Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר אכלו לך את הראש עם מה שאתה צריך לעשות (לדעתי).

אם תתחתן ויהיו לך ילדים הפרספקטיבה שלך לחיים כנראה תשתנה, ואז אולי תתחרט על החלטות שגויות שאתה עושה.

תשב עם עצמך עוד קצת ותחשוב. הגישה הזו של "אני עצלן אישיותי ולכן אני לא צריך לעשות כלום וגם אף אחד לא יכול להכריח אותי לעשות משהו" לא נראית לי כל כך בריאה.

בין הצבא ללימודים הבן שלי עבד בשינוע באחת מחברות הליסינג, ואחרי כמה חודשים הוא קודם לתפקיד אחראי שקר כלשהו בשכר טיפה יותר גבוה. מה שהוא באמת הרוויח בעבודה הזו הוא להכיר מקרוב את עולם הרכב (מוסכים מכירות וכו'), ולמד ממקור ראשון איך העולם האמיתי מתנהג. נראה לי שזה פחות רלוונטי אליך.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

ואדים, קשרים וקומבינות לרוב לא באות מזה.

לרוב אלו אנשים בינוניים במקרה הטוב,ומזיקים במקרה הרע.

SPERIAL, הרף קבלה עלה מאוד בשנתיים האחרונות.

תלמד הנדסאי רכב, גם נותן קצת יותר אפשרויות תעסוקה וגם בתחום שאתה אוהב.

אנשים עם לא הרבה שכל סיימו את ההנדסאי הזה,נראה לי כמו מסלול סביר למישהו שלא רוצה להשקיע יותר מידי בלמידה.

יש אופציה ללימודי ערב.

עריכה אחרונה על ידי halperin96

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)
אנשים עם רבע מח ?

מה סיים כבודו ? אם לא סוד.

אני לא סיימתי כלום.

ומה שאני עושה לא רלוונטי.

אבל מכיר כמה שלמדו/לומדים, וחכמים גדולים הם לא.

עריכה אחרונה על ידי halperin96

פורסם

הלפרין - רף הקבלה משתנה בהתאם לנסיבות, תלוי במגמה, בציון המשוקלל (בגרות מעולה תאזן פסיכומטרי בינוני ולהפך) ובמועמדים באותה שנה. האוניברסיטאות מפרסמות רף קבלה של ציון "סכם" מינימלי (שקלול בגרות ופסיכומטרי לפי התנאים של אותה אוניברסיטה) של השנה שעברה, והשנה הדרישות עשויות להשתנות (בשני הכיוונים) לפי מספר המועמדים לאותו מסלול, והציונים שלהם.

הסיפור על הבחור שהתקבל לטכניון עם פסיכומטרי 635 לא רלוונטי לשרשור הנוכחי - מדובר בקבלה לעתודה האקדמאית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הלפרין - רף הקבלה משתנה בהתאם לנסיבות, תלוי במגמה, בציון המשוקלל (בגרות מעולה תאזן פסיכומטרי בינוני ולהפך) ובמועמדים באותה שנה. האוניברסיטאות מפרסמות רף קבלה של ציון "סכם" מינימלי (שקלול בגרות ופסיכומטרי לפי התנאים של אותה אוניברסיטה) של השנה שעברה, והשנה הדרישות עשויות להשתנות (בשני הכיוונים) לפי מספר המועמדים לאותו מסלול, והציונים שלהם.

הסיפור על הבחור שהתקבל לטכניון עם פסיכומטרי 635 לא רלוונטי לשרשור הנוכחי - מדובר בקבלה לעתודה האקדמאית.

אם בארזים נפלה שלהבת מה יעשו אזובי הקיר.

תיקנתי אותך

אבל זה בסדר, השגיאה הזו נפוצה מאד.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מדמ"ח הסכם עלה מאוד בשנתיים האחרונות-מתחרה עם רפואה.

גם תעשיה וניהול עלה בהרבה ועבר את מכונות ואזרחית.

בנוסף,הקשיחו מאוד את תנאי המעבר בין פקולטות.

סכם עלול לעלות(ולפעמים לרדת מעט) בהרשמה מאוחרת.

תנאי הקבלה לעתודה וכתלמיד רגיל הם אותם תנאים.

אתה עדיין צריך להתקבל למסלול הלימודים,ולהרשם אם קיבלת אישור ממדור עתודה.

ציינת טכניון,דיברתי על הטכניון.

המוסד היחיד שאני מכיר.

פורסם (נערך)
מה בא קודם הביצה או התרנגולת?

אגב, זה ברור שלא יתקדמו כולם... סוד! אין מקום לכולם במשרדים.

אם להיות ריאלי - אז מה המסלול הנכון מלבד להגיע מדוכא וציני לעבודה?

אין מסלול נכון, אבל יש guidelines כלליים:

א. ללמוד מקצוע שהשכר בו גבוה. מתכנת אהבל ירוויח יותר מרו"ח תותח שכמעט מת מול המחשב כל רבעון.

ב. ללמוד מקצוע מתאים לאופי של האדם ולכישוריו.

תלמד הנדסאי רכב, גם נותן קצת יותר אפשרויות תעסוקה וגם בתחום שאתה אוהב.

אנשים עם לא הרבה שכל סיימו את ההנדסאי הזה,נראה לי כמו מסלול סביר למישהו שלא רוצה להשקיע יותר מידי בלמידה.

לפעמים עדיף להיות ראש לשועלים מזנב לאריות.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

כמגיא - הסדר צריך להיות הפוך. צריך אהבה, לפחות מסויימת, למקצוע ולעבודה. אחרת נשברים מהר מאד. צריך למצוא כיוון מתאים, ובתוכו את המקצוע המכניס.

פורסם
מתכנת אהבל ירוויח יותר מרו"ח תותח.

.

רמת ההבנה שלך על מקצועות ושכר היא בין 'לא קיימת' ל 'יש לי דיעה ואני לא אתן לשום עובדה לבלבל אותי'.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אין מסלול נכון, אבל יש guidelines כלליים:

א. ללמוד מקצוע שהשכר בו גבוה. מתכנת אהבל ירוויח יותר מרו"ח תותח שכמעט מת מול המחשב כל רבעון.

ב. ללמוד מקצוע מתאים לאופי של האדם ולכישוריו.

לפעמים עדיף להיות ראש לשועלים מזנב לאריות.

יש קווים מדריכים גם לחיים -

קצת שאפתנות, קצת רצון, קצת יכולת, הרבה מזל... ועוד קצת התנהגות מכובדת כלפי מי שמעסיק אותך.

פורסם (נערך)
רמת ההבנה שלך על מקצועות ושכר היא בין 'לא קיימת' ל 'יש לי דיעה ואני לא אתן לשום עובדה לבלבל אותי'.

תן לי לנחש אתה רואה חשבון שכל חבריו המתכנתים מרוויחים יותר ממנו?

אני מה אני יודע אני רק בוגר שני משרדי ביג 4 וקרובי משפחתי מחזיקים בתפקידי מפתח בהייטק.

יש קווים מדריכים גם לחיים -

קצת שאפתנות, קצת רצון, קצת יכולת, הרבה מזל... ועוד קצת התנהגות מכובדת כלפי מי שמעסיק אותך.

צריך ליישם את זה במקצועות עם אפשרויות קידום ריאליות ולא בתור משנע רכבים שמקסימום יקבל קידום במודל battlefield promotion.

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
פורסם

אל תנסה. זה מיותר. ו...לא.

אתה מביך את עצמך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...