Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, vagers כתב:

דרך אגב, מכוני הבדיקה שומרים את הבדיקות באיזה מאגר? אני יכול לבקש מהם לשחזר בדיקה שנעשתה לפני כמה חודשים?

הבדיקה נשמרת במחשבי המכון לפחות 7 שנים(התישנות).

יש מכונים הדורשים תשלום עבור העתק.

• אהבתי 1

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לפני 11 שעות, WE988244 כתב:

יש גבול לכמה חלקים יקרים רכב שמגיע ל50% הוא טוטולאוס 

אז הגיעו ל41 זה הזוי

מ 60% נזק גולמי זה אובדן גמור או טוטאל לוסט איך שתקרא לזה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

זה הדבר המוזר, בד"כ בתאונות קשות זה אובדן להלכה, או לפחות עם ירידת ערך. פה אין ירידת ערך, לפי דוח התביעה. החליפו רק חלקי פח, אז יכול להיות שהפגיעה לא חזקה, אבל בגלל הרבה קימוטים פשוט היו חייבים להחליף? לפי מה שהבנתי, הסכום שמופיע הוא ברוטו, כלומר כולל עבודה ועוד כמה דברים...

פורסם

אתם מפספסים את זה שמחירי התיקון הם 'מחירי ביטוח'.
זוג פנסים, זוג כנפיים, בטנות, פגוש, מכסה מנוע, הצירים של מכסה המנוע (שקורסים במכה), רדיאטור ותושבות למיניהן, עבודה, צבע, פרונט ובום הגעתם לסכום.
אבא שלי יצא מחניה בלי להסתכל ומשאית קטנה נגעה לו בכנף (הנזק היה כנף, פגוש, 2 פנסים, ג'אנט, זוג צמיגים, משולש, משולש וכיוון פרונט, ואולי עוד איזה זרוע היגוי או מוט קישור ששכחתי) - 27000 ש"ח. אז אם פה יש גם מכסה מנוע, פח מגן ועוד כמה שטויות - המחיר לא מפתיע (תלוש מהמציאות, הזוי, מפגר - כן, אבל לא מפתיע).
זה שאין ירידת ערך יכול להצביע על כך שכל החלקים שנפגעו אלו חלקים שמחוברים בברגים והם פשוט הוחלפו בחדשים ולמרכב עצמו אין נזק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
לפני 8 שעות, shellcase כתב:

אבא שלי יצא מחניה בלי להסתכל ומשאית קטנה נגעה לו בכנף (הנזק היה כנף, פגוש, 2 פנסים, ג'אנט, זוג צמיגים, משולש, משולש וכיוון פרונט, ואולי עוד איזה זרוע היגוי או מוט קישור ששכחתי) - 27000 ש"ח.

סתם סקרנות באיזה רכב מדובר ? 

ולגבי פותח השרשור- אם הנזק היה כאשר הרכב היה כבר ביד השנייה וסכומו עבר את ה 60% הרכב היה אמור להיות מוגדר אובדן להלכה גם אם אין פגיעת שילדה.

פורסם

סיוויק דור 8.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בתאריך 17.11.2020 בשעה 09:54, colauti 9 כתב:

סתם סקרנות באיזה רכב מדובר ? 

ולגבי פותח השרשור- אם הנזק היה כאשר הרכב היה כבר ביד השנייה וסכומו עבר את ה 60% הרכב היה אמור להיות מוגדר אובדן להלכה גם אם אין פגיעת שילדה.

אז אם אני מבין נכון, אובדן להלכה זה רק מושג שנובע מהערך הכספי של החלקים שיש לתקן/להחליף, שלא בהכרך קשור לפגיעה בבטיחות הרכב או בביצועים?

בתאריך 17.11.2020 בשעה 01:17, shellcase כתב:

אתם מפספסים את זה שמחירי התיקון הם 'מחירי ביטוח'.
זוג פנסים, זוג כנפיים, בטנות, פגוש, מכסה מנוע, הצירים של מכסה המנוע (שקורסים במכה), רדיאטור ותושבות למיניהן, עבודה, צבע, פרונט ובום הגעתם לסכום.
אבא שלי יצא מחניה בלי להסתכל ומשאית קטנה נגעה לו בכנף (הנזק היה כנף, פגוש, 2 פנסים, ג'אנט, זוג צמיגים, משולש, משולש וכיוון פרונט, ואולי עוד איזה זרוע היגוי או מוט קישור ששכחתי) - 27000 ש"ח. אז אם פה יש גם מכסה מנוע, פח מגן ועוד כמה שטויות - המחיר לא מפתיע (תלוש מהמציאות, הזוי, מפגר - כן, אבל לא מפתיע).
זה שאין ירידת ערך יכול להצביע על כך שכל החלקים שנפגעו אלו חלקים שמחוברים בברגים והם פשוט הוחלפו בחדשים ולמרכב עצמו אין נזק.

אני מאמין שבמקרה של האוטו שלי, הרכב נכנס ברכב עומד או משהו כזה, לכן כל חקלי הפח של הפרונט התעקמו או נשברו. בבדיקת המכון לא עלה שהוחלפו חלקים במערכת ההיגוי, או במנוע.

האם בסיוויק שלכם היה שינוי כלשהו בהתנהגות הרכב לאחר התיקונים?

פורסם

ממש לא, (אם כבר לטובה, הוחלפו צמיגים בני שנה לחדשים מאותו סוג, זה דרש התעקשות קלה כי בישראל חושבים שלינגלונג זה צמיג פרימיום והוחלפו פנסים שהיו מעט עכורים לחדשים)
תחשוב על זה ככה כל זרועות המתלה למיניהם מחוברות בתותבי גומי, מה שהופך אותן לחלקים מתכלים, מה שיכול להשפיע זה רק אם נק' החיבור לשלדה התעקמה, וגם אז - אם זה מאד מאד מינורי, הגומי יבלע את זה ואתה לא באמת תשים לב.
דרך טובה לבדוק שהכל ישר זה ללכת למכון פרונט טוב ושירותי ולבקש מהם להסתכל - אם זוויות הגלגלים טובות אבל הכיוונון בקצה המהלך נגיד, זה אומר שיתכן ופיצו על סטייה כלשהי ובד"כ אם זה משמעותי, גם רואים את זה בעין כשהרכב על הליפט.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, vagers כתב:

האם בסיוויק שלכם היה שינוי כלשהו בהתנהגות הרכב לאחר התיקונים?

מדובר ברכב של אבא שלי (שזהה לחלוטין לשלי) ואין שום שינוי- הפגיעה היתה בחלק האחורי של הרכב מרכב מסחרי.ץ

אצלנו התיקון היה כ 40% משווי הרכב באותו היום (נזק סביב 22000 ש"ח).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

אני מבין, תודה.

בגדול, האוטו שלי נוסע טיל, חזק מהיר והתגובות טובות, וכל התלונות שיש לי עליו הם דברים שאופייניים לדגם הזה בלי קשר לתאונות, כמו רעשי פלסטיק מעצבנים בתוך התא, ונוחות הנסיעה הסבירה בלבד.

פשוט מאז שפתחתי את אותו דוח אני רק חושב "מה אם האוטו היה יכול להיות טוב יותר"...

• תוכן חדש...