Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פחות אפקט גודל - אבל, מצד שני, יותר פרטיות כאשר אתה מקבל את החבילה מאמאזון.

אני מצטרף לרעיון של פיטש לגבי הקיר בין דלת הכניסה למטבח - גם בגלל הפרטיות וגם כדי שיהיה לך מקום לתלות איזה ארון עליון. יש לך הרבה אונית תחתונים, אבל בגלל החלונות הגדולים אין לך מקום לארונות עליונים, וזה יחסר לך. מצד שני אני לא מסכים עם פיטש לגבי קיר הספריה - זה מקום לויטרינה ל"דברים היפים" שמקשטים את החלל העצום הזה.

עניין קטן - לסדר בפרוזדור נקודת חשמל ותקשורת, שתשמש אותך לנתב אלחוטי שישב בתוך ארון, מהמקום הזה יכסה את כל הבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבואה זה רעיון טוב מאד. יש לך חלל סלון ומטבח גדול וזה לא נעים להיכנס מיד כאילו יצאת מתוך חור בקיר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

1. +1 למבואה יותר כי אתם צריכים מטר ארונות\קירות מאשר שטח ריצפה במטבח. המקרר יוכל לעבור לשם למשל.

2. שירותי הורים ככ גדולים בלי אמבטיה? פינוק למנהלת הראשית.

3. יש לכם שטח לחדר ארונות ביחידת הורים. אם אין לכם פטיש מיוחד לארון הארוך שמתוכנן, חדר ארונות יכול להכיל הרבה יותר פריטים מהקולקציה של המנהלת.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

חדר ארונות המנכלית לא רוצה

ארון גדול היא מעדיפה.

יש מקלחת בחדר הורים, היא לא רוצה אמבט.

מבואה... אני מסכים אבל שוב, המנכלית לא רוצה.

פורסם

מה יש מעל ומתחת לבית (ביחס לשרטוט)?

אני רואה מעבר דרך חדר הכביסה - האם זה לגינה? אם כן למה לא להפוך את הבית בתמונת ראי כך שהיציאה לגינה תהיה דרך הסלון?

פורסם

למעלה יש שטח ציבורי בערך 200 מטר גינה ועוד 4 מטר גינה שלי

למטה יש 4 מטר גינה שלי.

בצד יש 4 מטר גינה שלי

מעדיף שהסלון מטבח יהיו לכיוון השטח הציבורי הענק

כרגע יש דילמה עם הקיר הקטן במטבח... אם נוסיף אותו, לא נוכל לראות מי בכניסה, כאשר נהיה במטבח

פורסם

כך או כך לא תראה, תשתמש בעינית וזהו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכוונה היא שלא נראה גם כאשר תפתח הדלת.

מצורפת הסקיצה בשנית עם סימונים שלי לגבי גדלים

אני מפחד כי אין מספיק מקום לפתיחת ארון למרגלות המיטה.

המרווח לכניסה למסדרון ילדים קטן

רוחב ואורך סלון לא בטוח מספיק ולאיזו טלוויזיה זה מתאים שן המרחק לא גדול

רוחב שירותי אורחים וילדים צר? היכן למקם כביסה במקלחת ילדים

C923B58E-8801-49FE-9C8E-2D1F7836CC9C.png

פורסם

צריך לודא עם האדריכל איך מכניסים, למשל, מיטה לאגף חדרי הילדים ולתוך כל חדר. לרוחב של פתחים ומעברים יש תקן, וצריך לוודא כי התכנון עומד בו.

לגבי חדר השינה - לא ברור לי הרעיון של טלויזיה על הארון. אם תבנו ארון עם דלתות הזזה - וזה הגיוני מאד - תפתרו את בעיית פתיחת הדלתות (שממילא לא צריכה להיות בעייתית, דלת היא ברוחב כ-40-50 ס"מ ויש לכם מרווח של 90 ס"מ עד המיטה).

פורסם
הכוונה היא שלא נראה גם כאשר תפתח הדלת.

מצורפת הסקיצה בשנית עם סימונים שלי לגבי גדלים

אני מפחד כי אין מספיק מקום לפתיחת ארון למרגלות המיטה.

לכו על ארון עם דלתות הזזה, 90 ס"מ זה מרווח מספק.

המרווח לכניסה למסדרון ילדים קטן

אתה יכול להגדיל אותו מעט. כך בחשבון שדלת רחבה מאוד זה 90 ס"מ נטו. לך יש 110.

רוחב ואורך סלון לא בטוח מספיק ולאיזו טלוויזיה זה מתאים שן המרחק לא גדול

לטעמי הסלון שלך מספיק גדול. מה זה משנה לאיזה טלוויזיה זה מתאים? תקנה טלוויזיה בהתאם לסלון ולא להיפך.

רוחב שירותי אורחים וילדים צר? היכן למקם כביסה במקלחת ילדים

נראה לי שהרוחב בשירותי אורחים אכן צר מידי. מה זו הנישה שצמודה אליו?

חדר מקלחת ילדים, לא ענק, אבל סביר. לא ברורה לי השאלה לגבי הכביסה, מופיע בתרשים חדר כביסה.

ולמרות שלא שאלת, אני חושב שקיר קטן מימין לדלת כניסה מתבקש כדי ליצור מבואה.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
ולמרות שלא שאלת, אני חושב שקיר קטן מימין לדלת כניסה מתבקש כדי ליצור מבואה.

לגבי הקיר בכניסה כבר דובר ונשאל והומלץ כאן בפורום אך אשתי לא רוצה אותו למבואה כי לא רואים מי שנכנס לבית. דרישה שלה.

לגבי השירוצי אורחים, טופל

לגבי כניסה למסדרון זה 110 אבל יש עובי או עומק לארון ולכן אני חושש

פורסם
לגבי הקיר בכניסה כבר דובר ונשאל והומלץ כאן בפורום אך אשתי לא רוצה אותו למבואה כי לא רואים מי שנכנס לבית. דרישה שלה.

אני לא מבין. אנשים נכנסים אליכם הביתה חופשי, בלי שאתם ניגשים לדלת לפתוח אותה?

אתם כל היום בתצפית על הש.ג.?

ההגיון של אשתך ממש לא ברור לי. גם לא חוסר ההבנה של חשיבות עוד מטר רץ ארונות מטבח (אולי כפול 2 - עליונים ותחתונים, תלוי בתכנון).

דרך אגב - לי יש מבואה באורך כמטר, מקורה מצד אחד על ידי הקיר המפריד מהדירה השכנה ומצידה השני על ידי חדר שירותים. ועדיין, כל עוד אנחנו בסלון, אנחנו בשליטה על מי שנכנס (לא שמישהו נכנס בלי מפתח - מקפידים על נעילת הדלת).

פורסם
אני לא מבין. אנשים נכנסים אליכם הביתה חופשי, בלי שאתם ניגשים לדלת לפתוח אותה?

אתם כל היום בתצפית על הש.ג.?

ההגיון של אשתך ממש לא ברור לי. גם לא חוסר ההבנה של חשיבות עוד מטר רץ ארונות מטבח (אולי כפול 2 - עליונים ותחתונים, תלוי בתכנון).

דרך אגב - לי יש מבואה באורך כמטר, מקורה מצד אחד על ידי הקיר המפריד מהדירה השכנה ומצידה השני על ידי חדר שירותים. ועדיין, כל עוד אנחנו בסלון, אנחנו בשליטה על מי שנכנס (לא שמישהו נכנס בלי מפתח - מקפידים על נעילת הדלת).

מסכים איתך.

אשתי כרגע לא השתכנעה

פורסם

חן, פה פורום גברי. אולי אפשר לעבור לבדיחות על יחסי גברים - נשים

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

אם אתה חושש מהקונספט של הרחבות קהילתיות (כשהסטיגמה השלטת היא open houses וכולם בתחת של כולם),

אז זה ממש לא ככה ברוב המקרים ותלוי בכם לגמרי. טיילת בבית הפרטי שלך זה לא כיף ואני גם לא ממש רואה את זה קיים כבר.

סתם עצה כללית, שאולי תשפיע על תכנון הבית.

כלומר שאני גם חושב שעוד חצי מטר קיר לטובת עוד ארון מטבח הוא עדיף מאשר הפעם בכמה ימים שמישהו יבוא ללא הזמנה (גם משהו שדי חלף מהעולם).

הכותב גר כ-6 שנים בישוב קהילתי, עם חברים שלנו ועם ילדים קטנים עם המון חברים ותמיד - תמיד יהיה לפחות סמס תיאום.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...