Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דבר ראשון תודה רבה על ההצצה לאיך כל העסק עובד זה תמיד עניין אותי

יש לי שאלה אחת בינתיים:

ממה שידוע לי ,הרכבים האלה עוברים חיים קשים מאוד ושימוש מאוד ברוטאלי,השאלה היא האם הרכבים האלה חיים בד''כ כאשר הם מוצעים למכירה(ידוע לי שכל מקרה לסוגו) אבל בד''כ האם יש עוד חיים ברכבים האלו ואפשר להשתמש בהם כאשר גם אם יהיו תיקונים העסקה עדיין תשתלם?

תודה 

עריכה אחרונה על ידי marco_aliyev
פורסם

זה בדיוק הסיבה שלא לקחתי קורולה, סורנטו, ברלינגו וכדו' שהם רכבים שנמצאים בשירות היחידה ונוהגים עליהם עשרות נהגים. אבל רכבים כדוג' אוריס, יאריס, I25 נוכדו' הינם רכבים של קצין ומפקדים ומשמשים כרכב צמוד, שזה כמעט כמו רכב פרטי. למשל היה שם טויוטה יאריס 2016 עם 42,000 ק"מ בלבד!!!

המשטרה מוציעה למכרז כל רכב מעל 4 שנים, או אחרי תאונה / ק"מ גבוה ( יש שם קורולות עם 300/400 אלף ק"מ) לכן לדעתי רכב של קצין וכן שנראה יפה מבפנים ומבחוץ, מה שמראה על נהג שנסע עם הרכב בעדינות, די מומלץ.

• רעיון טוב! 1

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

פורסם

תתחדש. תודה על הפירוט.
הקילומטרז' סביר מאוד לרכב משטרה וגם בהשוואה לליסינג.

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

היום ברוך ה' סיימתי עם כל הפרוצדורה של הרכב, במוסך יצא רק רעידות קטנות שהוא סידר לי את זה בכמה שקלים, וכן 2 נורות שרופות. לאחר מכן לקחתי את הרכב לטסט ועבר חלק.

בקשר לבטריה, לקחתי את זה בחשבון, יש לי תור לטויוטה ראשל"צ ביום א', הם אומרים שזה 500 ש"ח בדיקה + הרחבת אחריות לשנה (במקום המחיר הרגיל של 300 ש"ח, מכיון שהרכב עבר את ה100,000 ולא הרחיבו לו עדין את האחריות אז קודם צריך בדיקה.) וזה משהו כמו שעה שעה וחצי שהם בודקים את זה ואם יוצא תקין הם מרחיבים את האחריות לשנה או 15,000 ק"מ המוקדם מבניהם.

אין עוד מלבדו!!!

אבא תודה על הכל!!!

• תוכן חדש...