Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משתמשים בערכה הזאת במכוני PDR. ראיתי את זה בפעולה.

זה עובד, רק צריך להיות עדין מספיק כדי לא לעשות יותר נזק ממה שכבר יש. אם תחליט לרכוש ערכה כזאת כדאי שתצפה בסרטוני Youtube שמראים איך להשתמש בזה לפני שאתה מדביק משהו על הרכב.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זה תלוי מאוד בסוג הפגיעה והמיקום שלה, יש מקומות שנדרש פירוק פננלים ודיפונים.

מחירים יכולים לנוע בין 100 ל 500 שקל לפגיעה בהתאם למיקום ולגישה.

הכי נכון לקבל הצעת מחיר מהמקום עצמו.

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני לא ככ מצליח להבין למה זה ככ יקר, הרי בסרטונים זה נראה ממש עניין של דקות והכל מסודר

למה זה ככ קשה לעשות את זה לבד?

פורסם

למה יקר? זה זמן עבודה של בעל מקצוע שצריך להחזיק עסק, ציוד, עובדים וכו'.

בנוסף אתה עובר תיקון שלא דורש פחחות קונבציונלית ששומר על מקוריות וערך הרכב.

תמיד אפשר לעשות לבד, השאלה כמה זה משתלם בסוף, אחרי שצריך לקנות ציוד (לא זול), זמן ומיומנות.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, 1newguy כתב:

אני לא ככ מצליח להבין למה זה ככ יקר, הרי בסרטונים זה נראה ממש עניין של דקות והכל מסודר

זה דורש סבלנות ומיומנות. אתה יכול להתאמן רכב ישן של קרוב משפחה או אפילו לרכוש חלק פח בפירוקיה. רק אחרי שניסית תדע אם אתה מסוגל לבצע את זה ברכב שלך. 

• רעיון טוב! 1

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לפני כשעה, 1newguy כתב:

איש מגיע אל רופא שיניים ומבקש שרופא השיניים יעקור לו שן בדחיפות. רופא השיניים עוקר את השן תוך 3 שניות בדיוק. המטופל אומר לרופא: "כמה אני חייב לך?" אומר הרופא: "2,000 שקל."
"2,000 שקל בשביל 3 שניות עבודה?" צועק המטופל. "לא, 2,000 שקל בשביל 6 שנים שלמדתי".

יש דברים שהם טכניקה, PDR זה אחד מהם. אם אתה רוצה לחסוך, קח את עצתו של @shugiflex ותתאמן, אך בדברים כאלה אני אישית מעדיף לשלם כמה מאות שקלים לבעל מקצוע

שאני יודע שיעשה עבודה טובה (ובתחום ה-PDR יש כמה וכמה כאלו בארץ) ויוצא מבסוט. 

• רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם

הרעיון שעומד מאחורי השאלה שלי זה שאני מודע לזה שהרכב עוד יפגע בעתיד, לא על כל פדיעה קטנטנה אוציא מאות שקלים.

האופציות שעומדות בפניי:

לראות את הרכב נהרס ולהשלים עם זה

לרכוש מיומנות לבד וכל פעם שנהרס לתקן לבד

מצידי לשלם לבעל מקצוע את עלות התיקון ואפילו יותר בשביל שאסתכל עליו והוא ילמד אותי

השאלה אם מישהו למד לבד או עשה את זה לבד כדי להבין איפה אני נמצא.

הרי ציוד תיקון יעלה בעליאקספרס 160 שח לכל היותר

פורסם

הציוד שאתה רואה באליאקספרס זה ממש לא הציוד שהם משתמשים במכוני ה-PDR.

קודם כל, ממליץ לך להעלות את הנזק שנראה מהו ונדע להמליץ בהתאם. בלי קשר, בשביל ההשכלה שלך בנושא ה-PDR (מכיוון שאינך בקיא בו),

הייתי בפעם הזו כן משלם לבעל מקצוע כדי לראות את ארסנל הכלים שהם משתמשים בו ואת התהליך מקרוב. לרוב, מדובר במכונים קטנים

ולבעלי המקצוע אין בעיה שתעמוד לידם כדי לצפות בהם. 

• רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

• תוכן חדש...