Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כאשר אני מפעיל את המזגן ברכב, בדקה הראשונה יש ריח ממש רע, ואחר כך הוא לא מורגש יותר.

חברה שלי גם אומרת שיש ברכב כל הזמן ריח של פלוץ בלי קשר למזגן.

כן אני מפליץ הרבה, אבל עד כדי כך שהריח נשאר גם לאחר ימים שהרכב נסע והתאוורר עם חלונות פתוחים?

מהן השיטות המקובלות לנדף ריח רע מהמזגן ומהרכב בכלל?

החלפת פילטר מזגן לא אמורה להעיף את הריח מהמזגן?

ומה לעשות כדי שהבעיה לא תחזור על עצמה? כאילו, כחלק מהנוחות שלי עם רכב פרטי אני מאוד מעוניין לשחרר לחצים מהבטן שלי ולא להחזיק את זה כי זה גורם לכאבים.

מדובר בפולו 2012 טרנדליין, מנוע 1.4 אטמוספרי.

עריכה אחרונה על ידי DxCK
פורסם
בעיה מוכרת של הדגם. נפתר ב2013.

באם הבעיה מוכרת ונמצא לה פתרון - כיצד ניתן לדעת מה הפתרון ואם ניתן ליישם אותו גם לרכב של פות"ש, למשל?

פורסם

שלום

שים רימון ריח למזגן ברכב,

רק תקפיד ליפעול לפי הוראות ההפעלה של הספריי.

פילטר מזגן מסנן חול עלים וליכלוך עד גודל מסויים שנכנס מבחוץ למערכת, הוא אינו מסנן ריחות או גזים.

פורסם

ניקוי יסודי של הרכב, כולל שאיבת הריפודים

טיפול במזגן - לבדוק אם יש פטריות ולהשתמש בתכשירים ייעודיים

להשתמש במצב כניסת אוויר מבחוץ ללא סירקטלציה

לקראת סוף הנסיעה לכבות את המדחס ולהשאיר את המפוח פועל לדקה

ויש כזה פטנט שנקרא פחית ריח

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

נפתר עם ריפוד וספוג מושבים דוחה פלוצים, ככה אתה נחנק עם הריח של עצמך עד שאתה מאוורר את הרכב.

בדגמים קודמים זה היה נקלט ומשתחרר לאט לאט ואז, חוץ ממך, כל מי שנכנס לרכב מבחין "בארומה" שלך.

יום עצמאות שמח!

פורסם (נערך)

לגבי הטיפול בריח מהמזגן קיבלת המלצות מצויינות. זה שאתה מפליץ הרבה הדבר יכול להצביע על בעיה רפואית במערכת העיכול או/גם אכילה של מזונות אשר גורמים להופעת גזים בתדירות גבוהה.

האם אתה סובל מעצירות או/גם שילשולים תכופים ? האם בזמן היציאות את סובל מצריבה בפי הטבעת ?

לדעתי תפתח אשכול באופטופיק לגבי בעיית הגזים ותקבל תגובות מתאימות יותר.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
לגבי הטיפול בריח מהמזגן קיבלת המלצות מצויינות. זה שאתה מפליץ הרבה הדבר יכול להצביע על בעיה רפואית במערכת העיכול או/גם אכילה של מזונות אשר גורמים להופעת גזים בתדירות גבוהה.

האם אתה סובל מעצירות או/גם שילשולים תכופים ? האם בזמן היציאות את סובל מצריבה בפי הטבעת ?

לדעתי תפתח אשכול באופטופיק לגבי בעיית הגזים ותקבל תגובות מתאימות יותר.

אנחנו זקוקים לך פה,מרק 10,מקווה שאתה לא בדרך לפרוש מהפורום להיות פרוקטולוג ... :shock:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...