Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נגנב לי השבוע רכב מסוג מאזדה 3 ספיריט.

הפוליסה שלי דרך דלק מוטורס, נותנים לי 10 אחוז יותר ממחירון הרכב במידה ואני רוכש שוב רכב מהם.

 

השאלה שלי היא כזאת, במידה ומחר יש יום מכירות ומוצעים הנחות, זה תופס גם?

 

מישהו אולי יודע מתי מתקיימים ימי מכירות בדלק מוטורס?

פורסם

דלק מוטורס לא פראיירים - ממש לא בטוח שתוכל לתפוס את החוט משני קצותיו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם ככה אז מה הקטע?

ומה זה שייך לפראיירים?

במידה ואני נופל על ימי מכירות, ההנחה ניתנת בין כה וכה לכולם, אז איפה נעלם לי הפיצוי שמגיע לי?

פורסם

הנחות מסוג זה מיועדות ללקוח הרגיל , לקוח חדש שמגיע לרכוש רכב של מאזדה, אתה לעומת זאת לקוח חוזר שמקבל פיצוי של 10% ואין סיבה שתקבל הנחה נוספת מאחר וכבר יש לך זיכוי של 10% שהוא מעבר למה שהלקוח הרגיל מקבל. אילו אני היית נציג מאזדה זה מה שהייתי משיב לך.

 

כמובן אני לא קשור למאזדה ואין לי מושג מה יקרה בפועל , כך או כך בהצלחה.

פורסם

קוראים לזה כפל מבצעים

 

זה זהה למצב שבו לא תינתן לך הנחה אם אתה מבצע טרייד אין.

אז אלא אם ה+10% הזה, זה לא מבצע, אלה משהו שכתוב בפוליסה שלך, כשירות שרכשת ושוכלל בתוך מחיר הביטוח - אני אופתע מאוד אם יאפשרו לך דבר כזה.

פורסם

אני בספק שהחברה המבטחת היא דלק מוטורס. בדרך כלל הפוליסות האלה משווקות ללקוחות ומאחוריהן עומדת חברת ביטוח.

ואז לא מאמין שתהיה עם זה בעיה

פורסם

מה זה "בדרך כלל?"

ביטוח נמכר על ידי חברת ביטוח, זה החוק.

מרבית היבואנים מחזיקים גם בסוכנויות ביטוח, ובמסגרת זו הם מכניסים לפוליסה איזה צ'ופרים, כמו הכנסת מוסכי רשת היבואן כמוסכי הסדר, החלפת רכב ישן בחדש במקרה אבדן מוחלט בשנה-שנתיים הראשונות, חלקי חילוף מקוריים וחדשים או דברים דומים. הסוכנויות האלה עובדות עם מגוון חברות ביטוח.

פיצויי הביטוח ניתנים על ידי חברת הביטוח, לא היבואן. אם בכל זאת היבואן מעלה לך את מחיר הרכב החדש בגלל הפיצוי המוגדל יש עוד יבואנים שישמחו למכור לך רכב חדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

ראיתי עכשיו את התנאים ב"מתיב" של "מכשירי תנועה" - הנחה על רכישת רכב חדש בשיעור הפרש שנת דגם אחת לפי מחירון לוי יצחק, ולא יותר מ-12%. אם לפות"ש סעיף דומה זה אומר שלצורך קבלת ההטבה הוא כבול לרכישת רכב חדש אצל אותו יבואן.

עכשיו, כפי שכתב קודמי, ואם מדובר בסעיף דומה, על פות"ש לבדוק מה המתאים לו ביותר - לקבל הנחה במסגרת הפוליסה, לקבל הנחה של רוכש "חדש" או לרכוש רכב מיבואן אחר (או מיד שניה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...