Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אם לא הגענו להסכמה (או קונצנזוס, או קונסנזוס) לגבי הפנס האחורי (הבקליט או הבקלית) אולי כדאי להוסיף גם מילון למונחים לועזיים נפוצים, ובמיוחד כאלה שהשתבשו, כדוגמת בלם היד או בלם העזר שנקרא כאן הנדברייק או אמברייק או ארמברייק. וכמובן להתייחס, עד כמה שאפשר, לכל הצורות המקובלות כאן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי את זה אתמול, אבל לא אמרתי שום דבר כי כבר קראו לי טרחן 🤣

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם לא הגענו להסכמה (או קונצנזוס, או קונסנזוס) לגבי הפנס האחורי (הבקליט או הבקלית) אולי כדאי להוסיף גם מילון למונחים לועזיים נפוצים, ובמיוחד כאלה שהשתבשו, כדוגמת בלם היד או בלם העזר שנקרא כאן הנדברייק או אמברייק או ארמברייק. וכמובן להתייחס, עד כמה שאפשר, לכל הצורות המקובלות כאן.
אם כבר , איך אפשר בלי בקאקס
ובמיוחד בקאקס קדמי

Sent from my Nokia 8.3 5G using Tapatalk

• אהבתי 1

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
בתאריך 19.11.2020 בשעה 12:02, David32 כתב:

image.png.12162165fea8a01c55a3edadb9889ca0.png

😂

זה כל כך מטא שאני אפילו לא יכול לחשוב על לכתוב שום דבר חוץ מ"זו אכן טעות מצערת".

לפני 16 דקות, TDI כתב:

אני רואה ש-DRL קיבל הסבר ארוך משהו:

2082842293_.png.7ffb55242069f6582fe8b7b80c1fddff.png

מאחר והעובדה ש-DRL "לא תופס" בחורף אינה מדוייקת, דומני שכדאי להסביר ש-DRL הינה תאורת יום, המשפרת את נראות הרכב בשעות היום.

בגלל שברוב המוחלט של המכוניות ה-DRL אינו מדליק את הפנסים האחוריים, הרשתי לעצמי את החופש הספרותי הזה. אם מישהו לא מסכים עם זה - אני אשמח אם תגיבו להודעה ב"רעיון גרוע" (בתוספת רכבים בהם ה-DRL כן מדליק את הפנסים האחוריים, אבל מהחנות, בלי שינויים שבעל הרכב צריך לעשות בעצמו) ואשנה את ההסבר.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, YaronNahum כתב:

אם כבר , איך אפשר בלי בקאקס
ובמיוחד בקאקס קדמי

Sent from my Nokia 8.3 5G using Tapatalk

בקאקס קדמי זה המקבילה בעולם הרכב לפרצוף תחת?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, פבל כתב:

בגלל שברוב המוחלט של המכוניות ה-DRL אינו מדליק את הפנסים האחוריים, הרשתי לעצמי את החופש הספרותי הזה. אם מישהו לא מסכים עם זה - אני אשמח אם תגיבו להודעה ב"רעיון גרוע" (בתוספת רכבים בהם ה-DRL כן מדליק את הפנסים האחוריים, אבל מהחנות, בלי שינויים שבעל הרכב צריך לעשות בעצמו) ואשנה את ההסבר.

ההסבר ששמת לדעתי מפוספס. נכון ש DRL לא תופס למילוי חובה חוקית של הדלקת אורות ביום אבל זה לא הנקודה ולא משהו שצריך להופיע בתקציר הזה. 

"לא הפנסים שנוסעים איתם בלילה" - גם זה מפוספס. מכיוון שמי שנוסע עם DRL דולק בלילה, לא מדליק DRL יזום. הוא פשוט שכח להדליק אורות כי תאורת לוח השעונים דולקת. 

DRL במקרה הזה - זו רק תופעת לוואי. 

אי אפשר לאמור - לא נוסעים עם זה בלילה. צריך להיות "תדליק אורות בלילה או שים את המתג על Auto.

בקיצור, הייתי משנה את ההסבר ל:

תאורה קבועה לשיפור הנראות של האוטו ביום. לא תחליף להדלקת אור בלילה.

• רעיון טוב! 2

פורסם (נערך)
לפני שעה, SlowRide כתב:

בקאקס קדמי זה המקבילה בעולם הרכב לפרצוף תחת?

לא. פרצוף תחת זו תאונת חזית אחור. דרך אגב, ביטוי די שגור, לפחות בשפת הדיבור.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 שעות, Buki כתב:

בקיצור, הייתי משנה את ההסבר ל:

תאורה קבועה לשיפור הנראות של האוטו ביום. לא תחליף להדלקת אור בלילה.

בסדר בסדר, חבורה של מבאסים... 😃

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כללי הפורום/הכללים של הפורום - https://carsforum.co.il/guidelines/

חנ"א - חוברת נוסחי אישום

ממיר קטליטי - שייך למע' הפליטה, תפקידו להטהר את הגזים הרעילים הנוצרים מפעולת המנוע.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם (נערך)

Value for money - VFM - תמורה לכסף

Noise, vibration, and harshness -  NVH - רעש, רעידות ו(המילה הנוספת שצריכה להיות פה 🙄 )

.

עריכה אחרונה על ידי TDI
פורסם

בקרת שיוט אדפטיבית - מערכת ששומרת על מהירות הנסיעה במקביל לשמירת מרחק מהרכב מלפנים (ומאטה ומאיצה במידת הצורך).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אמ;לק - ארוך מדי, לא קראתי.

יש לתקן את ההגדרה של מנוע

1.PNG.975c5d0399b08edc7e1c637e8931c673.PNG

מנוע - מכונה הממירה אנרגיה לעבודה מכנית.  

• מעניין 1

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

• תוכן חדש...