Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמקור אללה ירחמו, יצרן תל אביבי במקור, עבר לבעלות תדיראן עד כמה שזכור לי, עבר ניסיון כושל של ייצור בעפולה אבל גם שם זה לא הצליח ואז נכנע לייבוא. האם אתם יודעים מי היצרן שמייצר עבורו את המוצרים שלו? מקררים, מיקסרים וכו'.

פורסם

כמו מזגנים או אופניים או אלקטרוניקה וכו'. יש מותגים, לעיתים רחוקות ליצרן יש ממש בית חרושת בבעלותו שמרכיב את המוצר ו/או הוא מייצר רכיב קריטי במוצר שמבטיח את איכותו. לרב יש בית חרושת במזרח הרחוק שמרכיב את המוצר, מקרר במקרה הזה, איתו חברה כמו "אמקור" מתקשרת, מסכמת איתו על כמויות והרכיבים שייבחרו (מקרר זה מוצר מאוד פשוט), מתוך רשימה ארוכה של אופציות באיכויות ועלויות משתנות.

ככה העולם עובד ברב הייצור כבר המון שנים. השאלה "איפה מייצר" איבדה כמעט לגמרי את חשיבותה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לפני כעשור כשרכשתי את האמקור שלי, שווקו בארץ אמקורים תוצרת טורקיה או ישראל.

אין לי מושג מה המצב כיום.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

במבי, לא מדוויק.

יש הבדל בין מותג מדבקה שבו אני מחפש יצרן כלשהו במקום כלשהו ואומר לו שאני רוצה X יחידות מהמוצר המסויים ושיכתוב עליו את השם שלי (ואם ניקח מותגים מתחום מכשירי החשמל הלבנים אז כמו המילטון למשל) לבין מותג שאומר זה התכנון ואתה תייצר לפי מפרט שלי ובקרת איכות שלי.

בין לבין יש כמובן את המותגים שלוקחים מוצר קיים ומכניסים בו התאמות לרצונות שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
כמו מזגנים או אופניים או אלקטרוניקה וכו'. יש מותגים, לעיתים רחוקות ליצרן יש ממש בית חרושת בבעלותו שמרכיב את המוצר ו/או הוא מייצר רכיב קריטי במוצר שמבטיח את איכותו. לרב יש בית חרושת במזרח הרחוק שמרכיב את המוצר, מקרר במקרה הזה, איתו חברה כמו "אמקור" מתקשרת, מסכמת איתו על כמויות והרכיבים שייבחרו (מקרר זה מוצר מאוד פשוט), מתוך רשימה ארוכה של אופציות באיכויות ועלויות משתנות.

ככה העולם עובד ברב הייצור כבר המון שנים. השאלה "איפה מייצר" איבדה כמעט לגמרי את חשיבותה.

את כל זה אני, כאמור, יודע. השאלה שלי היא האם מישהו יודע את שם המפעל הסיני שמוכר לאמקור.

פורסם (נערך)

אתה יכול ללכת לחנות חשמל ולהפוך את המקרר על הצד האחורי למעלה ישנה מדבקה עם שם היצרן. לדעתי יצרן טורקי ווסטל ייצר בעבר מקררים לאמקור אבל יכול להיות שהחליפו ספק. לדעתי מקררים פשוטים מידי לעקרות בית מבוגרות שקונות אמקור רק בגלל שלפני 40 שנה היה להם אמקור, הקוראינים או הסינים הטובים עברו אותם מזמן בהכל.

עריכה אחרונה על ידי guy.a
טעות כתיב
פורסם

אגב מה דעתכם על מוצרי האייר?

לפי מה שקראתי מדובר ביצרן סיני ענק שייצר מוצרים בינוניים מינוס לשוק הלא-מתלונן-המקומי, ועבר שידרוג באיכות בכדי לייצר למערב.

פורסם

z

את כל זה אני, כאמור, יודע. השאלה שלי היא האם מישהו יודע את שם המפעל הסיני שמוכר לאמקור.

זה לא משנה. אותו מפעל יכול להוציא מוצר ברמות איכות משתנות. הרי המפעל לא מייצר בהכרח שום חלק במקרר, רק קונה מספקים ומרכיב, אם לפי תכנון שלו ואם לפי הגדרות התכנון של הקונה (כמו ש-Night Driver כתב).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אמקור לא כשל בעפולה, עבד יפה כ30 שנה והוציא סחורה מעולה.

נסגר עקב אי כדאיות כלכלית.

נכון להיום רוב מוצרי אמקור בפרט המקררים מיוצרים בטורקיה על ידי היצרן הגדול במדינה - 'מרלוני', מפעל זה מפרנס את הטורקים לא רע, ארודאן מתבסס עליו אם יחרימו את מדינתו...

למעשה מוצרי בקו ובלומברג ולעיתים גם נורמנדה לרוב זהים להייאר אך עם בקרת איכות לא תמיד זהה.

פורסם

לאמי יש מקרר שלהם כבר 5-6 שנים.

הגיע בזמנו עם אחריות מקיפה ל-7 שנים.

תוצרת תאילנד (כמו השארפ), וטפו טפו טפו.

גם אנחנו שקלנו בזמנו מקרר 4 דלתות שלהם והיה איכותי מאוד (לא נבחר בגלל מחיר טוב מדי שקיבלנו על השארפ).

משכנתא זה קל

פורסם

המפעל בעפולה היה של תדיראן, שהדביק סמל של אמקור בגלל המוניטין מהעבר הרחוק.

לגבי האייר - קניתי לאמי מקרר קטן (300 ומשהו ליטר) שלהם לפני כ-3 שנים והוא פועל יפה, אבל גם לו סובל מההתעללות המוכרת לי מהבית (אשתי נוהגת למלא את המקרר עד גדותיו, ויש 5 אנשים שפויים אותו כל הזמן).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...