Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני צריך להחליף צמיגים למאזדה 3 הצמיגאי רוצה להביא לי קלבר טוען שזה הכי טוב נסיעה רכה ולא מרעיש , חשבתי לקחת פלקן אבל כמה צמיגאים אמרו לי שהוא לא מומלץ שהשחיקה שלו גבוהה ושהוא נקרע בצד יש לי עוד כמה אפשרויות : GOODYEAR EAGLE SPORT טורקי , TOYO PROXES CF2 יפני , PIRELLI CINT VERD איטלקי ?

רציתי לקחת את הטויו אבל הצמיגאי שהמליץ לי על הקלבר אמר לי שהוא צמיג טוב אבל קשה ומרעיש :(

ואם כבר לקחת קלבר לא עדיף את הפירלי ? זה גם צמיג רך

בקיצור מתלבט , אם לא הייתי חושש מהצמיגים הסינים הייתי קונה FARROAD FRD16 וגומר עניין 4 ב 830

ועוד משהו ...

הוצע לי בעבודה להשתמש ברכב הפרטי שלי לנסיעות והבוס ישלם לי דלק , תיקונים וביטוח העניין שיש את הפיחות של הרכב אני אטחן אותו בקילומטראג' והערך ירד העלות לא מיליונים אבל הרבה , לבקש מהבוס שלי להכניס את העלות של הרכב ? כי אחרי נסיעה של שנה ברכב הפרטי הוא יהיה כמו מונית

תודה על העזרה

עריכה אחרונה על ידי Eli Pimpshtein
פורסם

לגבי הרכב.

ישלם לך דלק גם על הנסיעות שלך?

כמה ק"מ צפוי בעבודה וכמה לא בעבודה?

מה שעוד צריך לקחת בחשבון מעבר לירידת ערך זה שאתה מבזבז את הרכב שלך וצפוי להחליף אותו מהר יותר.

יש אפשרות לרכב מהעבודה?

פורסם (נערך)

יש נסועה גם אם הק"מ היה סביר הרכב סופג קילומטראג' וזה נופל עלי ומוריד את ערכו ! אני נוסע בכל הארץ ב"ש , רמת חובב , ירושלים בגלל שהרכב שאני מקבל מהעבודה מהשכרה לא ממש חישבתי את הק"מ היומי אבל אני נוסע הרבה + נסיעות אישיות

אני מקבל רכב מהעבודה אבל שלי יותר חזק לפחות מרגיש ככה וגם יש עליו הוצאות והוא סתם בחניה

פורסם

דבר ראשון תפסיק להקשיב לצמיגאים.

הם פועלים לפי האינטרסים שלהם ולא שלך.

ומכל האופציות שרשמת הייתי הולך על הטויו.

אני חושב שמה שהוא אמר על הרעש הוא לא נכון.

אני נסעתי על רכבים שמרכיבים את האח שלו הr32 והם בין השקטים ששמעתי

פורסם (נערך)

ובקשר לרכב הפרטי לשימוש בעבודה אני סופג את הק"מ זה לא שווה נכון ? אז נכון הבוס ישלם תקלות דלק וביטוח אבל בסוף ההתקשרות עם העבודה אני אתקע עם רכב עם הרבה קילומטראג' ומחירון גרוע , רכב כזה בחברת השכרה עולה למנהל שלי רק להשכיר 4000 שקל לחודש בלי דלק , בקיצור לא יודע אם משתלם אולי באמת עדיף להישאר עם הרכב של העבודה , או שפשוט לבקש סכום מסויים תוספת על הרכב הפרטי שלי אבל כמה ? 1500 ? 2000 ? אין לי מושג

פורסם

תעריף נהוג שפגשתי בכמה מקומות עבודה:

* 1-1.5 שקל לק"מ נסיעות לעבודה (עבודה בית).

* 2 שקל לק"מ נסיעות מטעם העבודה (סידורים של הבוס).

עכשיו תחשוב אם זה משתלם לך.

פורסם

אם בכוונתך להשתמש ברכב הפרטי שלך לצרכי העבודה ( ולנסוע המון ), מכל מה שהציעו לך בצמיגיה כן הייתי קונה Kleber.

נכון שטויו ופירלי לא פחות טובים מבחינת האחיזה, שקט ונוחות, אבל השחיקה שלהם יותר גבוהה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אלה לא צמיגים ל 35-40 אלף קילומטרים בשנה. הצמיג הזה לא מתאים לכל אחד . צריך לקחת בחשבון אופן שימוש חריג שפותח השרשור מתאר.

לפני r32 מאזדוד במקור הגיעו עם ברידג'סטון b250 שהחזיקו הרבה יותר קילומטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...