Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בטוח שביום יום הוולוו הייתה יותר מהירה ובקשר לפינוק , גם זה בספק שהיא יותר מפנקת מה ds
. ובקשר למהר , חולק בזה לגמרי . קודם כל למהר זה לא דבר רע , ככה ההספק בחיים עולה. כל דבר חייב איזון. אמרת לשים צ'יפ שרק קנית רכב זה למהר , אז ממש לא. זה לא משהו שהופך את הרכב מקצה לקצה , כולה קצת יותר מומנט ופחות בהספק. זה יתן הרגשה של קלילות. ללכת ולהפוך את המנוע למפלצת עם 400 סוסים זה משהו אחר לגמרי כי אתה נכנס לאיזוני שלדה .

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
בתאריך 12.4.2020 בשעה 19:31, lanosforce כתב:

זה הרכב הראשון שלי עם הפיצ'ר הזה - עדיין מיוחם על זה. 

?

אז מה בסוף מתוכנן שם ?

חוליו איגלסיאס מהת*ת ? סאב וופר (שיוכל להעביר הילוכים רק מהוויברציות)  ?

מובייל-ארנב ?

בתאריך 19.4.2020 בשעה 20:43, 98civic כתב:

כל הכבוד שנשאר לך כוח כל פעם להתקנת מערכת חדשה. אני החזקתי מעמד 5 רכבים רצוף בהתקנות. הנוכחי כבר התאיישתי, שאפו.

בשביל זה בדיוק לאנוס מחליף מכוניות ! 😀

(אחת הסיבות - אבל כמובן בצחוק

צחוק צחוק - אולי אחת הסיבות...? ).

סה"כ, באמת שרשור מעניין.

בדר"כ זה יוצא ככה - רכב מעניין לבעלים מעניין.

גם הפעם.

• אהבתי 1

alfa 156 2.5.

פורסם

אני חושב שבמהלך שבוע הבא דברים כבר יתחילו להתבהר. 

אני אמור לקבל שבוע הבא את התומכות למכסה המנוע - שלחו אותם בDHL בחיי. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

אני באופן כללי נגד צ'יפ ונגד לחשוף לבלאי מוגבר רכבים לא חדשים עם DNA של תקלות . 

לא חזק מספיק? תחליף רכב.

סיביק 98, לא בטוח על מה דיברתם ברור שוולבו מקבילה תהיה חזקה יותר (T4 עם 190 או T5 עם 245 ,שניהם עם מומנט בריא) 

לאנוס , עם כל המלל בשרשור הזה יש לך זמן לנסוע עם הרכב?  :-)

עריכה אחרונה על ידי אייל
  • אהבתי 1

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תכלס - הרכב חזק מספיק, לא חסר לי באמת כוח ממנו. 

הרכבים כרגע בקושי זזים - אני פעם בשלושה ימים דואג להזיז אותם בכדי שהצמיגים לא יתייבשו מהר מידי ולא יקבלו דה פורמציה, שהרצועות וכל החלקים יקבלו שימון והמצבר יטען. 

אבל גם יש משמרות שאני כן לוקח פה ושם מהמשרד ועכשיו שמעלים חזרה את התפוקה של העבודה מהמשרד אני פה ושם כן רוצה להרגיש קצת יותר שפוי בסביבת עבודה ולא בסביבת בית. 

מאז שהטירוף הזה התחיל אני מוצא את עצמי עובד לפעמים גם 19 שעות ביממה. 

וכמובן עד שהילדים יחזרו לכלשהיא מסגרת זה ימשך ככה - מקווה שהחלקים יגיעו לפני שהרכבים יחזרו לשימוש מלא אז גם אעבור לביקור אצל גבע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
 אני באופן כללי נגד צ'יפ ונגד לחשוף לבלאי מוגבר רכבים לא חדשים עם DNA של תקלות . 

לא חזק מספיק? תחליף רכב.

סיביק 98, לא בטוח על מה דיברתם ברור שוולבו מקבילה תהיה חזקה יותר (T4 עם 190 או T5 עם 245 ,שניהם עם מומנט בריא) 

לאנוס , עם כל המלל בשרשור הזה יש לך זמן לנסוע עם הרכב?  icon_smile.gif.b1eda5b7cba44759db7bd8e18120d216.gif

ברור שוולוו חזקה יותר , לכן רשמתי שביום יום לא יורגש הבדל כי במהירות עירונית של 60 קמש הבדל בתאוצה הוא שולי.אך בפינוק ds אמורה להתחרות בוולו. לפחות זה המיצוב שלה.

• אהבתי 1

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש סוג של בנצ'מרק שבו תאוצה נהיית מרגשת 

בתחום של 9-8 שניות בשבילי - הרכבים מרגישים זריזים כבר אבל לא ממש מרגש 

בדודג' פשוט היה הרבה מומנט מהרגע הראשון שדוחף אותך מאחורה וזה היה כיף, מרגש גם על ה205 סוסים שלה. 

בDS זה קצת פחות מורגש והקצת הזה משמעותי בעיני. 

ברכבים עם מיאוץ של 7-6 שניות שיצא לי לנהוג במחינת מיאוץ ומומנט הם הרגישו לי הכי DIALED IN  

וכל דבר שיורד מזה אני פחות או יותר נכנס לרכב עם חיתול מבוגרים. 

אז בשלב מאוחר יותר כשאני אגיד לעצמי שאם זה ישחק את הרכב אני כבר פשוט אהיה מוכן להמשיך הלאה - אני בהחלט ארצה לשים צ'יפ בשביל לקבל את העוד קצת הזה. 

Pioneer TS-X150

פורסם

לאור הנאמר לעיל, ממליץ לך לקחת קורס נהיגה מתקדמת. לא רק על מנת לחסוך בחיתולי מבוגרים, אלא כדי ללמוד על המגבלות שלך תחת נהיגה ברכב חזק. מנסיוני הדל, אני יכול לספק שבמשך זמן רב מאד לא הצלחתי למשל להגמל מהנטיה שלי להכניס את הרכב לתת היגוי כל פעם שהתלהבתי מהכח  של הרכב, עד שהפנמתי את צורת הישיבה הנכונה, המבט, ושאר הכללים הבסיסיים. מאז עברו שנים רבות מאד , והרבה תרגולות גם ביום יום (היכן שאפשר, לא רק בימי מסלול) וחויית הנהיגה משאירה חיוך על הפנים יום יום . (אמנם לא חכמה כשיש לך 290 סוסים ו 35 קג"מ תחת הרגל על פני בסיס גלגלים של 2.5 מטר, אבל החיוך קיים גם כנוהגים בפיקנטו "ספורט" בכיכר) 

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אם אני אקנה רכב חזק - זה יהיה הדבר הראשון שאני אעשה לפני שאני בכלל אנסה להגיע לכל התנהגות שהיא גבולית. 

אני נוהג כמו הדודה של הסבתא - תשאל את איציק.נ 

Pioneer TS-X150

פורסם

ראיתי אותך בניטרו על כביש 5, חשבתי בתחילה שזה בגלל שרצית לחסוך בדלק, אחר כך חשבתי אולי רצית להנות מהנוף. עד שהבנתי שאתה זה שגורם לפקק 🤣 סתאאאםם.
וחזרה לחיים, נהיגה מתקדמת בסיסית זה לא רק לימי מסלול. וביחס להשקעות שלך ברכב וסביבו, שווה כל שקל ועולה פחות. דבר למשל עם אריאל. למד על הרכב שלך ויכולותיו, וכן גם מיגבלותך הרבה לפני מגבלות הרכב (הן שם) .

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

הניטרו על 80 זה ממש MAGIC CARPET RIDE - בשניה שהייתי נכנס לנקודה הזו, סוג של קיפאון, נרגע ולא היה מעניין אותי מי מאחורי, נתיב אמצעי תעקפו משמאל מימין אם בא לכם להכנס בי - תהנו מהוו גרירה שמחובר ל1.7 של בהיימה. 

Pioneer TS-X150

פורסם

נתיב אמצעי, "סוציומט" 😂, התכוונת לימני מבין אלה שממשיכים ישר 😏 בכל אופן, כן , סבתא הייתה גאה בך. 😂

• אהבתי 1

פורסם

טוב אז היום אספתי מיוני סטריאו את הסאב וופר שחיפשתי (אחד מתוך שניים) בשביל ההתקנה בDS5 - לא ממש יכול לקרוא לזה פרוייקט כרגע. 

הסאב שבחרתי להשתמש בו צריך לשרת ארבע מטרות:

1. לתפוס נפח אפסי ובכלל לא להיות ממוקם בתא המטען אלא מתחת לאחד המושבים או - וזו גם השאיפה - בבאר הרגליים של הנוסע הקידמי.

2. להיות עמיד לכך שישימו עליו רגליים. 

3. לקחת זרם נמוך ככל והאפשר בכדי לרחם ככל הניתן על מערכת החשמל של הרכב הזה.

4. לשמש לאפליקציית SQ בלבד - איכות צליל נטו - המטרה בסאב הזה היא השלמת קצה תחתון וליצור ברכב תחושה שאין בכלל סאב אלא סט קידמי שמנגן מאוד נמוך. 

לא רוצה רעידות ברכב הזה ולא מחפש עוצמה חזקה - רוצה להנות מסאונד במינימום השקעה והתקנה מהירה ככל האפשר. 

מדובר על ALPINE PWE-S8 <- תלחצו 

היה גם דגם PWE-V80 אבל היה לי אחד נגיש מדגם הS8 שהותקן אצל לקוח שעל הרגע הראשון לא רצה אותו (נפתח, הותקן והבין שזה לא מה שהוא חשב) וישר חזרה לאריזה - לקחתי בחפץ לב. 

עכשיו נשאר לחכות ששאר החלקים יגיעו, להתאושש קצת כלכלית ולהתקדם להתקנה לכוון יולי-אוגוסט 

• אהבתי 2

Pioneer TS-X150

פורסם
בתאריך 21.4.2020 בשעה 19:44, orankohn כתב:

בוודאי אתה מודע להבדל בהספק ובמומנט בין ה - DS5 לוולבו S60t6  כך שאותו גיר בצרפתייה יכול לקבל בשקט תוספת כח לעומת השבדית שקרובה כנראה למגבלת הגיר הנתונה. 

מבין לחלוטין, אך יחד עם זאת אני בטוח שיש הבדלים בחלקים הפנימיים של הגיר והיכולת לעמוד בעומסים. 

לא הייתי נוגע במנוע בכלל. הרכב מספיק חזק. 

• אהבתי 1
פורסם

אפרופו - רק כדי שתבינו קצת לגבי הסאב וופר הזה. 

הוא משולב מגבר וכל הסיפור הזה בגודל של קצת יותר מדף A4 ובגובה כולל 8 ס"מ - קחו דף A4 - תניחו אותו בבאר הרגליים של מושב הנוסע ותקבלו מושג עד כמה הפתרון הזה יעיל. 

יש להם מוצר שנקרא PWD-X5 שזה בעצם אותו הסאב וופר רק עם מגבר חמישה ערוצים + מעבד צליל עם יכולות מאוד מרשימות - תחשבו על רכבים כמו סוזוקי ג'ימני - הדבר הזה בבאר הרגליים של מושב הנוסע + שני רמקולים קואקסיאליים 3.5 אינטש בפודים או במקום המקורי אפילו 4 אינטש וסגרתם מערכת עם סאונד מ-ל-א במיקרו ג'יפ. 

אין פשוט אין על הטכנולוגיה היום. 

ואם כל זה גם תוסיפו שמדובר כאן בתיבה ממתכת! הדבר הזה חזק ויכול לספוג התעללות קשה. 

• אהבתי 1

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...