Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל עוד הסיוע מתבצע כשהרכב המסייע מדומם והחיבורים נעשים כהלכה ולא רופפים או הפוכים, לא אמורה להיות בעיה.
בס"ד
אני מחזק, וגם היצרן כותב את זה בספר הרכב.
השכן שלי ביקש ממני עזרה בהנעה של הרכב שלו, הרכב שלו לא הניע(שלי היה כבוי), כמה שביקש, סרבתי בנימוס להניע את הרכב שלי לצורך הנעה של שלו.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
לפני 5 שעות, שלומיש כתב:

האם נכונה הסברה שאסור לתת עזרה בהתנעת כבלים ברכבים חדשים מחשש שיפגע בכרטיסים אלקטרונים?

האם זה נכון גם לרכבים ישנים?

לפני 16 שעות, Transporter כתב:

אתה לא מקבל שום זרע בפה אני לא יודע מה אתה עושה עם המקל

פורסם

לפני שנים רבות נתקלתי בארוע כזה אצל שכן שהחזיק קורולה מסביבות 1995 ומחשב ניהול המנוע שלו התקלקל אחרי שסייע למישהו להתניע.

כיום, כאשר בוסטרים עולים פחות מ-200 ש"ח, אין סיבה לא להחיק כזה ברכב זה גם פותר אותך מלבקש טובות מחברים ומזרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

.כיום, כאשר בוסטרים עולים פחות מ-200 ש"ח, אין סיבה לא להחיק כזה ברכב זה גם פותר אותך מלבקש טובות מחברים ומזרים.

ואגב, גם אני נתקלתי כמה פעמים עם רכבים שהיו צריכים כבלים, הצעתי להם להתקשר לארגון ידידים

ותוך 10 דקות הגיעו והניעו את הרכב עם בוסטר ללא שום תמורה!!!

• רעיון טוב! 1
פורסם

זה די ברור מהפוסט: ניסה לסייע עם רכב כבוי ונכשל, סרב לנסות עם רכב מותנע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...