Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרסי השנה של טופ גיר ל-2020

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם מדובר על שנה ארורה, אבל לפחות בזווית המאוד צרה של שוק הרכב, הושקו לא מעט דגמים מעניינים וחדשניים. טופ גיר יחלקו 18 פרסים שונים לקטגוריות שנעות בין "Track Weapon" ל-"Unstoppable Force" (רכב שטח).

צפייה מהנה:

https://www.youtube.com/watch?v=HRN4jKyMBco

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

לצערי טופ גיר של היום לא דומה לזונשל קלאקסון- האמונד- מיי.

נכון התכנים מקצועיים מאוד אבל משהו בשטותניקיות וההומור והאי טראקציה של השלישיה ההיא נעלמה וטופ גיר הפכה לעוד תכנית רכב (טובה) עם תקציב גבוה בלי ערך מוסף.

אני מודה שהפסקתי לעקוב בשלב מסויים שבו מאט לה-בלאנק עדיין היה שם ואתם בהחלט מוזמנים לנסות לשנות את דעתי אבל כרגע לפחות לדעתי זו לא אותה טופגיר.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, Roycohen1979 כתב:

לצערי טופ גיר של היום לא דומה לזונשל קלאקסון- האמונד- מיי.

נכון התכנים מקצועיים מאוד אבל משהו בשטותניקיות וההומור והאי טראקציה של השלישיה ההיא נעלמה וטופ גיר הפכה לעוד תכנית רכב (טובה) עם תקציב גבוה בלי ערך מוסף.

אני מודה שהפסקתי לעקוב בשלב מסויים שבו מאט לה-בלאנק עדיין היה שם ואתם בהחלט מוזמנים לנסות לשנות את דעתי אבל כרגע לפחות לדעתי זו לא אותה טופגיר.

לא נראה לי שמישהו יחלוק עלייך בנושא הירידה באיכות ההומר וההרגשה של האוטנטיות של המגישים (לפחות של קלרקסון).

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...