Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קודם כל, אני לא בטוח איך זה נקרא אז אשמח אם תערכו את הכותרת בהתאם. פשוט נתקלתי בסדרה מסוימת בנטפליקס שבה מציגים שם כל מיני עשירים שמחליטים להראות על מה הם הולכים לזרוק את הכסף שלהם, ומשהו שתפס לי את העין זה זה הראפר בסרטון הבא שצירפתי שמחליק עם הרכב להנאתו. האמת? זה נראה ממש כיף, ורציתי לשאול - יש מקום כזה בארצנו? 

https://streamable.com/pl4tfu

ועוד שאלה, למה כאן בסרטון השני שמו שברולט בהשוואה עם מרצדס? כאילו... אני לא מבין כל כך ברכבים, אבל עד כמה שידוע לי שברולט זה לא באותה רמה של מרצדס או פרארי. או שכן?

https://streamable.com/gc3o5d

פורסם

אפשר לבצע הדרכות דריפטים במסלולים (פצאל/ערד בעיקר) , ישנם כמה מדריכים בארץ עם רכבים מתאימים למשימה, אבל זה לא זול.

לגבי השברולט, זו קאמרו ZL1, מציע לך לקרוא עליה קצת. זו לא הספארק של השכן שלך בוא נגיד את זה ככה.

• מצחיק 1
פורסם

ראשית ישנו מועדון מסודר של דריפטרים, אלטרנתיבי מציעים מגרש החלקה קרוב למיני ישראל בהרי ירושלים, אולג עורך הדרכות מטעם דרייב ארט באזור פ''ת וישנו גם בחור שלא מזמן פתח בית ספר לדריפטים ומשכיר רכב בנוי המתאים לכך כמובן במקום מסודר...

תעשה ש.ב ותראה מה מתאים לך.

חשוב לציין שאתה זקוק לרכב בעל הנעה אחורית ודיפ' מוגבל החלקה.. זו יכולה להיות מיאטה, במוו, פורד ועוד או באמת להשכיר רכב המתאים לכך ממפעילי ומקיימי אימונים ושיעורים.

פורסם

איזה מסלולים יש בארץ ומה המיקום שלהם?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

מצא מגרש חניה ריק וגדול, שפוך קצת שמן - תבלה.

אפשר גם לחכות לגשם של מחר-מחרתיים.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
  • מצחיק 1
פורסם
לפני 21 שעות, DareDevil כתב:

איזה מסלולים יש בארץ ומה המיקום שלהם?

ערד, פצאל, מוטורסיטי (שדה תימן).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 46 דקות, shellcase כתב:

ערד, פצאל, מוטורסיטי (שדה תימן).

כמו שידעתי, אז מה זה הדיבור על אשדוד - מסלול רטוב?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 24 דקות, Roycohen1979 כתב:

אני חייב לדעת על איזה רכב נוסע פותח השרשור שהוא מחפש מקום לעשות בו דריפטים...

בתאריך 13.12.2020 בשעה 12:31, trademark כתב:

לפות''ש, איזה רכב יש לך שאתה רוצה ''להחליק'' איתו?

לא נראה לי שבשביל לחפש מקום לשחק שם קצת עם רכב צריך קודם להיות בעלים של מוסטנג מיאטה או כל רכב הנעה אחורית, עם הוט האצ' רגילה בשטח פתוח יש מספיק מה לעשות לפני דריפטינג מקצועי

toyota avensis 2007 manual

• תוכן חדש...