Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף ולמה - 206+ שנת 2011 או I10 שנת 2011?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפיגו תהיה חזקה יותר ובעל מושבים נוחים יותר, כך גם נוחות הנסיעה.

תא מטען גדול יותר, כול זה בגלל הפיגו היא סופר מיני והיונדאי היא מיני.

היונדאי גם אמינה מאוד וחיסכונית, אם המחיר לשניהם דומה הייתי מעדיף את ה206+.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי נמנע מה206+ בגלל האמינות המפוקפקת של הדגם הספציפי הזה, ה206 הרגילה מצויינת. במקרה הזה היונדאי איי 10 עדיפה בגלל האמינות, בגלל החסכונות.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

בהתחלה הייתה בעיה עם המזגן שהיה מתנתק מעל 3 אלף סל"ד אבל זה תוקן במסגרת האחריות.

לדוד שלי אישתי הייתה כזאת, מה שכן הוחלף מנוע עקב התחממות אם אני זוכר נכון ומסרק הגה, איני יודע עם זה משהו ספציפי אצלו כי המנוע הוא אותו מנוע של 206 הרגילה.

אגב אם אתה פתוח להצעות יש גם את הקליאו דור 3.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא ראיתי שהוא ציין איזה גיר, אבל אם אוטומטי היונדאי ממש לא תהיה חסכונית.

לא חסכונית, לא נוחה , לא ממש מאובזרת , אבל כן חזקה עם מנוע 1.25 וכן אמינה.

פורסם

אני לא מכיר לעומק את ה-206+, אבל לדעתי פרט לבעיית המזגן שהיתה בהתחלה (ונפתרה להבנתי) ולרצועות תזמון שנקרעו וגרמו להחלפת מנועים בגלל מרווח החלפה לא ריאלי (עשר שנים) היא אמורה להיות אמינה יחסית.

על הi10 החדשה יצא לי לנהוג כמה ימים, לא הייתי קונה אותה לכל דבר שהוא לא נסיעות עירוניות קצרות, בעיקר בגלל המושב המזעזע. לא מאמין שהקודמת היתה טובה יותר בתחום הזה.

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=650222

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

להמנע מ-206+.

זה היה אמור להיות רכב סופר אמין, עם מכלולים ותיקים של רכב טוב ומוכר - ובפועל הגיע לארץ והתחיל לככב בפורום הטכני כאן.

אחרי שנה הפסיקו להביא אותו, כנראה כי הוא הפך להיות מבקר קבוע במוסכים של לובינסקי.

יונדאי I10 אולי מיושנת ומכוערת, גם לא חסכונית במיוחד - אבל אתה יכול לסמוך עליה שהיא תתניע בבוקר ותיסע לאן שצריך, בלי להתלונן.

פורסם

פו הדוב, למרות שהI10 הקודמת נוחה הרבה פחות מהנוכחית, גם בכיסא וגם בכיול המתלים , מה הטעם להביא סיכום של הנוכחית אם היא לא בתקציב של פות"ש?

פורסם

מה הטעם? להמחיש שגם הנוכחית לא משהו לכל דבר מעבר לתוואי עירוני, ורצוי קצר. השתדלתי להדגיש שזה לא הרכב המדובר (הוא גם אוט').

יש לי רק תהיה קטנה, למי שטוען שה-206+ לא אמינה - אתם מכירים בעיות ידועות? או שזה שוב עניין של שמועות? אני לא מכיר אישית את הרכב, ומוכרת לי הבעיה שהיתה במזגן (שפי שיוליאן ציין) ורצועת הטיימינג שאורך החיים המוצהר שלה ע"י היצרן היה מופרז. בגלל זה (בשרושר הקודם) הצעתי לפות"ש לבדוק מול אחד מהמוסכים המוכרים כאן. יש לי הרגשה שאם הוא דיבר עם אורן (כפי שהוא טוען) ועדיין שוקל לרכוש את הרכב, המצב לא עד כדי כך נורא.

אבל כאמור, אני לא באמת מכיר. אני באמת אשמח לשמוע אם למישהו יצא להחזיק רכב כזה ונתקל בתקלות סדרתיות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

הייתה לי פג'ו 206+ למשך שנה וקצת.

בעיות אמינות לא היו בכלל.

בסך הכל הרכב עשה את העבודה שלו מעולה.

אם הייתי צריך רכב זול ידני שייקח אותי ממקום למקום הייתי קונה כזו שוב.

רצועות שנקרעו בגלל מרווח לא סביר והמזגן זה "תקלות" שתוקנו במסגרת האחריות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אני בעלים של 206+ 2011 כבר כמעט שנתיים.

אחת המחלות שהבנתי שקיימות ברכב היא טרמוסטת ובית טרמוסטת שהתחמם אצלי במהלך אחת הנסיעות (הנסיעה לא הייתה ארוכה אפילו, פשוט העליות כנראה חיממו אותו על יתר המידה) והסיפור נגמר בגרירה והחלפה.

חוץ מהסיפור הזה לא חוויתי שום צרה מיוחדת.

טיפולים יחסית זולים, ביטוח זול, טסט זול.

הוא נוח ברמה סבירה, קצת רעש מנוע, קצת רוח, לא מהיר במיוחד אבל בטוח זריז כשצריך (יותר זריז מהקורסה 2017 של בת הזוג שלי, למשל)

לא הייתי לוקח אותו לנסיעות לגליל או לאילת אבל בשביל נסיעות לעבודה ובחזרה וקניות הוא מספיק בהחלט.

אם יש לך שאלות אתה יותר ממוזמן לפנות אליי גם בפרטי.

פורסם

מאיזה סיבה לא היית לוקח את הרכב לאילת?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

היה לי 206+ למשך שנתיים, 3 חברה עם ציוד למילואים בדרך לרמת הגולן, 130 קמש שיוט בכביש 6 ואחלה סחיבה בעליות.

שבוע אחרי זה אותו סיפור חזרה לירושלים.

כמו שרשמו פה, טיפולים זולים, טסט זול, ביטוח זול.

פורסם

מה הסל״ד בערך ב 100 קמ״ש?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הייתה לי i10 ידנית שנת 2011 במשך 7 שנים, נמכרה לפני חודשיים עם 120k ק"מ. צריכת דלק משולבת 1:15, טיפולים זולים. תקלה יחידה ב-7 שנים: הוחלף מסרק הגה אחרי 6 שנים (1200שח), חוץ מזה רק טיפולים שוטפים. לי היא הייתה די נוחה, עשיתי כמה פעמים נסיעות לאילת בלי שום כאבי גב

• תוכן חדש...