Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

קניתי לפני חודש אופל אינסיגניה 2012, דגם אדישן 220 כ"ס 2000 טורבו.

אני מבסוט מהרכב אחלה פתיחות ואחיזה.

שאני בכביש מהיר שט באיזור ה100 קמש ונותן גז הרכב מאיץ לאט, שומר על 2 סלד ולא קופץ ל4-5 סלד ולא פותח מנוע כמו בשברולט שהיית לי.

מרגיש לי שהרכב מחפש לחסוך לי בהוצאות של הדלק ובחיים לא מגיע ל3 סלד. והחוסר זמינות בכוח הזה מורגש ממש בכביש מהיר.

רציתי לשאול אם זה בעיה רק אצלי או שככה המחשב שלו מתוכנת לשמור על סלד נמוך ואם יש מה לעשות בנוגע לזה?(החלפת תוכנה וכדומה)

עיינתי בספר של הרכב איך להעביר את הרכב למצב ספורט אבל הכפתורים המתוארים שם אינם נמצאים בדגם שלי.

תודה לעונים.

פורסם

בס"ד

לא מבין, אתה נותן קיק והרכב לא מוריד הילוך?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

לא מבין, אתה נותן קיק והרכב לא מוריד הילוך?

מה הכוונה קיק? להוריד עד הסוף את הדוושה? הורדתי חצי דוושה לא חנקתי את הרכב. מפחד להוריד עד הסוף

התרגלתי שברכב הקודם שלי הייתי נותן חצי לחיצה וכבר היה טס.

פורסם

אין שום בעיה ללחוץ את הדוושה עד הסוף, אפשר גם ללחוץ 3/4 מהדוושה, אם הרכב יוריד הילוך או שניים במצב כזה מן הסתם שזה תקין ותרגיש משיכה חזקה יותר של המנוע.

בכל רכב הדוושה והגיר מכויילים אחרת, ייתכן ובגלל שהמנוע יחסית חזק באופל ובגלל רצון לשמור על צריכת דלק, בנסיעה רגועה נורמלית הרכב יחליף הילוכים מהר יותר כדי לחסוך בדלק אבל לא בהכרח על חשבון כוח.

אתה תמיד יכול ללחוץ יותר על הדוושה בהאצה (מהמקום או בזמן נסיעה) ואני בטוח שהסל"ד יעלה גם ל 4-5...

תנסה קודם וספר לנו, מאמין שהכל בסדר עם הרכב.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם
אין שום בעיה ללחוץ את הדוושה עד הסוף, אפשר גם ללחוץ 3/4 מהדוושה, אם הרכב יוריד הילוך או שניים במצב כזה מן הסתם שזה תקין ותרגיש משיכה חזקה יותר של המנוע.

בכל רכב הדוושה והגיר מכויילים אחרת, ייתכן ובגלל שהמנוע יחסית חזק באופל ובגלל רצון לשמור על צריכת דלק, בנסיעה רגועה נורמלית הרכב יחליף הילוכים מהר יותר כדי לחסוך בדלק אבל לא בהכרח על חשבון כוח.

אתה תמיד יכול ללחוץ יותר על הדוושה בהאצה (מהמקום או בזמן נסיעה) ואני בטוח שהסל"ד יעלה גם ל 4-5...

תנסה קודם וספר לנו, מאמין שהכל בסדר עם הרכב.

הבנתי, הרכב לא יכול פשוט להישאר באותו הילוך גבוהה ולהרים סלד? הוא חייב להוריד הילוך?(סליחה על הבורות)

כי הבנתי שזה דופק תגיר שפתאום הוא מוריד הילוך באמצע נסיעה והטורים קופצים משמעותית ולא בהדרגתיות

פורסם

בס"ד

במנועי טורבו יש לא מעט משתנים בין רכב לרכב, אי אפשר להשוות בין שני רכבים שונים.

בעיקרון, הדוושה היום היא אלקטרונית, זאת אומרת, המחשב מתרגם את זווית הלחיצה שלך על הדוושה ויודע אם להוריד הילוך או לא.

דבר שני, יכול להיות שבקרוז שהייתה לך, היית בתוך התחום היותר יעיל של הטורבו ובאינסגניה, אתה נמצא בתחום פחות יעיל.

תן לחיצה על דוושת הגז עד הסוף(אין ממה לפחד, אתה לא נוהג על בימבה) ואז תרגיש איך הרכב מושך.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...