Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי ספורטאז gt 2016 בליסינג פרטי שבעוד כשבועיים נגמר החוזה ומכרתי אותו לבן משפחה . חברת הליסינג נתנה לי מספר אפשרויות לגיפונים בטווח . מי שלכדה את עיניי היא הקארוק אבל לחברה אין זמן אספקה משוער ועל כן גם רכב גישור לא יכולים לתת לי. המתמודדת הבאה הייתה הcx 5 ב רמת גימור פרמיום . לא יודע למה אבל אני מרגיש שהמאזדה נופלת בכל פרמטר מהספורטאז שמבחינתי מאובזרת בצורה נכבדת והמאזדה שגם אינה זולה נעדרת מדברים שחשובים לי . איני רוצה להשאר ללא רכב על כן התחלתי לקדם את העסקה של המאזדה . הדבר שאיני הייתי מוכן להתפשר עליו הוא רמת הביטחות האקטיבית שהייתה בספורטאז והצילה אותי מספר רב של פעמים מתאונות גדולות וקטנות . הודה לעזרה ,המלצה או חוות דעת מומלץ ממי שיש ברשותו את המזדה .

פורסם

אילו עוד רכבים מציעים לך בטווח אספקה של שבועיים?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

שבועיים זו לא בעיה מכיוון שהם יכולים לתת לי רכב גישור .

הציעו לי טוסון טורבו-שנחות משמועתית הן בבטיחות והן באבזור.

כל הדגמים של הקארוק מהאמבישן עד האקסלוסיב אבל שוב בעיית אספקה, אם זה היה לחכות לינואר פברואר אז לא הייתה בעיה .

כל דגמי המאזדה cx5 יונדאי קונה וסיאט אטק

פורסם

לא בדקתי לגבי ה3008 כי הרכב משמש גם את אימי אבל היא לא אהבה אותו . התחברה מאוד לקארוק אבל בגלל הנסיבות לא ייצא לפועל "הסכימה" להתפשר על המאזדה

מה עם 3008? או שגם כאן יש בעיית מלאי[/quote
פורסם

יונדאי קונה מגיע עם אותה יחידת הנעה של הספורטאז' שהיה לך אבל מתפשר בסעיף הגודל.

למאזדה מעל רמת הגימור הבסיסית יש כעת בלימה אוטונומית ,התראה ותיקון סטייה מנתיב, אורות אדפטיבים ובקרת שיוט אדפטיבית (לא קיים בספורטאז' למיטב זכרוני).

בקונה אין בקרת שיוט אדפטבית או אורות אדפטיביים אבל יש התראה על רכב בשטח מת והתראה על רכב חוצה מאחור.

למאזדה אין יתרון בביצועים אבל לטעמי תא הנוסעים שלו עדיף על זה הספורטאז'.

פורסם

3008 בנזין פרמיום נגמר המלאי כבר באוגוסט,אני רכשתי אחד משלושת הרכבים האחרונים במלאי,למיטב ידיעתי 2019 יגיע בפברואר.

בהקשר של אמא שלך,לא יודע אם אתה מדבר על הצורה החדשה של ה3008 {מ2017}, אבל אם כן זה מוזר מאד, הרכב פשוט עולם אחר מכל מה שמוצע ברמת המחירים הזאת ונותן תמורה פשוט מעולה למרות מחירו הלא זול.

פורסם
הדבר שאיני הייתי מוכן להתפשר עליו הוא רמת הביטחות האקטיבית שהייתה בספורטאז והצילה אותי מספר רב של פעמים מתאונות גדולות וקטנות .

זה מה שהכי קפץ לי מההודעה שלך. הצילה אותך מספר רב של פעמים?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם (נערך)

פות"ש: אם המערכת הצילה אותך מספר רב של פעמים : תעשה לעצמך טובה ולך תרשם לקורס נהיגה מונעת. תרשום לעצמך בפנקס 12 נקודות וירטואלית.

זה הרבה יותר קריטי מספורטאז כזה או מזדה אחרת .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

העלת נקודה מעניינת. אנחנו לקראת סוף 2018.

מעניין אם יש סטטיסטיקות של כמות תאונות עבור רכבים חדשים לעומת רכבים שנתון קודם ושנתון לפני.

יהיה מעניין לראות אם מערכות הבטיחות האקטיביות הורידו את כמות ההתנגשויות בכביש או שמדובר בגימיק שיווקי

פורסם
3008 בנזין פרמיום נגמר המלאי כבר באוגוסט,אני רכשתי אחד משלושת הרכבים האחרונים במלאי,למיטב ידיעתי 2019 יגיע בפברואר.

בהקשר של אמא שלך,לא יודע אם אתה מדבר על הצורה החדשה של ה3008 {מ2017}, אבל אם כן זה מוזר מאד, הרכב פשוט עולם אחר מכל מה שמוצע ברמת המחירים הזאת ונותן תמורה פשוט מעולה למרות מחירו הלא זול.

כמי שבהחלט מתפעל מה 3008 וממה שהוא מציע במחירו, בהחלט יכול להבין את מי שלא סובל את האוטו במיוחד בשל העובדה שתפעול מזגן ממסך המולטימדיה הוא דבר אוילי, אפילו מסוכן, העובדה שגם בוולוו ובאודי נוהגים בדרך הזו לא הופכת את הענין לידידותי יותר, היא פשוט אומרת שטימטום הוא ענין שיוויוני יותר משחשבתי.

פורסם

כל עולם הרכב הולך בדרך זו,וכפי שרשמת ברכבי יוקרה זה כבר סטנדרט במרביתם.

זה ממש לא נורא ושמתרגלים זה מתבצע בשנייה,ובכל מקרה יש את המערכות בטיחות האקטיביות לגיבוי רק למקרה של אחד ל...

פורסם

לפני כמה שבועות ו 2000 ק"מ עברתי מספורטאז' EX לפיג'ו 5008 הסטנדרטית והרכב מעולה. אני מבין שה 3008 אפילו יותר טוב מבחינת התנהגות וזריזות. אני עם דגם הסטנדרט וממש חסרה לי תיקון סטייה מנתיב. או שתקח פיזו מפוארת עם התיקון סטייה, שדרך אגב שומר נתיב בצד ימין שלו ולא במרכז כמו הקיה (לא אהבתי) או קיה סורנטו.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...