Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם. אז כמו שרמזה הכותרת, המשפחה התרחבה (טפו טפו מלח שום בצל :) ) ואנו צריכים רכב עם בגאז נורמלי ומקום מאחורה ל-2 כסאות תינוק , ושיהיה מקום לעוד אדם אחד בנוחות.

כרגע אנחנו מתניידים בספלאש , שתוחלף בע"ה ברכב אחר (שאיפה לג'יפון) , אבל זה כבר לשרשור שאפתח בנפרד. 

הדרישות מהרכב הן לפי הסדר הבא :

אמינות, בטיחות, כח, צריכת דלק, שמירת ערך. 

קשה למצוא מועמדות ידניות ראויות ולכן רוב המועמדות עם גיר אוטומט( או רובוטי ). 

המועמדות שכרגע שמתי עליהם עין הינם: 

- טויוטה קורולה ידנית שנתון 2011-2012

- פורד פוקוס טיטניום, גם סטיישן בא בחשבון. מנוע 2.0 (שנתונים 12-13)  

- קיה סיד סטיישן

- פיגו 508 עם מנוע 165 (אלו משנת 2015 ואילך)

- יונדאי I-30 סטיישן 

- יונדאי I-40 רגילה או סטיישן 

- טויוטה קאמרי היברידי שנתון 08-09 

התקציב הוא סביב 40 עם חריגות קלות.

יצרתי לעצמי רשימה של בעד ונגד ואשמח לתובנות . 

קורולה - משעממת בטירוף אבל סביר להניח שתהיה הכי אמינה , עם בגאז סביר. (כל הידניות ביד 2 מבקשים מעל המחירון).

פוקוס - הכי מטריד אותי הגיר רובוטי שברוב הרכבים הארכת האחריות עומדת להסתיים.

פיגו 508 - הבנתי שהמנועים דור קודם עם 156 פחות מומלצים.

יונדאי I-30 סטיישן לא ראיתי משהו יוצא דופן . יונדאי לטוב ולרע.

I-40 על פניו נראית בחירה מעולה. הבעיה העיקרית שהמוכרים ביד 2 לא מחוברים למציאות ומבקשים מעל המחירון בהגזמה. 

טויטה קאמרי - כמובן שאחפש אחת עם אחריות עם הסוללה (או אחת שהוחלפה לאחרונה , הבנתי שזה עסק לא זול בכלל).

מבחינה הגיונית מכיון שאני נוסע רוב הזמן לבד , יודע שעדיף לי לקנות ידנית מיני או סופר מיני , ולאישה לקנות רכב בתצורת סטיישן אבל קשה לי לדמיין את עצמי מבצע את זה בפועל . 

אודה לכל תובנה שלכם בעניין.

תודה רבה. 

עריכה אחרונה על ידי bigbosf

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אני ממש אודה לכל תגובה מחכימה.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא רואה מה הקשר בין כל הרכבים שהזכרת.

אם אתה יכול לחיות עם הסיפור של רצועת התזמון המתפוררת בשלום - 308 סטיישן סביב 2016 תענה על כל מה שאתה מחפש (פחות או יותר).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
לא רואה מה הקשר בין כל הרכבים שהזכרת.

אם אתה יכול לחיות עם הסיפור של רצועת התזמון המתפוררת בשלום - 308 סטיישן סביב 2016 תענה על כל מה שאתה מחפש (פחות או יותר).
הקשר הוא בגאז גדול ורכב מרווח. כל המכוניות שציינתי למעט הפוקוס עונות על זה.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

פורסם

אז אפשר להוסיף עוד כמה לרשימה...

אני באמת חושב שה-308, אחרי החלפת רצועת תזמון בזמן, נותנת המון VFM. היא תהיה כמעט הכי חדשה בתקציב הזה, סבירה מבחינת אמינות, כח וצריכת דלק, מרווחת יחסית לצרכיך, די נוחה ואפילו בטוחה באופן סביר (ללא בטיחות אקטיבית, אבל בכל זאת, התקציב לא גבוה במיוחד).

לחלופין, אפשר לחפש קיה פורטה קצת פחות חדשה (כנראה שנה פחות, אולי שנתיים), שתהיה פחות חסכונית וחזקה (וקצת פחות מרווחת), אבל בלי סיפורי רצועת תזמון ועם שוק טוב יותר כנראה.

אני מסכים איתך

פורסם
בתאריך 11.1.2021 בשעה 23:14, pooh-bear כתב:

אז אפשר להוסיף עוד כמה לרשימה...

אני באמת חושב שה-308, אחרי החלפת רצועת תזמון בזמן, נותנת המון VFM. היא תהיה כמעט הכי חדשה בתקציב הזה, סבירה מבחינת אמינות, כח וצריכת דלק, מרווחת יחסית לצרכיך, די נוחה ואפילו בטוחה באופן סביר (ללא בטיחות אקטיבית, אבל בכל זאת, התקציב לא גבוה במיוחד).

לחלופין, אפשר לחפש קיה פורטה קצת פחות חדשה (כנראה שנה פחות, אולי שנתיים), שתהיה פחות חסכונית וחזקה (וקצת פחות מרווחת), אבל בלי סיפורי רצועת תזמון ועם שוק טוב יותר כנראה.

השוק של הרכב פחות מטריד אותי. אני מניח שאקנה זול ואז אמכור בהתאם. 

אני אשמח אם יש פה כאלה עם הרכב המדובר שיכולים לספר לי איך הרכב מבחינת כח . לא יודע עד כמה 130 כ"ס סוחבים את הכרכרה הארוכה הזאת :) 

פורסם

נראה לי שכדאי לבקש נסיעת מבחן, אולי אצל לובינסקי טרייד יתנו לך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא חושב שיש ל-308 בעיה של כח, לפחות לא לשימוש משפחתי סטנדרטי. רמז: זה המומנט (ומתי הוא מגיע), לא ההספק, בטח בהשוואה לשאר הרשימה שלך (שכנראה רובן ירגישו חלשות יותר). היא גם לא כבדה באופן מיוחד.

• אהבתי 1

אני מסכים איתך

פורסם

מה עם פוקוס סטיישן ידנית 1.6? יש לפעמים אקזמפלרים כאלו ביד2 וסה"כ מדובר בחבילה טובה.

I40 מציעה חבילה טובה לדעתי רק שאני מציע שתחקור את נשוא האמינות של מנוע ה2.0 של יונדאי כדי לדעת על מה אתה הולך ראיתי לאחרונה תלונות וריקולים בשוק ארה"ב ורוסיה על המנוע הזה אבל לא יודע עד כמה זה נפוץ ואם זה משהו שצריך להדליק נורה

פורסם

סוזוקי קרוסאובר ידנית נמכרה כאן משנת 2014.

רכב מרווח וסופר אמין, חסכוני וזול לאחזקה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...