Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת i25 ברכב חסכוני יותר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

בבעלותי יונדאי i25 שנת 2012. אני מאוד מרוצה מהרכב, גם מבחינת האמינות וגם מבחינת הנוחות שלי עם הרכב. הדבר היחיד שמפריע לי הוא צריכת הדלק, אני נוסע בעיקר מחוץ לעיר, פחות או יותר 400 ק"מ בשבוע, צריכת הדלק מחוץ לעיר עומדת על 1:14 במקרה הטוב.

אני סטודנט וחשוב לי מאוד לחסוך בדלק ובכסף.

לאחרונה אני חושב להחליף רכב למשהו חסכוני יותר, אני שוקל להוסיף קצת כסף ולקנות רכב חסכוני יותר ואולי משנתון מתקדם יותר.

ההתלבטות שלי היא בין טויוטה יאריס 2012/13, שברולט ספארק 2016 או ניסאן מיקרה 2015.

כולן פחות או יותר עם אותם מחירים.

ההתלבטות שלי היא האם באמת שווה להחליף את הרכב ולהוסיף כסף עבור חיסכון עתידי בדלק.

אני מאוד מרוצה מהיונדאי ובאמת שאין לי שום תלונה חוץ מצריכת הדלק. אשמח לעזרה ולייעוץ מה אתם חושבים ומה השיקולים שלכם בנוגע לכל החלטה. תודה !

פורסם

הצריכה שלך לא רעה בכלל לרכב אוטומט, לא נראה לי שתקבל צריכה טובה יותר בהרבה מאחד הרכבים שציינת, אז באמת חבל בכלל להתעסק עם זה במיוחד אם אתה מרוצה מהרכב בסך הכל

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

יש לך רכב שאת מכירה אוהבת ויודעת טוב, לקנות עכשיו רכב ולהחליף ברכב שאת לא מכירה זה סיכון - כמו שאמרו ההפרש בצריכת הדלק הוא לא גבוהה ולהפסיד על הרכב שלך שכבר קנית את לא תפסידי הרבה, לדעתי גם הכי טוב להישאר עם הרכב שלך שאת מכירה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היונדאי לא חיסכונית, רכבים כמו המיקרה או ספייס סטאר יכולים לקבל 1/19-1/20 בכביש שבו היונדאי מקבלת 1/14.

מדובר בערך על 200 שקל בחודש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המיקרה הכי חסכונית ממה שרשמת.

לדעתי בתור סטונדנט הייתי מחליף, הנסועה שלך לא 'בקטנה' - אתה תשיג חיסכון של 2500 ש"ח בערך (בשנה).

Peugeot 208 turbo 2015

פורסם

היתרון היחיד- חסכון בדלק.יונדאי I25 אוטומטית צורכת 1:14- אולי בניוטרל על הגרר,גם בבינעירוני הרכב הזה לא חסכוני.

לחסכון יש מחיר-התפשרות על נוחות -לנהוג ברכב צפוף יותר-מרכב מיני משפחתי יורדים לרכב מיני,שיהיה לפחות מאחור צפוף הרבה יותר שלא נדבר על המיקרה,שדווקא אותה לא הייתי בוחר בגלל מס' תלונות על הגיר הרציף שחלק מהן נגמר בתיקון יקר להחריד.

לא רשמת תקציב אבל 2 אופציות טובות בהרבה מהמיקרה אם תחליט על החלפה לרכב קטן יותר הן שברולט ספארק 2016- נכון שגם כאן גיר רציף אבל הרבה יותר אמין משל הניסאן או מיצובישי ספייסטאר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
היתרון היחיד- חסכון בדלק.יונדאי I25 אוטומטית צורכת 1:14- אולי בניוטרל על הגרר,גם בבינעירוני הרכב הזה לא חסכוני.

לחסכון יש מחיר-התפשרות על נוחות -לנהוג ברכב צפוף יותר-מרכב מיני משפחתי יורדים לרכב מיני,שיהיה לפחות מאחור צפוף הרבה יותר שלא נדבר על המיקרה,שדווקא אותה לא הייתי בוחר בגלל מס' תלונות על הגיר הרציף שחלק מהן נגמר בתיקון יקר להחריד.

לא רשמת תקציב אבל 2 אופציות טובות בהרבה מהמיקרה אם תחליט על החלפה לרכב קטן יותר הן שברולט ספארק 2016- נכון שגם כאן גיר רציף אבל הרבה יותר אמין משל הניסאן או מיצובישי ספייסטאר.

שמעת על בעיות בגיר בספייס סטאר?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלילי לגבי הספייסטאר-היא אמינה בהרבה מהמיקרה- חבר טוב שעובד בחברת ליסינג מוכרת אמר,שבמיקרות היו לא מעט תקלות בגיר הרציף.

פורסם

בגדול רק תפסיד מהחלפה שכזאת. תהנה מהרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
שלילי לגבי הספייסטאר-היא אמינה בהרבה מהמיקרה- חבר טוב שעובד בחברת ליסינג מוכרת אמר,שבמיקרות היו לא מעט תקלות בגיר הרציף.

נכון, גם פה נתקלתי וגם בפייסבוק, בספייס לא שמעתי על בעיה אחת.

לכן לא הבנתי למה אתה אומר שהגיר בספארק אמין יותר.

פורסם (נערך)
נכון, גם פה נתקלתי וגם בפייסבוק, בספייס לא שמעתי על בעיה אחת.

לכן לא הבנתי למה אתה אומר שהגיר בספארק אמין יותר

שוב נתונים של חבר שעובד בציי רכב- לא נתקלו בתקלות עם השברולט- סוגי הגיר הרציפים כנראה שונים בין הרכבים.

לא סוג הגיר הוא הבעיה,אלא סוג התיבה הספציפי /מי שייצר אותה.

לשם השוואה גם במיצובישי לנסר הגיר רציף 7 הילוכים ולא היו תלונות למעט כמה בודדים גאונים,שהחליטו שלא בא להם להחליף שמן תיבת הילוכים ב 100,000 ק"מ ואמרו שלום לגיר-זו כבר בעיה שלהם.

בפורום אם תחפש אולי תמצא אחד שהתלונן על הגיר הזה במיצובישי- אפילו הגיר האוטומטי הטיפש של יונדאי 4 הילוכים זכה פה ליותר תלונות ממנה וגם רובן בגלל אי החלפות שמן או שימוש בשמן לא מומלץ ע"י היצרן.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

תודה לכולם.

התקציב שלי עומד עד 50,000.

את הרכב שלי אני מאמין שאמכור באיזור ה 32 ככה שאצטרך להוסיף 18 אלף שקל.

לדעתכם משתלם תמורת צריכת הדלק?

הרכב עצמו באמת נוח עבורי, אני איתו שנתיים ואין תלונות. אמין, נוח מרווח אני לא צריך יותר מזה.

היאריס לדעתי האופציה המועדפת. איך הספארק 2016?

לשברולט יצא שם רע בשנים האחרונות בעיקר בנושא הגיר..השאלה אם זה רלוונטי לספארק 2016?

האם היא באמת חסכונית כמו שאומרים?

פורסם

מוזמן לקרוא את המבחן שלי לגבי הספארק:

https://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2479/מבחנים/מבחן-דרך---שברולט-ספארק-LTZ

• תוכן חדש...