Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף ולמה - 206+ שנת 2011 או I10 שנת 2011?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אתקצר לך:

ענו 3 בעלים של 206+, ויוליאן שמכיר מישהו שהחזיק אחת כזו.

אחד החליף בית תרמוסטט, אחד מסרק הגה ומנוע (אני חושב ומקווה שבאחריות). השלושה שהחזיקו את הרכב די ממליצים עליו.

בנוסף, שני מוסכים שמוכרים כאמינים טוענים שהרכב בסדר.

מצד שני, ענה מישהו שמחזיק i10 והחליף מסרק הגה.

לדעתי, עושה רושם שה-206+ עוברת בצורה סבירה את מבחן האמינות. אני לא יודע להגיד אם היא אמינה כמו ה-i10, אבל כנראה שאם תבחר רכב מתוחזק ותשמור עליו, לא תיכנס כל חודש למוסך. כל רכב שתקנה עלול להתקלקל, ומרפי ידאג שזה יקרה ברגע הכי פחות מתאים. בקניה של רכב בתקציב כזה אי אפשר להבטיח אפס תקלות.

לגבי מי עדיף בתור רכב, תצטרך לבדוק בעצמך. לדעתי, אחרי שתנהג בשניהם תוכל לכמת בצורה הרבה יותר טובה האם הסיכוי הגבוה יותר לתקלות (לכאורה) ב-206+ שווה את ההפרש בחווית הנסיעה בין שניהם.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנסיון עם 206 רגילה וגם 206+ שהיתה בבית - זה רכב אמין ובסיסי. אם רכב טופל כראוי, הוא ייתן תמורה טובה לכסף.

אם לא.. אז לא. חפש אחת שעברה את טיפול הטיימינג כדי לקבל שקט לכמה שנים מהכיוון הזה. אל תבהל מרכבים ששיפצו ראש מנוע בגלל קריעת טיימינג. זה נפוץ בגלל המרווח הלא הגיוני של הטיפול.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
הI10 שמוצעת למכירה לא כ"כ קרובה אליי ואני לא נייד, אז מעט בעייתי.

חבל שאין דרך אחרת להתנסות בה וב206+ (ואולי בC1)

agent_amos ו drsubaru דיי הכניסו אותי לפחדים עם התגובות שלהם ששונות 180 מעלות ממה שמוסך גבע ואורן טענו כששוחחתי עימם.

שאלה נוספת על הדרך:

מישהו יודע האם הריפודים ביודנאי I10 2011 SE הם מעור או לא?

בחלק מהאתרים רשום עור ובחלק רשום דמוי עור.

AUX למוזיקה זה גם משהו שאצטרך, אבל אני מניח שגם אם הרכב לא כולל את זה אז אוכל להוסיף אחר-כך בעלות נמוכה.

מאיפה אתה חבר ?

אתה מוזמן לענות לי בפרטי ואם אתה באיזור - יותר מאשמח להזמין אותך לסיבוב שתראה איך מרגיש הרכב.

עירוני ובין עירוני

• תוכן חדש...