Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 שעות, 98civic כתב:

זה לא הרכב שמספק את הצליל אלא הייאוש שך ההתקנה. אומנם הוספתי מגבר למערכת והחלפתי רמקולים ובידוד לדלתות , דברים הכי מינימאליים . אבל מעבר לזה פשוט אין סבלנות למרות שנשאר ציוד טוב וחלקם פשוט חדשים בקטפסאות. אבל אחרי בירור עצמי של אני עם עצמי הגעתי למסקנה ונגמר לי הדלק לזה. כנראה הגיל עושה את שלו.

בגלל זה ירדתי כבר לגמרי מכל דבר שמצריך ממש קוסטומיזציה אבל החדשות הטובות הן שיש לך היום המון פתרונות ALL IN ONE והמון פתרונות אינטגרציה בהן אתה מחבר את המערכת המקורית של הרכב למגבר משולב DSP וההתקנה הזו יחסית פשוטה. 

יש פתרונות אינטגרציה עם מגברים חזקים שמאפשרים לך להתקין רמקולים אפטר מרקט מעולים ויש כאלו שהם עם מגברים עם הספקים שמיועדים לרמקולים המקוריים של הרכב או לרמקולים מאוד נצילים. 

לי כבר אכן נמאס מכל פעם להתקין מגברים שלוקחים את כל שטח מושב התא מטען, סאב וופר שלא משאיר לי מקום למזוודה גדולה וכך הלאה - אבל יש לזה פתרונות ורבים. 

יש היום הרבה סאב וופרים שמגיעים בתיבות DOWN FIRE יחסית קטנות ושטוחות שאפשר עליהן להעמיס דברים. 

מגברים היום יכולים להיות מאוד קטנים ומאוד חזקים ושקטים (איכותיים) ואתה יכול לקבור אותם כמעט בכל מקום ברכב לווא דווקא תא מטען. וחלקם אינטגרטורים משולבי פרוססורים. 

הבעיה בשרשור הזה היא לא ההתקנה של המערכת או יותר נכון הרכיבים שלה - אלא המורכבות של הרכב! 

אם הייתי קונה ג'ימני במקום הדודג' - נכון, גם בעייתי מבחינה של למקם שם רמקולים אבל סה"כ המערכת, הייתי מרכיב אותה בעצמי במהלך סופשבוע בקלי קלות. 

אבל זה רכב יוקרה וכיאה לרכבי יוקרה - הם מתוסבכים! 

אוף. 

אה וכן - הוזמן טרמוסטט צרפתי מקורי וצמת קונקטורים מתאמת. 

לפני 1 שעה, ST12345 כתב:

אחד הדברים היפים אצל Lanos זה כמות האנרגיה שיש לו להתעסקות הכוללת עם העניין, והסבלנות לפתוח ולתחזק שרשור כזה שעלה על מטען גחון. 

בגילנו (40+) אכן ה passion מתבטא יותר בתשוקה עזה לבירה ב 9 בלילה אחרי שהילדים הורידו קצת דופק...

אני חושב שדווקא הוא - נותן השראה להרבה משתמשים שאולי יושבים עכשיו בבית וטוחנים במבה, ומראה שכשאתה אוהב משהו, לך עליו. וזה כולל את הצפרדע, הראשנים וגם את הבאגט ללא חמאה שאולי יגיע בהמשך...(;-

בסוף ימי הקורונה, אולי נראה אותו ואת הצפרדע באיזה מפגש פורום, נקשיב לשאנסונים / אדית פיאף במערכת פלצת שהוא יתקין שם, יהיה כיף!

זה פשוט עניין של איזה חרטות אתה מוכן לקחת איתך לקבר ואיזה לא. אשן כשאמות! או יותר נכון מיד אחרי שהילדים נרדמים. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
 אין באמת סיבה להראות מופתע, ענין שגור כמעט כל פעם שמישהו מנסה לשתף באיזו רכישה מערבית שביצע, במיוחד כזו מצרפת או איטליה, ג'וליה לדוגמא גם התקבלה בשירשור עמוק לתוך הלילה שלא לומר שבועיים פלוס. והיא לא לבד כמובן.
תודה על ההתייחסות.
כן, אני מכין את התופעה של שרשורים כאלו.
ובכל זאת, אני סקרן האם התגלו ברכב תקלות משמעותיות ומה קרה איתן.

ברור שאני יכול לקרוא את ההודעות אבל אני לא עד כדי כך סקרן.....

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם

בפועל מה שקרה זה שלקחתי את הרכב למוסך בקסם לבצע יישור קו ראשוני ועשו שם המון דברים - במסגרת טיפול ענק לרכב שאין לי היסטוריית טיפולים שלו. 

החלפנו שמן+פילטר

ריענון מי רדיאטור בעקבות כך שראיתי חוסר במיכל החזרים - מאז לא ירד המפלס בכלל! 

פילטר מנוע 

פלאגים

רפידות קדימה אחורה

צלחות קדימה

רצועת אביזרים 

במוסך אבחנו את ההתנהגות של הטרמוסטט אבל הרכב עמד שם במקום ובלי מזגן פועל אז המנוע התחמם תקין והוונטות נכנסו לפעולה רק כשצריך - העניין הוא שבנסיעה מהירה המנוע מתקרר מתחת לטמפ' עבודה וזה אומר טרמוסטט חצי פתוח - הוזמן כרגע טרמוסטט וצמה מתאמת. 

רק חבל שכבר ריעננו מי רדיאטור - המזל זה שגלון מי קרר מקוריים עולה 35 שקלים. 

לאחר מכן החלפתי רביעיית צמיגים - טוענים כאן שהליקויים בהם לא היו בטיחוטיים - אצלי, זה לא עובר - חבל דווקא הצמיגים האלו היו לי נוחים מאוד ועד כמה שאומרים כאן שהם זבל - לא אתנגד לנסות רביעיה טריה שכזו בעתיד בייחוד בהתחשב במחיר שלהם.

והחלפתי פילטר מזגן בעצמי ואח"כ הלכתי לבדיקה אצל הפרוקטולוג והכירורג שלי. 

מעבר לזה מצאתי שהבוכנות גז שמחזיקות את מכסה תא המנוע חלשות ולא תמיד מחזיקות אותו (המכסה ממש קל משקל) אז הזמנתי כבר זוג חדשות ב80 שקלים לאחת כולל משלוח. 

הרכב על 97KKM ונוסע מדהים. 

כאשר החלקים יגיעו והרכב יכנס לגבע אני אבקש את דעתם ובדיקתם בכל זאת לכל תקלה אופיינית למנוע הזה ואם אצטרך לאכול את הלקרדה כבר עכשיו - יש לי לזה מספיק בצד. 

אבל משום מה - נראה לי שזה יגמר בטרמוסטט - וגם אם לא - יהיה לי לפחות שקט נפשי לרוב תקופת הבעלות שלי על הרכב הזה. 

צ'יפ? - בהחלט מדגדג לי - אבל לעוד שנתיים או שלוש.

קוסמטית - יש חלק ניקל במעפרה שהתעוות ורואים את זה רק אם פותחים אותה - חסר משמעות מבחינתי בייחוד אם החלק הזה כן יעבור קוסטומיזציה בסופו של דבר. 

ויש חלק ניקל מעוות בפתחים של המזגן - לא מציק לי אבל שמתי לב. לא מתכוון לעשות עם זה כלום כי לדעתי גם מיקום המסך של המולטימדיה יסתיר את זה בכל מקרה. 

יש לי הרגשה באיזשהו מקום שהבעלים של הרכב הקודם כנראה אכל עם הרכב הזה את הלקרדה, העביר אותה טסט ואז שם לב שהטרמוסטט מתחיל לעשות בעיות ופשוט זרק אותה למגרש. 

אני רוצה לקוות שזה אכן הסיפור. 

• מעניין 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה איכפת לך מה גרם לבעלים הקודמים למכור אם הרכב תקין אז תהנה.

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לא שאיכפת - מסקרן. 

Pioneer TS-X150

פורסם

רשמו פה שהגיר איסיין 6 הילוכים הוא דגם מוכר שדומה לזה שהיה לי ב-s60t6.
כשחשבתי על להתקין צ׳יפ הורידו אותי די מהר בטענה שהגיר לא מסתדר איתו כל-כך טוב וישחק מהר מאוד.

• אהבתי 1
פורסם

בוודאי אתה מודע להבדל בהספק ובמומנט בין ה - DS5 לוולבו S60t6  כך שאותו גיר בצרפתייה יכול לקבל בשקט תוספת כח לעומת השבדית שקרובה כנראה למגבלת הגיר הנתונה. 

• אהבתי 1
פורסם

שבדית בסטוק מייצרת נרדמה לי 40 קגמ או 44 קגמ
.מנוע 1.6 אחרי צ'יפ לא יעבור את 32 קגמ. כך שיש לו המון מרווח.

• אהבתי 1

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

וזה גם לא יהיה לפחות לפני שהרכב שנתיים אצלי - במינימום שנתיים. הטארגט הוא לעשות שיפורים שנה לפני שאני מתכנן לחשוב על מכירת הרכב בכלל. 

מבחינת מומנט התיבה הזו היטב בתוך הטווח הבטוח.

Pioneer TS-X150

פורסם

למה לא להנות מזה עכשיו? כוח גדול וזמין תוך כדי נסיעה זה משהו מאד ממכר. זה אפילו יותר ממכר ממערכת טובה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

תן לי להתרגל לרכב, להנות ממנו כפי שהוא, למצות אותו - להגיע לנקודת שיעמום - ואז לחיות מחדש. 

למה אנשים תמיד רצים כל כך מהר קדימה? 

אני תמיד רואה את זה בתעשיית ההייטק - מגיע בן אדם ב25 לתפקיד טכני התחלתי - שנתיים קופץ לתפקיד טכני בינוני עוד שנה קופץ לתפקיד טכני גבוה או בחיר, קופץ אחר כך למכירות או לתפקיד ניהולי גבוה - סוחב שם שלוש שנים הופס קופץ ונהיה דירקטור, סמנכל וכך הלאה והבן אדם אולי אולי בן 40 ואז כבר אין לאן ללכת אולי למעט משרד עצמאי והופס אתה פחות או יותר אובר קוואליפייד להכל היה ונפלת מהעגלה - לך תמציא את עצמך מחדש.

למה למהר? כך את הזמן - תהנה מכוס של יין לא על ידי גמיעה שלה - תגרגר, תרגיש את ההדים, הריח הטעם - תחשוב על המרכיבים. 

סוג של אנשים שמגיעים כל יום לעבודה שלהם ומתרכזים בפקק ולהגיע לעבודה במקום להביט קצת בדרך - לראות איזה חנויות ואיזה עסקים מעניינים קיימים שם, את הבלונדינית האטומית שרצה לה כל בוקר לאימון - בחיי היה לי חבר לעבודה שנסענו חלק מהדרך והינו רואים זה ממכוניתו של זה ואני אחרי כמה חודשים שואל אותו תגיד שמת לב לבלונדה? והוא אומר לי לא, איזה בלונדה? 

אמרתי לו - מחר בבוקר אל תמהר לעקוף את כולם מימין, סע רגוע תביט ימינה ליד איפה שתמיד עומד אחד עם שלט שמחפשים למניין וסביר להניח שמיד קצת אחרי זה תראה בלונדה פצצה אטומית רצה בבגדים מינימליים (בכל זאת תל אביב) 

בוקר למחורת הבן אדם מביט עליי בעיניים נוצצות.

למה למהר?

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 5

Pioneer TS-X150

פורסם

על זה בדיוק אני מדבר. לא להשתעמם. בקיצור איפה הבלונדה? שלח לנו מיקום בווייז. שנים שלא הייתי בתל-אביב ב Rush hour, אולי הגיע הזמן לחזור...(;-

• מצחיק 1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

חודש בערך אחרי שהסבתי את תשומת ליבו לעניין היא כנראה עברה משם אבל במשך שנתיים אני חושב זה היה מחזה מרהיב שהייתי שם לב אליו כשהייתי מגיע למשרד קצת אחרי שמונה. 

אח"כ התחלתי לשים לב לאסטון מרטין שעוברת לידי כל בוקר ולמזראטי קאטרופורטה - הבלונדינית היתה מחזה יותר נעים לעין אבל אני מניח שאצטרך להסתפק במרטוש. 

Pioneer TS-X150

פורסם

אני לא מכיר את האוטו הזה, אבל מפרגן על הקנייה, המראה שלו נהדר ומיוחד, אם הוא מצליח להגשים משהו מההבטחה שבמראה גם באיכות הנסיעה והנהיגה, לטעמי הצלחת. יאללה מברוק.

• אהבתי 1
פורסם

שמע זה מוזר, 

המתלים שלו מוקשחים - מאוד! אתה מרגיש כל דבר - אבל זה לא מעניש, לא יודע איך - זה לא משודר לעמוד השדרה וזה לא משודר לשיניים. 

וזה לא שהכסא הוא כסא רך - להפך! הוא מושב קשיח! אבל מאוד מאוד תומך ומבודד בו זמנית. 

בניגוד לרכבים אחרים שעשיתי בהם סיבוב שעד כמה שהכסא היה נוח ברמות על חלל - כן הרגשתי ישר לתוך העצמות את הכביש (טוב תכפיל את כוחות הסוס והנעה אחורית באחת מהן וזה הכרחי).

ואין מה לאמר - טוב או רע - החלפתי רכב ייחודי אחד ברכב ייחודי אחר. 

הסיכוי שתראה דודג' ניטרו אדומה במרכז וזה לא היה אני - הוא די נמוך אם כי בראש העין ראיתי עוד שתיים אדומות וגם ראיתי אחד ברמת השרון אבל יש לך לפחות 25% אחוזי וודאות שזה הרכב שלי? עד כדי כך הרכב הזה היה נדיר. 

ומשהו אומר לי שעם הDS הזו הייחודיות נשארה פחות או יותר באותה המידה - רוב הסיכויים שאם תראה DS שחורה כזו במרכז היא אחת מכמה מאוד בודדות. 

ואם תיקח את הביצועים הצידה ותשאיר את הייחוד של הרכב הזה ואת הפינוק האדיר שבו - אני די בטוח מפגר לגמרי אבל העדפתי את זה על פני להמתין לוולבו T5. 

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...