Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התחדשתי בסקודה ראפיד 2014 1.4, יד ראשונה פרטית, 93,000 ק"מ.

בבדיקה הכל היה תקין חוץ מנזילת שמן קטנה מאחד הבולמים שיוחלף בהקדם.

קיבלתי מהמוסך מורשה היסטוריית טיפולים ומופיע שלאחרונה הגיע הבעלים הקודם למוסך (לא במסגרת טיפול תקופתי) וגילו קורוזיה במחשב מנוע והביאו הצעת מחיר על: סוף חוט, חיישן שמן ושיפוץ מחשב.

הבעלים בחר שלא לבצע את התיקון.

אין לי דרך ליצור קשר עם הבעלים (הקנייה הייתה ממגרש) על מנת לבדוק האם טיפל בתקלה במקום אחר או שיש צורך בתיקון.

בכל מקרה אני מתכנן לקפוץ למוסך ולבדוק את העניין.

בינתיים רציתי לבדוק אם יש דרך לדעת ממה זה קרה ולקבל הערכה למחיר תיקון.

יש לציין שבבדיקת דיאגנוסטיקה במכון בדיקה לא היו תקלות מחשב קשורות וכמובן שאין נורות דולקות או משהו חריג בנסיעה.

האם זה משהו שאמורים לגלות במכון בדיקה לפני קנייה?

תודה רבה

פורסם

גם אם הקנייה היתה ממגרש,שם הבעלים הקודמים אמור להיות רשום ברישיון ודרך 144 אפשר לאתרו בקלות.

האם הקנייה היתה מסוכנות מורשית או מגרש פרטי ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז בסוף בסוף הצלחתי לאתר את הבעלים הקודם והוא אישר שביצע את התיקון במוסך אחר כיוון שהצעת המחיר במורשה הייתה גבוהה מאוד

• תוכן חדש...