Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לזה שאמר שהרוסים לא יודעים לפתח שום דבר אתה לא יודע על מה אתה מדבר, הם פיתחו לפני הרבה שנים רכב שניקרא "ז'יגולי" מוכר יותר תחת השם שלו לאדה (את השם לאדה מעניקים לאותם מכוניות שמיצאים למדינות אחרות), אותם מכוניות אולי לא הצטיינו בטכנולוגיה ובעיצוב מרהיב, אך המכוניות האלו עברו הרבה יותר ממה שרוב המכוניות בארצנו יעברו. לא מזמן גם איזה כמה נערים באשדוד הביאו מכונית כזאת רק כדי לחרוש עלייה והם לוקחים אותה לדיונות ונוסעים איתה בחולות ולא מרחמים עליייה ואותה מכונית חבר שלי ראה בעיניים שלו עם גלגל מפונצ'ר ואוטו מלא נערים עלתה גבעות שרוב הג'יפים החדשים לא הצליחו!

וגם בקשר לקלצ'ניקוב אומנם הוא כבד, אבל שתדע הסיבה היחדיה שישראל לא משתמשת בנשק הזה כי הרוסים מוכרים לערבים והישראלים לא יקנו מהם בגלל הסיבה הזאת, בכול הניסויים שנעשו הקלצ'ניקוב הרבה יותר חזק אולי מעט פחות מדוייק.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקאלאץ' הרבה פחות מדוייק. ולא אמרתי שהם לא יודעים לפתח שום דבר, אמרתי שהרבה דברים שהם פיתחו ככה או ככה עלהו בלהבות(תרתי משמע)...

טוב דיי מספיק לדבר על תעופה רוסית זה פורום רכב....

פורסם

לבחור שהתייחס להתרסקות הסוחויי בפאריז:

רגע, אף מטוס אמריקאי אף פעם לא התרסק?

בקיצר, אין לי אפילו כוח להגיב לכל הדברים שרשומים פה. הרוסים, עם כל כלי הנשק והטכנולוגיה שלהם, כבודם מונח במקומם - אני מקווה שעל זה אין עוררין.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
תדע הסיבה היחדיה שישראל לא משתמשת בנשק הזה כי הרוסים מוכרים לערבים והישראלים לא יקנו מהם בגלל הסיבה הזאת.
אה...לא. אם כבר זה קשור יותר לפוליטיקה ולקשרים הישראלים עם ארה"ב (שלא לדבר על המחיר האטרקטיבי). כמו כן כשאתה בשדה הקרב עם נשק מסוג אחר אזי זה עוזר ומקל עליך לדעת מי אויב ומי ידיד...(גם בלילה כשיש מארב עם יריות אזי ניתן להבחין שלא ירו עליך מאותו סוג הרובה שיש לחבריך וכך בחושך זה יכול להקל עליך שלא לירות על חביריך ליחידה. אומנם כשמדובר במחבלים אזי לפעמים גם להם יש M16 וכו' אך הבעיה הנ"ל לרוב נפתרת כאשר אתה יודע שהיחידה שלך פועלת ע"פ משמעת ירי ולכן רוב הסיכויים שחבריך לא מרססים לכל עבר...).
פורסם

כמו שהבטחתי, אני מעלה פרטים על ה"קומבט"(מיצטער עם חלק מהדברים כבר היו כתובים בכתבה):

מנועים:

כל המנועים הם v8.

מנוע ה 6 ליטר: 310 כוח סוס/4400 סל"ד. 546 קג"מ ב 4000 סל"ד.

מנוע ה8.1 ליטר:340 כוח סוס/4200 סל"ד. 627 קג"מ ב 3200 סל"ד.

טורבו דיזל 6.6 ליטר : 300 כוח סוס/3100 סל"ד. 789 קג"מ ב 1800 סל"ד.

תיבות הילוכים:

4 או 5 הילוכים קיים גם ידני וגם אוטומט.

תיבה ידנית עם 6 הילוכים.

גלגים 17 אינץ'.

פנים:

2 כריות אוויר.

בקרת אקלים.

בקרת אקלים לצדדי הרכב.

נעילה מרכזית

מחשב דרך.

crusie control.

כיסא מתכוונן חשמלית עם חימום.

נורות קסנון.

מצורפות כמה תמונות

kombat.jpg

normal_kombat-new-1.jpg

normal_kombat-new-2.jpg

normal_kombat-new-4.jpg

normal_kombat-new-5.jpg

normal_kombat-new-.jpg

פורסם

תיסלחו לי אבל מה זאת כל הגזענות הזאת?! הרוסים הביאו המון דברים מדהימים לעולם כגון רוסיות,קאלצ' וודקה אז תפסיקו עם השטיוית ודברו תכלס-הרכב פצצה והלוואי שהצבא יביא כאלו במקום ההאמר...

פורסם

sheled, לא כל כך אכפת לי אבל, אם לא שמת לך, 2 הודעות מעל ההודעה האחרונה שלך כתב המשתמש "Igor STI",

אני חושב שיכול להיות שזהו השם שלו, וכרגע "צחקת" עליו.

לגבי הרכב: מרשים ביותר, כתבתי בהודעה הקודמת שלי "הוא חסין טילים נגד טנקים".

נראה לי אם טנק עולה עליו המרכב והכלוב לא ינזקו.

פורסם
איזה פרצוף זועף...

היו צריכים לקרוא לו "איגור" ולא "קומבט"

ממש במקום.

כמו שכתב Nissan היית צריך קצת לשים לב.

בל העיקר שההודעה שלך תרמה המון מידע והבנה לשרשור.

המשך כך.

Guest Need For Nos
פורסם

איגור יש אפשרות להעלות תמונות של הסלון והמנוע של המפלצת הזאת?

פורסם

אוי כמה שאנשים לא מסוגלים להבין הומור וציניות....

חבל... באמת שחבל

תהיו בריאים....

ואני יכול למצוא לך לפחות עוד 2-3-4 הודעות בשרשור הזה שלא תורמות שום דבר....

ככה לידע כללי - כ-50 אחוז מהשכבה שלי מורכבת מעולי ברית המועצות(למה רוסים? להיות פוליטיקלי קורקט לא?)

משום מה הם מסוגלים להבין את ההומור שלי... ויש לי הרבה חברים רוסים

דסווידניה

סקילט

פורסם

נראה לי שאני יכול לענות במקומו - בישראל :wink:

ה"דבר" הזה - פשוט מדהים!

לא הצורה וכל זה ,

כי זה באמת נראה כמו איזה משהו שיצא למישהו מהעכוז והתקשה אחרי שהייה ממושכת בחוץ :shock:

הנתונים!

זה גם נשמע כמו איזה רכב פאר שכזה (טוב לא כזה פאר , אבל משהו נחמד לפחות :roll: )

ובגרסת הטורבו דיזל הוא בעל 789 קג"מ ב 1800 סל"ד

זה פשוט :shock:

וואלק אתתתתה

• תוכן חדש...