Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמו שכתבתי בכותרת אני מתלבט כרגע בין כמה ג׳יפונים (קארוק, טיגואן איקס טרייל או ראב 4) לפרייבט אחת (אוקטביה) בגלל גודל תא המטען. אני נוסע כבר קרוב ל3 שנים על סקודה פאביה חדשה ומרוצה ממנה בצורה שקשה לתאר במילים ולא הייתי מחליף אלמלא צורך בתא מטען גדול יותר לצרכי עבודה (אני DJ ויש לי ציוד לסחוב איתי, לא כבד אך דורש מקום)

הקניה תהיה לרכב חדש מהחברה בלבד והרכב ישרת אותי בחמש השנים הקרובות, כן אני מודע לזה שרכב חדש זה הפסד בכל מצב - אני מוכן לספוג. השאיפה שבעוד כחמש שנים הרכב יהיה בעל ערך סביר למצב השוק ולא אפסיד את התחתונים שלי על הקניה או אתקע עם רכב חסר שוק לחלוטין.

התנאים / שיקולים שלי לרכישה הם:

- תקציב 150-200 עם אופציה לחריגה קטנה במידה וזה באמת באמת שווה את זה.

- עלויות אחזקה ודלק שפויה (הייתי מחכה לQ3 החדש אבל הביטוחים שלו יקרים מדי)

- רמת הגימור הגבוהה ביותר האפשרית לדגם.

- לא חייב בנזין אפשר דיזל ואם יש גם הנעה כפולה בתוספת מחיר הגיונית אז בכיף.

- גג שמש פנורמי.

נכון לעכשיו הקארוק אקסלוסיב הוא המנצח שלי, אשמח לשמוע דעותיכם אני בראש פתוח.

תודה!

פורסם

לא אמרתי שעדיף, אמרתי שאם אתה שוקל אותו אז תמתין לדגם החדש.

יש לו יתרון בתדמית האמינות של טויוטה בעיני הקהל הישראלי.

פורסם

הטויוטה ישמור על ערכו טוב יותר מהשאר, יחד עם זאת, אני הייתי קונה סקודה קודיאק 2 ליטר דיזל, ב180, אתה תהנה מאוד, ושתרצה למכור דיזל ו7 מקומות, קל למכור.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

מאזדה 6 פרימיום פלוס עונה על כל הדרישות שלך. האמת שגם יונדאי סונטה הייבריד.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם
הסובארו פורסטר גם ישמור על ערכו מצוין.

שומר ערך פורמלית אך לא נסחר במחיר המחירון.

הראב 4 סחיר הרבה יותר

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ראב 4 החדש - הרכב שהכי פחות עניין אותי וגם לדעתי האישית החדש ממש מכוער. תדמית האמינות של טויוטה נחמדה אך בפועל רק הלנד קרוזר נסחר כמו שצריך.

פורסטר - מעניין מאוד מגיע גם עם אחריות לחמש שנים אבל הביטוח לרכבי סובארו בדרום הארץ לא הגיוני בעליל והדגם המאובזר עולה 250K וזה סכום שאני כבר לא מוכן להשקיע...השאיפה לרדת מ200

קודיאק - קודיאק הייתה הבחירה הראשונה שלי הוא מתאים לי בול לצרכים אך חורג מהתקציב בדגם המאובזר, לעומתו הקארוק המאובזר מגיע עם מושבים אחוריים מתפרקים והנעה כפולה במחיר זול יותר.

מאזדה 6 - לא רלוונטית לי. פתח תא מטען לא נח, צורכת המון דלק וגניבה מאוד באיזור הדרום.

אשמח לשמוע עוד דעות!

פורסם

זה הrav החדש, כמו שאמרו לך הבולטים הם קודיאק ו5008, השאר פחות טובים או עולים יותר או שניהם

מצ"ב rav4

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...