Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אנשים לכאורה לא מסוגלים לעמוד בתשלומים אחרי חודש בלי עבודה כך שהמדינה צריכה לסייע להם, אז מאיפה אפשר לצפות שאותו דביל שהפר בידוד יביא 100k לשלם את הקנס?!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

Transporter,

איך 3.2% זה כלום?

10 מיליון אנשים זה כלום?

או 290 אלף על אוכלוסית ישראל זה כלום?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דרך אגב, למשטרה מוקד ייעודי לטיפול בקורונה, כך שאם שוטר עוצר אותך אתה יכול להתקשר ל-100 ולפנות למוקד הזה כדי לנסות לבטל את רוע הגזירה. זה התדריךשקיבלתי מקב"ט מקוםהעבודה שלי (שהואחיוני)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

יש לי תאוריה:

חולה קורונה שמביאים אותו לאשפוז בבידוד בבית חולים/מלונית , הרבה פעמים מדרדר מצבו לא ישירות עקב הוירוס שחטף תחילה, אלא עקב החשיפה בבית חולים לכמות גדולה יותר של הוירוס, אם מהצוות הרפואי ואם מהחולים שלידו.

כלומר, אם היה נשאר באשפוז בבית, ייתכן ולא היה מדרדר.

עריכה אחרונה על ידי Bob Ross
לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

אנשים לכאורה לא מסוגלים לעמוד בתשלומים אחרי חודש בלי עבודה כך שהמדינה צריכה לסייע להם, אז מאיפה אפשר לצפות שאותו דביל שהפר בידוד יביא 100k לשלם את הקנס?!

שיוציא מהמשכנתא של הבית, ימכור את הרכב, או ימצא דרך. זו בדיוק החומרה של עבירה כזו.

רק שיהיה ברור, את הסכומים המופלגים האלו אני מייעד אך ורק לחולים מאובחנים שמפרים בידוד, לא לכל אדם ששהה במקום כלשהו ויושב תחת חובת בידוד בגלל הדבקה פוטנציאלית, שם הספק משחק תפקיד גדול.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני כשעה, Bob Ross כתב:

יש לי תאוריה:

חולה קורונה שמביאים אותו לאשפוז בבידוד בבית חולים/מלונית , הרבה פעמים מדרדר מצבו לא ישירות עקב הוירוס שחטף תחילה, אלא עקב החשיפה בבית חולים לכמות גדולה יותר של הוירוס, אם מהצוות הרפואי ואם מהחולים שלידו.

כלומר, אם היה נשאר באשפוז בבית, ייתכן ולא היה מדרדר.

השאלה אם יש בסיס מחקרי למה שאתה אומר, אני לא מדבר על מחקר ספציפי לקורונה, יספיק לי מחקר על סארס או משהו מהמשפחה.

נניח ויש לי קורונה, אני עכשיו מלקק משטח עם עוד נגיפי קורונה, המצב שלי יכול להחמיר?

אם כן הרי שהבנו למה חלק לוקחים את הקורונה "קשה"... הם נחשפים ליותר נגיפים שמתרבים יותר ויוצרים יותר הרס.

אבל השאלה אם המצב שלהם מחמיר בגלל הגנה של הגוף (שבעצם הורסת את הגוף לפעמים) או בגלל הנזק הישיר של הנגיפים (הריגת תאים לדוגמא).

Miata ND2

פורסם
לפני 7 שעות, ChemGuy85 כתב:

מחקר ממש טרי מ-Imperial College שמנסה להעריך כמה אנשים בכל מדינה חלו בקורונה 

https://www.imperial.ac.uk/media/imperial-college/medicine/sph/ide/gida-fellowships/Imperial-College-COVID19-Europe-estimates-and-NPI-impact-30-03-2020.pdf

Imperial.jpg.95ebaf8f8d0d4d014b00c9250fa621e3.jpg

הטבלה הזאת מעניינת משלוש סיבות: 

א. היא מסבירה למה אנחנו רואים תמותה כל כך מטורפת בספרד ואיטליה פשוט המון אנשים שם חטפו את הוירוס

ב. היא מראה שאנחנו מאוד, מאוד, מאוד רחוקים מחיסון עדר.  

ג. כל זה בהנחה שאנשים שחולים ומבריאים מפתחים מספיק נוגדנים בשביל לא לחטוף סיבוב ב'. 

מחקר מעניין. זה אומר שאם נקח את כל המתים האיטלקים, נוספים עליהם את כל המצב קשה (נגיד שהם מתים גם), ונוסיף עוד 20%, נקבל שעל כל 10% מהאוכלוסיה שם ימותו בערך 25000 איש. כלומר 250-300 אלף לכל המדינה.

לפני 9 דקות, Blaz00r כתב:

לא, זה ממש (ממש) לא נכון.

הנה כתבה שמדבר בידיוק על זה

https://www.independent.co.uk/news/health/coronavirus-viral-load-genetics-young-people-genes-symptoms-covid-19-a9451101.html

למה לטענתך זה ממש לא נכון?

פורסם

Viral Load (עומס נגיפי): http://www.amalnet.k12.il/micro/micro2.asp?num=mic00101_1

בקצרה, זו שיטה למדידת העומס הנגיפי בדם (בעיקר בהקשר של איידס). אין קשר למה שהבאת בכתבה (אלא אם מדברים על העומס שנוצר אחרי שהוירוס כבר השתכפל בגוף, לא על כמות ההדבקה "הראשונית"), הם עשו שם סלט שלם (מי שעשה את הכתבה). וכמובן שאם היה בזה שמץ של אמת לא היו שמים חולים להתערבב ביחד במלוניות.

פורסם

דווקא באחד הדיווחים המקודמים של ה-COVID-19 (עוד לפני שנקבע השם הזה למחלה) נתקלתי בהתיחסות לכמות הויריונים המופרשים על ידי חוים שהחלימו לכאורה, בדיווח המוכר על הגרמנים הראשונים שנדבקו (בעקבות פגישה של אחד מהם עם אשת עסקים סינית). אם אני זוכר נכון דובר במספר גדול מאד למרות שקלינית החולים החלימו לחלוטין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ביפן חזרו לשגרה ופתאום הופ-הכריזו על מצב חרום כיוון שהגיע לשם הגל השני שממנו מפחדים כל כך ולא רק אצלנו בישראל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לפני 17 דקות, ALÞћÃ כתב:

סיימתי לצפות ב "Contagion" ; סרט מוצלח למדי (לטעמי) ומאוד רלוונטי לתקופה הנוכחית. מומלץ.

ממליץ ומוסיף המלצה , משחק אקסלוסיבי לסוני  - The Last Of Us   יש שיגידו שאולי המשחק הכי טוב אי פעם, בעיקר מבחינת הסיפור שלו , והמוזיקה המופתית.

מתאים מאוד לרוח התקופה, אם כי, אני מזהיר מראש - כבד מאוד ואפל מאוד.

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

• תוכן חדש...