,לא עומדים בביקוש והאספקה ברמות גימור מסויימות חודשים קדימה,מה שדווקא כן מעיד על שמירת ערך עתידית.

מדובר בשני רכבים מוצלחים מאד,ומבחינת שביעות הרצון של לקוחות {גם בארץ} היא גבוהה מאד.

לפני 56 דקות, robertf כתב:

נכון הסגמנטים שונים ואני מתייחס לכל אחת מהם בהשוואה למתחרות שלה בסגמנט.
אני רוצה לשים שניה בצד את זה שמספרית (מכירות, ביקוש וכו׳) ה-3008 כבר הוכיחה את עצמה כמוצלחת כי היא איתנו כבר כ-4 שנים.
אישית אני לא מכיר הרבה רכבים בסגמנט של ה-3008 שהייתי מעדיף עליה. אני פחות מתחבר לקוריאניות או היפניות בסגמנט (לפחות בדור הנוכחי שלהן). העיצוב, הנוחות, תא הנוסעים שעדיין מרהיב בעיני גם אחרי כל השנים האלא. לא יוצא לי לנהוג בה המון אבל כשכן (בשבוע שעבר למשל), אני תמיד מתרשם מחדש כמה היא טובה. לא שחסרות לה מתחרות טובות שלחלקן אולי גם יתרונות כאלה ואחרים ואני גם יכול להבין את אלא שפחות מתחברים לקונספט שלה, אבל כחבילה, היא מרשימה מאוד. העקב אכילס הגדול שלה היום הוא כנראה המחיר. די פסיכי לחשוב שהמחיר שלה טיפס בלא פחות מ-30 אלף ש״ח מאז שהושקה פה.

עכשיו, ה-2008... יפיפיה ללא ספק. כלומר כמו כל עיצוב זה עניין של טעם ואני גם מכיר כאלה שלא אוהבים את העיצוב שלה (בעיקר החזית), אבל אני אוהב מאוד.
אבל שם בערך זה נגמר (מבחינתי). תא הנוסעים באותו I-Cockpit קונספט פחות מוצלח פה. גם עיצובית (לא שהוא לא יפה, הוא פשוט פחות הרמוני וזורם מאשר ב-3008) וגם פרקטית. אם רכב עממי וסטנדרטי לא יכול להציע תנוחת נהיגה סבירה לכל רוכש פוטנציאלי מבחינתי זה כישלון. וזה ברמה כזו שעוד לא יצא לי לקרוא מבחן דרכים לרכב הזה שלא מציין את העובדה שלא כל אחד ימצא תנוחת נהיגה טובה. אבל עזוב את המבחנים, אני אישית לא יכול למצוא תנוחת נהיגה שם שלא מסתירה לי את לוח השעונים ושההגה לא יושב לי על הברכיים.
ל-2008 יש כמה מתחרות מאוד מוצלחות. איזה יתרון יש לה על הרנו קפצ׳ור, סקודה קאמיק או פורד פומה למשל? אני יודע שתגיד גיר פלנטרי במקום דו מצמדי, אבל עזוב את זה בצד עכשיו כי בזה דעותינו חלוקות. באיזה עוד אספקטים היא עולה על הרכבים שציינתי?

לגבי ה3008 אתה לא צריך לשכנע את המשוכנע. לפני ה3008 הייתה לי X1 2.0 חדשה ומכרתי אותה די מהר,ה3008 פשוט רכב טוב יותר,אני מאד מאד מרוצה מהרכב.

לגבי תנוחת הנהיגה ב2008 ,אני מאמין שאם קצת השקעה מרבית האנשים שטוענים שלא מוצאים יכולים כן למצוא תנוחה רגילה,בכל מקרה פותח השרשור רוכש את הרכב לאשתו ואני בטוח שלה יהיה די פשוט למצוא תנוחת ישיבה טובה.

ה2008 מציע חבילה מצויינת ולמעשה הרכב הזה לא נפל בשום תחום,להבדיל מרכבים אחרים.

הוא יפייפה גם מבחוץ וגם מבפנים,הוא זריז ,עם שילוב התנהגות כביש/נוחות כמו שיש בפיגו מוצלחת,מבודד מרעשים היטב,מאובזר מאד,ולכן הוא מבוקש.

לרנו יש דאבל קלאצ וזה גיר שפחות מתאים לנסיעה מנהלתית מאשר גיר 8 הילוכים פלאנטרי מעולה וחלק כמו שיש בפיגו,שלא לדבר על הוצאות החלפות הקלאצים הקבועות של אלפני שקלים והאמינות הלא טובה במקרה הטוב,לרנו ,אחרי הבעיות הקשות שהיו להם במערכות ההנעה בדור הקודם של הרכבים שלהם,יש הרבה מה להוכיח בדגמים החדשים,עד שלא יוכח מבחינתי זה בחזקת נחכה ונראה.

הסקודה,מעבר למוניטין הDSG שהוא סוחב על הגב גם אין יבואן שיתן מענה במקרים שיש בעייה ויש לא רק עם הגירים,מעבר לכך לרכב התנהגות כביש כבדה ולא מהנה בכלל,והדבר הכי חשוב הוא לא ממש SUV ולכן רואה את כחסרון במקרה הזה.

הפומה חדשה לגמרי בארץ,בחול הרכב רץ כבר שנתיים,,לדעתי מגיע גם עם מנוע קצת חלש וגיר רובוטי,לא בדיוק מתכון לנסיעה נעימה וחלקה,בנוסף תא הנוסעים נראה כמו רכב משנות ה90 ,ולא רק לעומת זה של הפיגו,ולקינוח מגיע עם דרמים מאחורה,גם הקפצור לדעתי,שזה לא ראיתי באף רכב מודרני נחשב בהרבה מאד שנים.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
פורסם

בשביל 400 ק"מ בחודש לא משכיבים 135אלף שקל זו דעתי...

בשוק של היום יש היצע רכבים גדול של רכבים כמעט חדשים לחלוטין בני שנה\ שנתים אשר ישאירו לך בכיס הרבה כסף תמורת רכב כמעט חדש לחלוטין, לחלופין מציע לבדוק את מסלולי יד 2 0ק"מ אם מתעקשים על רכב חדש.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...