Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מתכוון לרכוש מזדה 2 ורציתי להבין מה ההבדל בין האקטיב לדינמיק והאם הוא קריטי בשקלול הדברים - בהנחה שבאותו המחיר אני יכול לקבל רכב במודל גבוה יותר (2009 באקטיב מול 2008 בדינמיק).

ראיתי אקטיב מודל 2009 עם ק"מ נמוך מאד, יד 2 שמור ומטופל. הבעלים אומר שיש לו שליטה מההגה ברדיו (מקריאה זריזה באינטרנט הבנתי שזו פונקציה שיש רק בדינמיק - אז רציתי להבין אם אכן זה כך ואז להבין שכנראה הוא לא יודע מה הדגם שיש לו)

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

היי

דיינמיק עדיפה , הרבה יותר בטוחה ומאבזרת.

בנוגע לרכב שראית עם שליטה מההגה, יש סיכוי שהוא פשוט קנה הגה מפירוק של דיינמיק והרכיב אצלו, זו פעולה פשוטה יחסית ואפשרית.

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

גרסת האקטיב היתה נפוצה יותר בליסינג. גרסת הדיינמיק יותר בשוק הפרטי.

הרכב הוא די ספרטני בכלליות, לכן, הייתי מאוד ממליץ להתעקש ולמצוא דיינמיק, גם אם משנתון נמוך יותר.

סבלנות זה שם המשחק פה.

בהצלחה!

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

פורסם

היתי מציע לך גם לבדוק את דגם הסדאן אומנם הוא לא מאובזר כמו הדינמיק אבל יש לו 6 כריות ועכשיו יש גם מבצע באלבר החל מ 25 אלף ש"ח שנת 2012

פורסם

אני לא הייתי ממליץ - המאזדה 2 שתקבל מאלבר ב25 אלף שקל(שלדעתי היו גם הספקים של המאזדה 2 סדאן לצה"ל) זה סביר להניח רכב יוצא שירות צבאי של 5 שנים עם קילומטרז של מינימום 250 אלף קילומטר ועבר "עשיר" בתוספת זה שרוב הרכבים של אלבר מטופלים במוסכי הבית שלהם מקבלים עיסקה מפוקפקת להחריד.

מחזק שעדיף לחפש את הגירסא המאובזרת, עדיפות לאחת פרטית ולא יוצאת ליסינג(למרות שה2 גם בגירסאת ההאצ'בק הייתה נפוצה יחסית בליסינג).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
6 כריות אוויר בדינמיק מול 2 באקטיב, בקרת אקלים, פנסי ערפל ,מחשב דרך, הגה מצופה עור.

+בקרת יציבות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...