Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזמין במהלך יום ראשון את החלק שהעלית מעליאקספרס - אכן הגעתי אליו דרך ההודעה של עופר במקביל. 

לא מובן מעליו העזרה והייעוץ כאן. ארים טלפון לגבע במהלך השבוע. 

אפרופו במשלוחה מסין זה יוצא 65 דולר. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 1 שעה, lanosforce כתב:

אזמין במהלך יום ראשון את החלק שהעלית מעליאקספרס - אכן הגעתי אליו דרך ההודעה של עופר במקביל. 

לא מובן מעליו העזרה והייעוץ כאן. ארים טלפון לגבע במהלך השבוע. 

אפרופו במשלוחה מסין זה יוצא 65 דולר. 

דרך הלינק שצירפתי - 65$ לחלק סיני, 100$ לחלק מקורי PSA צרפת

עלויות משלוח 15$

החלק בלינק של עופר כולל צמה שהיא מתאם והוא לא זהה למקט שאני צירפתי, בדוק אם בכלל אתה צריך את זה (המחיר עם הצמה זה עוד 10$ על מה שכתבתי)

תזמין רק מקורי צרפתי.

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, save כתב:

febi לא מייצרים כלום, זה יצרן מדבקה.

ולעניין הטרמוסטטים שלהם התקנתי בגולף ואחרי חודשיים נזל.

חקרתי את החלק התקול והסתבר שמדובר בטרמוסטט ישראלי (motorad)

אשר יכולתי לרכוש בארץ במחיר יותר זול.ואיכותו בלשון המעטה גרועה.

מאידך רכשתי תושבת מנוע של FEBI והגיעה תושבת של למפורדר (כמובן עם כיתוב מחוק).

המסקנה שלי  שבחלפים של יצרני המדבקה אין איכות אחידה

וחובה לברר מי היצרן שעומד מאחורי המדבקה. עדיף  לרכוש OEM או מקורי.

עריכה אחרונה על ידי teyal
  • אהבתי 1
פורסם

הבנתי - אז או שזה חלק מקורי צרפתי או שזה סיני תואם מקור. 

אברר קודם טרם הזמנה הצעת מחיר בכלל דרך גבע לשתי האופציות - אותי יותר מדאיג שיש שם צינור מעבר שגם יכול להשבר בזמן החילוץ של המשאבה ואז אם מאיזושהיא סיבה יש הבדל בין האטם או החיבור בין הצינור שיהיה במלאי של המוסך לבין החלף שהוזמן - זה סוג הדברים שמדאיג אותי. 

בצמה המתאמת בלינק של עופר ממה שהבנתי מדובר על חיישן טמפרטורה - לא בטוח אם ראיתי נכון. 

והרכב לא עבר בדיקת קניה לא של המגרש ולא דרכי - בחנתי את הרכב במקום לראות אם יש ליקויים גדולים וברורים, ראיתי שעבר טסט לפני חודש וקיבלתי מהם התחייבות לגיר-מנוע-שילדה ומשם נסעתי לבצע יישור קו. 

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ממליץ לך לא לחכות עם החלפה(התרמוסטט פה רגיש לנזילות בנוסף להכל) 
על הדרך להחליף את הצינור האחורי שמתחבר למשאבה, גם אם הוא נראה שלם אחרי כמה ימים יכולה להתחיל נזילה בחיבור למשאבה כי הפלסטיק מאוד פריך ותקווה שלא תצטרך עוד צינור שמתחבר אליו מהמיכל עיבוי.

אני די בטוח שלא תצטרך צמה אלא רק להאריך אך את הקונקטור שמתחבר לחיישן טמפ' שבתרמוסטט כי הוא מגיע בזווית שונה מהמקור(אם לא החליפו עד עכשיו),  בזמן הפירוק זה יתגלה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

קל... DS5, פופקורן, בהצלחה, באסה, קורולה, כרום מתקלף, ארנבת, לא מבין במכוניות, כן מבין במכוניות, באסה, דוגרי, ארנבת, יפניות וקןריאיניות, אמינות, צרפתיות, לא אמינות, פלסטלינה ואוטם, DS7, ארנבת, טרמוסטט, סין, צרפת

• מצחיק 3
  • מעניין 2
פורסם

גם אני דילגתי על כמה וכמה דפים, דובר על הארנבת יותר מפעם אחת?

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אפשר לאמר שהיה כאן גץ שהדליק שריפה בשדה קוצים 

או פורום מחבקי צוחפתיות-אוכלי באגט וחובבי שקשוקה מושבעים מול פורום נינג'ות יפניות סורגות בשיעמום ובסתר. 

ופרנפת - ארנבת אחת עם המון פרווה. 

Pioneer TS-X150

פורסם
לפני כשעה, razi_pazi כתב:

במחילה.....
קראתי ההתחלה בסמוך לפרסום.

פתאום 300+ הודעות.

אפשר תקציר בראשי פרקים....?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

אנחנו כאן בשביל להפיג לך את שיעמום הקורונה... יש לך מספיק זמן לקרוא, GO ! :-D 

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אפשר תקציר רק על הארנבת?

• מצחיק 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הבנתי - אז או שזה חלק מקורי צרפתי או שזה סיני תואם מקור. 

אברר קודם טרם הזמנה הצעת מחיר בכלל דרך גבע לשתי האופציות - אותי יותר מדאיג שיש שם צינור מעבר שגם יכול להשבר בזמן החילוץ של המשאבה ואז אם מאיזושהיא סיבה יש הבדל בין האטם או החיבור בין הצינור שיהיה במלאי של המוסך לבין החלף שהוזמן - זה סוג הדברים שמדאיג אותי. 

בצמה המתאמת בלינק של עופר ממה שהבנתי מדובר על חיישן טמפרטורה - לא בטוח אם ראיתי נכון. 

והרכב לא עבר בדיקת קניה לא של המגרש ולא דרכי - בחנתי את הרכב במקום לראות אם יש ליקויים גדולים וברורים, ראיתי שעבר טסט לפני חודש וקיבלתי מהם התחייבות לגיר-מנוע-שילדה ומשם נסעתי לבצע יישור קו. 
תבדוק טוב את המקט לפי הVIN לי יש 207 עם בעיה דומה.
הייתי צריך להחליף בית טרמוסטט ל9808646980
שזה בכלל מק"ט חדש יותר לעומת הרכיב המקורי.
המנוע של ה207 הוא 1.6 vti, אותה סדרה אבל ללא טורבו

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...