Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי נוהג לא מעט והוא סבבה לגמרי, אבל דיברנו על זה ואין לו את הבטחון שיש לי או לאמא מאחורי ההגה.

אז חשבתי לתת לאבא קורס נהיגה מתקמדת/ספורטיבית. משהו שיהיה כיפי ויגרום לו להרגיש יותר בנוח עם הרכב.

מה שכן, הוא לא אדם של רכבות הרים ואקסטרים, האם יכול להיות שהוא פחות יתחבר לחלק הכיפי?

כמו כן, מי מומלץ בימינו ומה בערך העלות?

פעם אחרונה שבדקתי מסלולים היו מומלצים וקורס היה עולה באיזור ה650.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

תתחיל בהחלטה אם נהיגה מתקדמת בכביש או נהיגה ספורטיבית.

ד"א - לפני מספר שנים חשבתי לתת לאחד הבנים שלי נסיעה לאירופה עם איזה קורס בנהיגה ספורטיבית. אחרי כמה איטרציות, ומשיקולי זמן ועלות, זה הפך לשבוע באנגליה עם צפיה בשלושה משחקי פריימר ליג משובחים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בן כמה אביך?

כמה זמן הוא נוהג?

התחושה של החוסר בטחון היא שלו,או שלפי דעתך נהיגתו לא מספיק אגרסיבית?

האם חסרה לו נהיגה יותר אסרטיבית או שאתה רוצה לדחוף אותו לזה?

לדעתי

קשה ללמד כלב זקן טריקים חדשים.

בהתאם לאופי של אנשים כך גם הנהיגה, אחד נהנה מלפתוח ברמזור והשני נהנה מהפרחים לצד הדרך.

ככל שמתבגרים (אולי לא תמיד) נעשים יותר שקולים, יוכל להיות שלפעמים יותר מדיי אבל גם זה טוב.

בקיצור

לבדוק אם זה מה שאתה רוצה עבור אביך או אם זה משהו שאביך רוצה.

אם זה משהו שאביך רוצה, אז תמשיך לבדוק איזה קורס יתאים לו, אם אתה רוצה לדרבן את אביך לכך, אז חבל על הזמן.

פורסם

אם המטרה היא להגדיל את הבטחון, והוא לא מתחבר לאקסטרים, אז לך על נהיגה מתקדמת, כזו שתקנה לו כלים להתמודד עם בעיות, בניגוד לקורס ספורטיבי יותר למי שאוהב להרגיש החלקות.

אין לי הכרות עם הקורסים בארץ מהשנים האחרונות, אבל יש לי נסיון רב עם הדרכות של ליאור לוי ואור יעקובסון שהקימו את דרייב ארט, לעבור הדרכה אצלם בהחלט שווה.

פורסם

מצטרף להמלצה החמה על אביאל.

מדריך מעולה, נטול אגו, עם התאמת רמת ההדרכה למודרך.

אתה לא תצטער ואבא שלך גם ילמד וגם יהנה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

את אבא שאלת? יתכן שהוא מרוצה ממצבו ואינו מעוניין בקורס, או שהוא מתקשה לפנות את הזמן, ואז הלכו להם כמה מאות ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
את אבא שאלת? יתכן שהוא מרוצה ממצבו ואינו מעוניין בקורס.

אני כבר רואה את התגובה מכאן: "רגע, אתה רוצה לשלם בשביל שמישהו יעיר לי על הנהיגה שלי?" אם האבא למד לטינית בכיתה א' (מי לא?) אז אולי הוא גם יוסיף: "?Et tu quoque, Brute.":lol:

בכל אופן, במגרש של החברות הגדולות מסלולים הם ז"ל: תכלס יש רק את אלטרנתיבי. כל השאר זה מדריכים פרטיים שעובדים כבודדים או בצוותים קטנים כמו "דרייב ארט" (של און יעקבסון וליאור לוי), דרייבלוג'יק (של חבר הפורום אביאל), ProDrive (של ראם סמואל וגידי קרונין) ועוד.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

תתכונן למחירים גבוהים.

סביבות ה1000 שקל ל4 שעות על הרכב שלך.

תבדוק אם זה בכלל מעניין אותו,אם נהיגה לא הייתה מעניינת אותי הייתי רואה בזה בזבוז זמן וכסף.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תוכן חדש...