Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טאבלט 10" בסכום 1,000-1,500 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין לרכוש טאבלט בגודל סביב ה 10".

בגדול אין דרישות מיוחדות למעט סוללה שתחזיק זמן רב ככל הניתן ומקלט GPS טוב.

מעדיף טאבלט אנדרואיד, WIFI וגלישה סלולרית דור רביעי חובה.

די הלכתי לאיבוד בין הדגמים ותתי דגמים שונים, מי ה-טאבלט המומלץ בתקציב הזה?

תודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שטח זו לא בדיוק ההגדרה המתאימה, אבל הוא יהיה בשימוש בחוץ ומצריך מקלט GPS טוב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

האם 2 גיגה ראם מספיק? האם הרזולוציה חדה מספיק כדי לקרוא מסמכים בנוחות ולא מעוותת אותם?

פורסם

יש לי כמה ידידים בעבודה שקנו את הטאבלטים האלה ( אחד קנה דגם עם מקרן מובנה שמתפקד כמו בארקו ). יופי של תמורה למחיר. 2GB מספיקים מעל ומעבר לגלישה וסרטים. המסך חד מספיק להכל.

מעל התקציב יש את הדגם tab3 pro. גם סמסונגים מעולים, אבל יקרים יותר.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוקיי, תודה, זה נראה שלנובו וסמסונג אכן שולטות בשוק הטאבלטים.

ראיתי ש TAB4 נכנס בתקציב ויש לו נתוני חומרה טובים יותר, אבל לא ראיתי שיש לו גלישה סלולרית.

הייתי שמח למצוא את הטאבלט שהוא הכי bang to the buck, גם אם הוא קצת מעל או קצת מתחת לתקציב.

פורסם (נערך)

אני חושב שסמסונג כזה עדיף ( מסך, מצלמה ואנדרואיד יותר מתקדם ).

גם שנתיים אחריות.

https://ksp.co.il/?uin=37649&select=.1045..270..137..404.

אבל סוללה יותר קטנה + מסך ברזולוציה יותר גבוהה כנראה זולל יותר מהסוללה. כמובן, מחיר יותר גבוה ב 50% .

וזה הדגם היותר חזק של לנובו ( מסך, זכרון ram, מעבד, רמקולים יותר טובים, סוללה עוצמתית ).

https://ksp.co.il/?uin=36708&select=

וזה עוד יותר מהכל, אבל המחיר ברמה אחרת.

https://ksp.co.il/?uin=35720&select=

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

יש לי לנובו מיקס 2 מסך 10 אינץ' למכירה אם מעניין אותך.

פשוט אין לי את המקלדת (תחנת עגינה) זה רק הטאבלט בקופסה לא השתמשתי בו

חוץ מפעמיים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...