Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קפצ'ור החדש בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתיחת הפנים של רנו קפצ'ור מגיעה לישראל עם מחיר שמתחיל ב-100,000 ש"ח.

כל הפרטים בידיעה.

רנו-קפצור-1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

רמת בטיחות 0, יש רק מובלאי.

ולשלם על זה 120 אלף שבסיאט ארונה יש איבזור בטיחותי ברמה 7 (מובלאי משלים רק בגלל אי התראה על סטיית נתיב) ואיכותית יותר וכל זה ב 109 אלף. רנו צריכים לעשות חושבים.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

למה אתה חושב שדירוג בטיחות שקר כלשהוא של מדינה קטנה בלבנט מזיז להם?

כנראה כמו עם הקליאו , מדובר בדגם שרץ לאורך זמן וסביר להניח שיקבל את המערכות בדגם שיחליף אותו.

פורסם

אתה חושב שבארופה הדגם מאובזר? לא בדקתי. עזוב את הדירוג המצחיק הזה. שורה תחתונה הסיאט מאובזרת יותר, מודרנית יותר, מרגישה איכותית יותר (לאבא שלי יש קאפצ'ר) ועולה פחות.

אז אם זה הדגם שיש זה בסדר אבל תסדרו את המחיר בהתאם.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אמרת רנו, אז רנו אחראים לאבזור קיים או חסר בכללי.

שיקולי תמחור באחריות קרסו, והנה כבר ראינו מה קורה שלא משתלם להם להביא מערכות בטיחות (מקרה גרנד קופה).

זה לא המקרה עם הקפצ'ר , שאין לו מערכות בטיחות כלל, וזה עוד הפעם, באחריות רנו.

אני מקווה שרנו ישקלו לעשות כמו שפיג'ו עשו ויוסיפו מערכות מקוריות , כמו שלדוגמא פיג'ו והוסיפו לדגמים ותיקים כגון ה2008 וה208 וה108 מערכת בלימה אוטונומית בלי שהייתה מתיחת פנים או משהו רציני.

פורסם
אתה חושב שבארופה הדגם מאובזר? לא בדקתי. עזוב את הדירוג המצחיק הזה. שורה תחתונה הסיאט מאובזרת יותר, מודרנית יותר, מרגישה איכותית יותר (לאבא שלי יש קאפצ'ר) ועולה פחות.

אז אם זה הדגם שיש זה בסדר אבל תסדרו את המחיר בהתאם.

לגבי אבזור, זה תלוי דגם ורמת אבזור, גם בארונה וגם בקפצ'ור. מודרנית יותר? לא יודע למה התכוון המשורר. איכותית יותר? כפי שנכתב יש שיפור בחומרים. המינוס היחידי זה היעדר מערכות בטיחות. בשורה התחתונה מדובר על מכונית מצויינת עם התנהגות טובה ושילוב מנוע-גיר מצויינים (ב-1.2).

פורסם

גם הקליאו נמכרת רק עם 4.

אהל הטענה היא שאלה 4 שמתפקדות כמו 6.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
פשוט שערוריה שרכב כזה נמכר בשנת 2018 עם 4 כריות אוויר בלבד. פעם רנו היו מתהדרים בכוכבי הבטיחות שלהם :roll:
בזמנו הסבירו לי שה 4 באמת מתפקדות כמו 6. זה פחות קריטי כרגע ביחס למערכות הבטיחות האחרון וכמובן למחיר. מה שאני חייב לציין לטובת הרנו הוא הגיר הרובוטי כפול המצמדים שהוא יותר אמין מה dsg (או ששמעתי הרבה פחות תלונות).

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

מצד שני הוא פחו חלק ממנו והיו בפורום תלונות לגבי הגיר באזור 50-60 אלף.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מכיר את רשימת האיבזור הבטיחותי, אבל יש לי אנקדוטה מעניינת בנושא.

חברה לעבודה בחרה בקפצ'ור כרכב ליסינג שלה. לאחר שבועיים, היא נסעה בשיירה עם אחיה, כשהוא נוהג על רכב אחר מאחוריה.

בסוף הנסיעה אחיה העיר לה שאורות הברקס שלה לא עובדים, כנראה נשרפה נורה ושתלך למוסך.

בביקור קצר במוסך התגלה שהכבלים שמובילים אל אורות הברקס לא היה קיימים ברכב!

אין לי מושג אם זה פאק של היצרן או היבואן, אבל זה מזעזע.

True story.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...