Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נעלבתי עד עמקי נשמתי.

ולעיניין

לא שפוי לא רצוי ואפילו לא מומלץ גם אחרי תאונה שבה הנזק הוא קטן לצרוח כמו בהמה ששוחטים אותה.

גם אם פוטנציאל הנזק היה יכול להיות גבוה בהרבה.

גישה של גברתי, הכל בסדר עם הילדה ואיתך , יופי,

בואי נעמוד בצד נחליף פרטים , ונסיעה טובה לך.

תתאמנו על Zה

ישה הוספתי אותך לתחילת הרשימה של הנורמלים.

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יששששששש

לפני מרק 10 פשששש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
שמע, הייתה מספיק חכם בשביל להשקיע כסף נכון אבל לא בשביל הפורום ורגשות .

הרגשה שלי שרצית לשמוע שאתה אבא טוב וגיבור וצד שני לא בסדר,לא ברור לי מה אתה מחפש כאן בפורום שיגידו לך את זה ?

תגיד תודה שנגמר בסדר ושהם רק צעקו ,מקווה בשבילכם שבזה סיפור יסתיים.

שים לב אתה מדגיש ומציין שאישתך עשתה עבירה ניכנסה לצומת באדום ועוד אחרי משהו.

אולי הפעם זה לא הצליח לה אחרי 20 שנה ?

היא לא מפחדת מזה שיש ילד שלה ברכב ומסכנת חיים שלו שלה ושל אחרים?

הם צעקו ובצדק ! אם יש להם מצלמה ברכב הם יכול להגיש תלונה במשטרה וסביר להניח שיהיה בית משפט.

אולי מזה היא פחדה ?

לצערי כל פעם אני רואה שאנשים גונבים רמזור אדום וממש לא בטעות ! בדיוק כמו אישתך רואים שאדום אבל ממשיכים כי אחת לפני גם נוסע באדום.

לא הייתי יכול לנסח את זה יותר טוב. אישה עשתה עבירה מסכנת חיים והבעיה העיקרית של פ.ש. שצעקו עליה. מה הייתה צריך לעשות - להתנצל אלף פעם ולהגיד לאנשים האלה לא לצועק על האישה כממלא אתה הולך להרוג אותה עוד מעט.

בעננין הצרחות בפלסטינה - גדלתי בשכונה מאוד בעייתית באוקראינה והשכן שלי, שמאוחר יותר הוצא להורג בגין שוד ורצח לימד אותי בתור ילד לא לפחד מאלה שצועקים. מי שרוצה לפגוע בך, יעשה את זה בשקט ומהר.

פורסם
מה ההבדל בין גבר שעושה את זה ואישה עם ילד באוטו?

ואם אני גבר עם ילד באוטו?

גם, אבל אנחנו מדברים על המקרה הספציפי הזה ולא מקרים תאורתיים .

פורסם

הדיון סוטה מהנושא.

עניין הנסיעה באור אדום חמור, אני מניח שפות"ש ואשתו הבינו זאת מלכתחילה, והעובדה היא שפות"ש לא מתעלם מכך. אחרת היה מנסה ליפייף את הסיפור. אני חושב שאם כל אחד מאתנו היה מפשפש בעברו הוא היה מגלה שזה קרה לו, ולותיקים שבינינו יותר מפעם אחת. בדרך כלל אנחנו כלל לא מודעים לטעות, אבל לעתים מישהו אחר מעיר את תשומת ליבנו, אם בצפירה,צ אם בדו"ח מצלמה ואם בתאונה.

לעצם העניין - כל מי שמעורב תאונה יהיה נסער, לפחות בדקות הראשונות. השאלה היא עד כמה זה יתבטא בעימות עם המעורבי(ים) הנוספ(ים). זה יכול להיות משפט אחד ("מה עשית", או "אידיוט") ואז רגיעה, החלפת פרטים, הזמנת משטרה או כל פעולה עניינית אחרת, או המשך ביטוי של אלימות, גם אם מילולית בלבד. מה לעשות, אנינו חיים בארץ ים תיכונית והרמת הקול היא חלק מחיינו. אני נמצא כעת בארץ צפון אירופית, שבה הנהגים נוהגים בצורה די אגרסיבית, אבל לא תשמע צפירה, עד כדי כך שקרה לי שהצטערתי על כך שצפרתי צפירה קצרצרה למישהו שכמעט פגע בי כאשר יצא מחניה וכנראה לא קלט אותי עובר מאחוריו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אישתו נוסעת באדום כי הרכב שלידה התחיל לנסוע ועליו היא מסתכלת במקום על הרמזור , לא ברור איך בכלל הוציעה רישיון אבל בדיוק בגלל כאלה לא קשורים ובלי אחריות יש תאונות קשות , גם אני הייתי נלחץ וצורח על הגברת רק בגלל חוסר האחריות שלה .

:fadein:
פורסם

לא ברור איך בכלל הוציעה רישיון

אז בוא אני אסביר לך:

היא עשתה שעורים - הסתכלה על הרמזור ולא על הרכב לידה ולא יצאה באדום.

היא עשתה טסט - התסכלה על הרמזור ולא על הרכב לידה ולא יצאה באדום.

עד התאונה - הסתכלה על הרמזור ולא על הרכב לידה ולא יצאה באדום.

בתאונה - היא עשתה טעות, הסתכלה על הרכב לידה ויצאה באדום.

עכשיו זה ברור ? כן, קורה, אנשים טועים.

פורסם

אז ככה כל השבוע התרוצצתי והפעלתי קשרים והגעתי לבקרת הרמזורים של עיריית חיפה ששולטת על הרמזור איפה שאירעה התאונה. יש שם מצלמה שצילמה הכל ויש גם זמני רמזורים. מה שקרה זה שהבחור שהתחיל לנסוע לפני אישתי אכן נסע באור ירוק. אישתי התחילה לנסוע בירוק שתי שניות אחריו. כשנכנסה לצומת הרמזור התחלף לאדום בגלל עדיפות הרמזורים למטרונית שעוברת שם.עד עד שהגיעה לקצה הצומת הרכב שבא ממזרח קיבל ירוק ונכנס לצומת והתנגש בדלת האחורית של הרכב שלנו.

לבינתיים לא קיבלנו טלפון מחברת הביטוח. אם נצטרך נפנה לעו"ד שיוציא את הסרט הזה כי אי אפשר לקבל את המידע הזה ביד.

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

פורסם

יש לך סרטון המתעד שאשתך עברה בירוק? אם כן, התלונה היא לעיריה, שכן יש כללים גם למשך הזמן שחייב לדלוק אור צהוב. יש לי תחושה (ולא ידיעה או מדידה) שלא כל כך מקפידים על כללים אלה, ואז נוטצרים קונפליקטים מסוג שגרם לתאונה זו. יש מקומות בחיפה שבהם נדיר לצאת מהצומת ברוק או בצהבו - למשל במגורשי ספרד, בצומת הכניסה המערבית למנהרות. מי שנוסע ישר מקניון חיפה לכיוון בית הקברות כמעט לא יכול להספיק לעבור את הצומת כולו בירוק (אולי כם הוא הראשרון ברמזור. השלישי יכנס בירוק ויצא באדום).

אם מותר לדעת, באיזה צומת וכיוון מדובר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...