Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתי רוצה לקנות קיה פיקנטו מודל 2017

על הפרק שתי אפשרויות:

1. 2017 צורה ישנה, 25,000 ק"מ, בונוס: חלון בגג.

2. 2017 צורה חדשה, 55,000 ק"מ, ללא חלון בגג.

המחיר המבוקש על שני הרכבים זהה

מה הייתם מעדיפים? האם יש שינוי גדול בדגם המחודש?

פורסם

הייתי לוקח את הדגם החדש, בטיחותי יותר, בפנים מודרני יותר, תא מטען גדול יותר.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אתייחס רק לשתי הספציפיות הללו ולא ברמה הכללית:

אם חלון בגג הוא דיל ברייקר בשבילה (בשבילי בהחלט שכן+ק"מ סופר נמוך ויתכן שהרכב שמור יותר)- אופציה 1.

בכל מקרה,הרכב באופציה מס' 2 (תלוי בעליה על הכביש) עבר לפחות לטעמי לא מעט ק"מ לרכב שעדיין לא הגיע לגיל 3.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הדגם החדש הוא חדש לגמרי, יצא ב 2017.

זה לא עידכון של הדגם הקודם שיצא ב 2011.

6 שנים בתעשיית רכב זה הרבה זמן.

הייתי קונה את החדש .אומנם מנוע וגיר לא השתנו אבל עדיין מדובר בדגם עדכני, עם מערכות בטיחות מודרניות ומעט יותר גדול ומרווח מהקודם.

גג שמש זה עיניין אישי. יש לי אוטו עם גג שמש. לא מבין בשביל מה צריך אותו ומתי פותחים אותו. הוא רוב הזמן סגור. בעניי סתם כאב ראש במקרה שהוא מתקלקל.

אבל יש אנשים שלא מוכנים לקנות אוטו בלי גג שמש.

פורסם

מנסיון שלי עם גג זה ניראה מצוין אבל בתכלס לא שימודי לדעתי, בקיץ השמש מחממת את הראש והמזגן לא יעיל עם חלון פתוח.

בערב זה נחמד, אבל זה לא שהנהג יכול לנסוע ולהסתכל על הכוכבים.

Sent from my iPad using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...