Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל חברי הפורום,

ברשותי רכב מסוג פורד פיאסטה משנת 2012, ואם התרחיש הבא נשמע לכם מוכר יכול להיות שאעזור לכם לחסוך הרבה מאוד כסף.

כאמור, הייתה קיימת ברכב בעיה של נקישות בהגה, במיוחד במהירויות נמוכות וברוורס, ההגה היה נותן קליקים בסיבובים קלים.

הצעד הראשון היה להתחיל לחפש על מקרים דומים בגוגל, שלצערי הובילו למסקנה החד משמעית שנדרש שיפוץ / החלפה של מסרק הגה.

כמובן מבואס מהבשורה, נסעתי למוסך הקרוב כדי לקבל חוות דעת מקצועית עם זרזיף של אופטימיות שאולי הכל בסדר והקליקים בכלל מפרק כף היד שלי.

במוסך נקבע כי זו מחלה של רכבי הפורד ונמסר לי על מותו של מסרק ההגה שלי.

המחירים התחילו להגיע אל הפרק והכאב אל הארנק, סכומים שנעו בין 1500 ל2000 שח.

כבר שלם עם המציאות, מתוך רגע קט של סקרנות החלטתי שאני נכנס ליוטיוב כדי לראות מה התהליך של הפירוק וההרכבה של המסרק בפורד שם חיכתה לי הפתעה.

בסרטון אדם עם בעיה דומה לשלי על רכב מסוג מונדאו (אגב גם בדגמי מאזדה מסתבר שקיימת אותה מחלה), מסביר כי בהרבה מהמקרים הבעיה הזו נובעת מהתייבשות של גריז במוט הגה שמאחורי דוושת הבלם.

כמובן שהחיוך עלה ישר, שלפתי בוקסה 12 וגריז ובתהליך שלקח בסך הכל כ5 דקות (מדגיש שיכולות המוסך שלי הן בעיקר לנפח צמיגים ולתדלק) פירקתי בורג, ניקיתי, מרחתי גריז, והחזרתי את הבורג.

מניע את הרכב מסובב את ההגה ולא מאמין ההגה מסתובב חלק, נוסע קדימה אחורה עושה סיבובים עם הרכב, חלק!

מאז עברו כמה ימים ומאז ההגה כמו שצריך טפו טפו.

כמובן שאמשיך לעדכן.

מקווה שעזרתי לכמה אנשים לחסוך קצת זמן וכסף.

מאחל לכולנו שבוע מבורך :)

עריכה אחרונה על ידי nir9871
פורסם
שלום לכל חברי הפורום,

ברשותי רכב מסוג פורד פיאסטה משנת 2012, ואם התרחיש הבא נשמע לכם מוכר יכול להיות שאעזור לכם לחסוך הרבה מאוד כסף.

כאמור, הייתה קיימת ברכב בעיה של נקישות בהגה, במיוחד במהירויות נמוכות וברוורס, ההגה היה נותן קליקים בסיבובים קלים.

הצעד הראשון היה להתחיל לחפש על מקרים דומים בגוגל, שלצערי הובילו למסקנה החד משמעית שנדרש שיפוץ / החלפה של מסרק הגה.

כמובן מבואס מהבשורה, נסעתי למוסך הקרוב כדי לקבל חוות דעת מקצועית עם זרזיף של אופטימיות שאולי הכל בסדר והקליקים בכלל מפרק כף היד שלי.

במוסך נקבע כי זו מחלה של רכבי הפורד ונמסר לי על מותו של מסרק ההגה שלי.

המחירים התחילו להגיע אל הפרק והכאב אל הארנק, סכומים שנעו בין 1500 ל2000 שח.

כבר שלם עם המציאות, מתוך רגע קט של סקרנות החלטתי שאני נכנס ליוטיוב כדי לראות מה התהליך של הפירוק וההרכבה של המסרק בפורד שם חיכתה לי הפתעה.

בסרטון אדם עם בעיה דומה לשלי על רכב מסוג מונדאו (אגב גם בדגמי מאזדה מסתבר שקיימת אותה מחלה), מסביר כי בהרבה מהמקרים הבעיה הזו נובעת מהתייבשות של גריז במוט הגה שמאחורי דוושת הבלם.

כמובן שהחיוך עלה ישר, שלפתי בוקסה 12 וגריז ובתהליך שלקח בסך הכל כ5 דקות (מדגיש שיכולות המוסך שלי הן בעיקר לנפח צמיגים ולתדלק) פירקתי בורג, ניקיתי, מרחתי גריז, והחזרתי את הבורג.

מניע את הרכב מסובב את ההגה ולא מאמין ההגה מסתובב חלק, נוסע קדימה אחורה עושה סיבובים עם הרכב, חלק!

מאז עברו כמה ימים ומאז ההגה כמו שצריך טפו טפו.

כמובן שאמשיך לעדכן.

מקווה שעזרתי לכמה אנשים לחסוך קצת זמן וכסף.

מאחל לכולנו שבוע מבורך :)

בס"ד

אני יחדש לך.. קיים במכוני הרישוי מסמך של משרד התחבורה על נקישות מאיזור המסרק ברכבי פורד(ללא חופשים ברכיבי ההיגוי), אין להכשיל את הרכב בטסט על מסרק תקול.

https://www.thecar.co.il/%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%9A-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%95%D7%94%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%A7-%D7%96%D7%94-%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%99/

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם
בס"ד

אני יחדש לך.. קיים במכוני הרישוי מסמך של משרד התחבורה על נקישות מאיזור המסרק ברכבי פורד(ללא חופשים ברכיבי ההיגוי), אין להכשיל את הרכב בטסט על מסרק תקול.

https://www.thecar.co.il/%D7%99%D7%A9-%D7%9C%D7%9A-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%95%D7%94%D7%94%D7%92%D7%94-%D7%97%D7%95%D7%A8%D7%A7-%D7%96%D7%94-%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%99/

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

צודק תודה על ההערה.

לי הפריע באופן אישי הנקישות

יש מצב לקישור לסירטון או תמונות

זה הסרטון

פורסם (נערך)

תופעה דומה גם כאשר יש בעיה במוט מייצב או כשאחד התפוחים מחליד/ נשחק. עלות מפרק כדורי כזה בדר"כ סביב ₪100. תלוי בדגם.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...