Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב קיימת משאבת דלק מכאנית ולכן שאני בא להניע את הרכב לאחר שבועיים ללא תזוזה, אני צריך לתת כמה פעמים סטרטר עד שמגיע דלק למנוע.

אני מעוניין להוסיף משאבה חשמלית שתופעל באצמעות סוויץ' כדי למשוך דלק, ואז לכבות אותה ושהמשאבה המכאנית תעבוד כרגיל.

שתי שאלות אחרי שקראתי קצת על הנושא:

1) איך אני יודע כמה PSI המשאבת דלקת החשמלית צריכה לספק?

2) האם בגלל שאני מוסיף משאבה חשמלית על הצינור דלק זה לא יפריע לפעולה השוטפת של המשאבה המכנית?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה לא להתקין שסתום אל חזור?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם מדובר על משאבת דלק מכאני מדובר כנראה על קרבורטור, שמתייבש אחרי שבועיים, ונדרש זמן סטרטר ארוך עד למילויו מחדש. שסתום לא יעזור (ובהגדרה קיים במשאבה, גם המכאנית).

לא הבנתי מה אתה רוצה להשיג בחיבור משאבה במקביל. אם אתה מתקין משאבה חשמלית היא יכולה לבוא במקום המכאנית.

אתה צריך משאבה חשמלית למנועי קרבורטור, ולא להזרקה.

:turn-l:
פורסם

נכון, מדובר על קרבורטור.

אני לא רוצה לבטל את המשאבה המכאנית מטעמי אותנטיות וגם בגלל שהיא עובדת תקין.

הבעיה היחידה היא שקשה לי להתניע (אחרי עמידה של שבועיים) בגלל שהיא צריכה לשאוב את הדלק מהמיכל לקרבורטור - רכב אמריקאי אז יש הרבה מרחק, מה שדורש כמה פעמים סטרטר כדי להצליח להתניע.

• תוכן חדש...