Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסט תסכול חניות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין זה פשוט משגע אותי שלאנשים לא אכפת מי חונה מימינך ומי חונה משמאלך! העיקר פשוט לפתוח את הדלת.

רכב חדש מהחברה, בן שבועיים וזו המתנה שהשאירו לי:

image.thumb.png.f84b05558aa326cba1212dc934fdb919.png

פתיחת דלת אופיינית של עם ישראל, כי מה אכפת להם? הם לא שומרים על שלהם, אז שאחרים ישמרו?! מה פתאום?!

השאירו לי פשוט חריץ שם...

פשוט אנשים נבלות ואני מאחל להם שעל כל דבר חדש שיקבלו שיהיה להם שריטה ככה מכל הלב!

ונאמר אמן :)

פורסם

אין לך מה להתעצבן. רוצה רכב בלי שריטות - תחנה רחוק. תחפש חניות לא צפופות או חניות בין 2 עמודים. לאנשים לא איכפת מרכוש של אחרים כמו שלא אכפת להם מאנשים אחרים.
אני יודע- זה לפעמים לוקח זמן וחושבים שאתה משוגע אבל זאת הדרך היחידה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם

אני מקפיד להחנות רחוק ולמצוא חניה אסטרטגית, גם אם זה עולה בעוד כמה עשרות מטרים של הליכה...

במקרה הזה חניתי מאונח למדרכה, כאשר מצד אחד לא יכולים להחנות (הסוף של החניה) ונצמדתי כמה שאפשר לצד הזה, ובצד השני נפלתי על בן אדם שלא אכפת לו עם 0 חוסר אחריות.

אז כן זה מעצבן גם כשמשקיעים מחשבה בלחפש חניה ועדיין באים לדפוק אותך.

התסכול שלי זה כבר לא על השריטה, זה על החוסר אכפתיות של אנשים והחוסר בקריאת סיטואציות והבנות של דברים. כל אחד חושב על עצמו כיאלו הוא חי לבד בעולם הזה ולא צריך להתחשב באף אחד אחר.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

חבל על המאמץ זו מלחמה אבודה. כל הרכב שלי מכוסח מפתיחת דלתות. אתה יכול לחנות אסטרטגית זה יעזור למזער נזקים, אבל בגדול אין לך יותר מידי מה לעשות פה ושם עדיין תחטוף פתיחת דלתות. 

עריכה אחרונה על ידי SchnitzelLova
פורסם (נערך)

החיים קצרים. אתה תקבל שריטות בין אם הרכב חדש או ישן ובין אם תחנה רחוק או קרוב.

זה לא בהכרח מכך שלאנשים לא אכפת. אנחנו פשוט חיים במדינה לחוצה: טרור, צפיפות, קורונה...

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם
לפני 13 דקות, Gorpi כתב:

החיים קצרים. אתה תקבל שריטות בין אם הרכב חדש או ישן ובין אם תחנה רחוק או קרוב.

זה לא בהכרח מכך שלאנשים לא אכפת. אנחנו פשוט חיים במדינה לחוצה: טרור, צפיפות, קורונה...

אני בטוח שאלו הסיבות שבגללן אנחנו חוטפים מכות על הדלתות :) ולא בגלל איזה חינוך בסיסי שחסר לישראלים 🤔

• רעיון טוב! 1
פורסם

אכן מתסכל ומרגיז. אני חונה הכי רחוק שאפשר, מחפש פינות שלא יהיו צפופות, אם מדרכה לכיוון אחד, עדיף.

עדיין מקבל מכות. לא מזמן במשך חודש קיבלתי פעמיים מכה בטמבון, למזלי רק שיפשוף שירד עם פוליש

אך המכה השנייה פוצצה מעט את הלכה בטמבון. (התחלתי לחנות ליד הבית במקום יותר מרוחק)

הפתרון היחידי שמונע מכות חנייה (לא לחלוטין) זה PPF - הבעיה זה המחיר. 

פורסם

תשמע בשביל 95% מהישראלים מכונית זה חמור עבודה. מעבידים בלי רחמים, משקיעים מינימום תחזוקה וכאשר מתחיל להתפרק מגלגלים הלאה. זה מה יש. לא תחנך מחדש 9 מיליון בני אדם. 

פורסם

יש את הסיטרואן החמודה עם מגן מיוחד שגם נראה טוב בדיוק נגד מקרים כמו אלה. 

כן, מסכים, בדיוק השבוע עשו לי אותו דבר. ועוד ישבתי באוטו. במקרה שלי לא נגרם נזק אבל זה מעצבן בכל מקרה.

What worries you, masters you. - John Locke

פורסם

המיצובישי שהייתה לי הייתה ממש מוכה מבחינת פתיחת דלתות, אבל לפחות אני מאושר מזה שאף אחד לא שפשף את האוטו וברח. זה באמת היה הורס לי את היום. תיכנס בפייסבוק לקבוצה "חנית כמו ז...." מדי פעם אנשים מוציאים שם תסכול, מעלים תמונה של שפשוף(ים) חדש(ים) שנהג פשוט הרס וברח. גם לאבא שלי קרה שאיזו משאית גילחה לו את כל הצד הימני ונעלמה.

מקרה אחר, השכנה הורידה לאחי חצי טמבון כי לא הצליחה לצאת מהחניה כמו בנאדם. באותו יום מסתבר שבאותו צד היא גם שפשפה קיר אז בקושי ראו את הסימנים של הטמבון על הדלת שלה. חודשיים עד שקיבלנו מהם את הכסף לתיקון..

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם (נערך)

אחת הסיבות שאני קונה רכבים יד שנייה כי יש להם כבר שריטות ומכות, ככה שאם אקבל עוד שריטה פחות יפריע לי, אנשים קונים רכב חדש וחושבים שהוא ישאר יפה עד שימכרו, טעות הרכב שלכם יהרס אם על ידכם, או על ידי אחרים שאז זה יותר יכעיס, לפני כמה ימים גיליתי שמישהו נכנס ברכב שלי שחנה, ועשה לי 2 גומות (כנראה וו גרירה) בלוחית רישוי חדשה שקניתי ממש לאחרונה, אז מה לעשות קונים חדש כי המספרים נהרסו.

עריכה אחרונה על ידי yosilogen
  • אהבתי 1

טויוטה פריוס 1.8 2009

יונדאי גטס GLS 2006

פורסם
לפני 10 שעות, TsachiE כתב:

יש את הסיטרואן החמודה עם מגן מיוחד שגם נראה טוב בדיוק נגד מקרים כמו אלה. 

כן, מסכים, בדיוק השבוע עשו לי אותו דבר. ועוד ישבתי באוטו. במקרה שלי לא נגרם נזק אבל זה מעצבן בכל מקרה.

כן, אבל ויתרו עליו מהר מאוד בקקטוס. ומי שרוצה לחסוך לעצמו את כאב הלב הכרוך בענין שיאמץ אוטו ישן, לי יש אחד כזה וכשהיה חדש לפני עשרים וקצת שנים, הלב באמת החסיר פעימה כל פעם שראיתי איזה סימן טרי, בין סריטה בין צ'יפ של אבן, היום הוא ממשיך לחטוף כמובן, אבל זה באמת לא אותו דבר.

פורסם

הרכב שלי ישן, ועדיין קשה ומתסכל לראות סימנים ופציעות חדשות. 

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...