Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה הקרוקס נפל לו על המקלדת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מחלקים פה באנים לאנשים הלא נכונים

רציתי לכתוב משהו אבל ברגע האחרון שמתי לב שיש לי כמה באנים מיותרים לכן אם תרצה הלוואה של באנים אשמח לתת לך כמה. :shock:

איזה כייף לי :)

פורסם
יש סרטון אבל אפשרות להוציא אותו זה רק עם עורך דין. וזה רק אם יהיו בעיות עם בעל הרכב השני

ממליץ להקדים ולהוציא את הסרטון

מנסיון הדברים האלה לא נשמרים לנצח

תביעה יכולה להגיע גם עוד שנה

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אויש. זה ממשיך:

[h=3]מבקרים[/h]

• unknown.gif
    sami saviv - היום 9:57View Conversation Report

מה קרה? לא נעים לי איך שאתה מגיב לנושא אז אני מגיב לך באותה דרך. אתה רומז שאני שקרן . אז אני עושה אותו הדבר. אני אומר שאמא שלך זונה אבל לא טוען שהיא זונה. אבל עדין אני טוען שהתגובות שלך לא יותר טובות משלי למרות שלא קיללת. ועדין בטוח שאתה מוביל זבל ולא מוביל דעה. כי איך אומרים " דעה היא כמו חור תחת, לכולם יש אחד"

פורסם

פשוט לא נעים לי לשמור את כל הטוב הזה לעצמי:

unknown.gif

sami saviv - היום 16:03View Conversation Report

אווייששש ילד בכיין. תתמודד לבד. אתה התחלת איתי. עוקץ, מכנה אותי שקרן בעקיפין ורץ לספר לכולם שאני מעליב אותך. מה קרה קרה בסך הכל. סיפרתי את מה שידעתי מהשטח וממה שאישתי סיפרה לי, לא היה טוב לכם. הייתה לי האפשרות לברר מה באמת קרה, ולא טוב לך. עונה כאילו אני איזה שקרן.

למדתי ממנהל הפורום שזורק אותי מהפורום מלא פעמים וחוסם אותי מלא פעמים, לא להגיב אם אין לך משהו חכם/ עוזר להגיד.

פורסם
נעלבתי עד עמקי נשמתי.

ולעיניין

לא שפוי לא רצוי ואפילו לא מומלץ גם אחרי תאונה שבה הנזק הוא קטן לצרוח כמו בהמה ששוחטים אותה.

גם אם פוטנציאל הנזק היה יכול להיות גבוה בהרבה.

גישה של גברתי, הכל בסדר עם הילדה ואיתך , יופי,

בואי נעמוד בצד נחליף פרטים , ונסיעה טובה לך.

תתאמנו על Zה

קרה מקרה והתנגשה בי מכונית מאחורה, אשמתו ברורה לכלל.

מאחר ונהגתי ברכב ליסינג, לא התרגשתי יותר מדי. עצרתי בצד וביקשתי פרטים ברוגע ובלי לחץ.

זיהה הנהג כי אני רגוע וכנראה תפס את זה כחולשה והתחיל לצעוק ולסרב לתת פרטים ולדרוש שאני אודה שאני אשם לפני שהוא נותן את הפרטים.

רק אחרי עלייה בדציבלים, נאות לתת את פרטיו.

ומניסיון המר למדתי שעם כל הכבוד, הרצון הטוב והתקווה שיהיה פה טוב יותר - העצה הזו לא רלוונטית למדינת ישראל בגלגול הנוכחי.

פורסם

יש כאן 4 אנשים נורמלים שמחזיקים את הפורום הזה

מאור 30

חן.פ

מרק10

בוקי

חבר'ה מה נפלתם על הבחור ?

אני בחמישיה הפותחת !

איזה כייף לי :)

פורסם

מי זה חן פ.?

לפי פות"ש יש כאן משתמשים לא מוכרים. או שם אחד לכמה משתמשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה התאום הלא חופר של חן.ג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מי זה חן פ.?

לפי פות"ש יש כאן משתמשים לא מוכרים. או שם אחד לכמה משתמשים.

פות״ש גם כתב לי בגאווה שלו עצמו יש כאן כמב משתמשים. חלקם אפילו מוכרים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...