Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעת הליך תביעת הפוליסה שלי ולאחר תיקון הרכב במוסך פחחות נדרשתי מחברת הביטוח לקבל אישור הסרת שעבוד זמני מחברת המימון שלי. יצרתי קשר עם חברת המימון והם ביקשו חשבונית מהמוסך ודו"ח שמאי ע"מ להבין על סך מה מדובר.

כשיצרתי קשר עם המוסך לקבלת המסמכים הנ"ל נענתי בשלילה והתחמקות - הם טענו שזה רק דרך השמאות והם אינם מתעסקים בזה. שוב יצרתי קשר עם חברת הביטוח והם טענו שזה בטיפול שלהם מול השמאי.

נשמע לי קצת מוזר שהמוסך "סירב" לתת חשבונית ודו"ח שמאי עבורי ורק לביטוח. מה דעתכם? האם לא ניתן לדרוש זאת?

2016 BMW M235i.

פורסם

מה בדיוק איכפת לך ממי אתה מקבל את החומר

מהשמאי או מהמוסך או מחברת הביטוח שלך

העיקר שתקבל את דוח השמאי ואת החשבונית.

החומר נמצא בידי חברת הביטוח שלך אחרת היא לא הייתה מכינה לך תשלום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אם אתה שילמת ישירות למוסך (למשל בצ׳ק דחוי) - הוא מחויב לתת לך פירוט עבודה וחשבונית. אם המוסך התנהל רק מול חברת הביטוח ואתה שילמת לה ישירות את ההשתתפות העצמית - חברת הביטוח צריכה לספק לך פירוט עבודה ועלויות + חשבונית על ההשתתפות העצמית.

לגבי דוח שמאי - ממליץ לך לפנות ישירות לשמאי ולבקש (זו הדרך הכי מהירה לקבל אותו). בכל מקרה גם חברת הביטוח אמורה לספק לך אותו לפי דרישה.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
  • תוכן חדש...