Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שירשור מוזר קצת.

לפ.ש מה אתה רוצה לשמוע כאן בדיוק ?

כולם שלמים זה הכי חשוב ! זה שהם צעקו אפשר להבין אותם .אתה היית מתנהג שונה לאחת שנוסע באדום ופוגע ברכבך וגופך וגורם נזק לא קטן לרכוש ? אלו אמוציות של מצבי לחץ ואפילו פחד.

רוצה לשמוע שהתנהגות שלך בסדר ? אם לא הרגתם אחת השני אז סביר להניח שהתנהגת בסדר.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אתמול רציתי לצאת מתחנת דלק. אבל, מה לעשות, באמצע המשטח עצר איזה ראם (או סילבראדו, אני צריך לבדוק בדאשקאם), וחבר של הנהג יצא עם סנדביץ' וקולה והחיל לדבר אתו. כאשר צפרתי לו (צפירה של תשומת לב, לא עונש) כדי שיפנה את הדרך זכיתי למטר קללות, וכמובן שלא עלה בדעתם לפנות את הדרך.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשמע, הבחור נראה לי תושב עכו העתיקה שזיהה את הלוק האשכנזי שלי.

חוץ מזה, אתה חושב שסוזוקי קרוס מסוגל לפרק ראם :roll:?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שבמצבי לחץ כאלו אנשים מגיבים בכל מיני צורות שלא נראות רציונליות אחרת.

אז.. לא הייתי ממהר לשפוט אותם. יכול להיות שהם היו בלחץ באותה מידה כמו אשתך.

לדעתי פעלת נכון שהרמת את הקול בחזרה להרגיע את המצב.

לשם שינויי - :wink: זו התשובה הנכונה.

לפעמים צריך להיות, אדם בוגר בסביבה.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לפני כחודשיים.

אני נוסע לעבודה. יש פקק. נוסעים לאט ליד בית הנשיא בירושלים.

אני מגיע לסיבת הפקק. (כ 7-8 דקות זוחלים / עומדים / זוחלים)

גולף קארט של נכה תקוע באמצע הכביש.

הגולף קארט עומד לבד. והזקן ויושב מחכה לעזרה.

שאלתי אותו מה קרה.

ענה לי - נגמרה הסוללה. והוא צריך עזרה להגיע לחנות ליד (50 מטר נסיעה. בעלייה)

אמרתי אחלה.

עצרתי באמצע הכביש. (יש רק נתיב אחד. השני זה הנכה והגולף קארט.)

לקשור חבר לגרור אותו. מתחילים לצפור לי מאחור. ולצעוק לי. קדימה. תנסע.

אתה מפריע לתנועה. יש פקק ועוד ועוד כל מיני קללות וצעקות.

קשרתי גררתי. (עניין של 2 וחצי דקות נסיעה)

ונגמר הפקק.

אבל אף אחד לא עוצר.

עברו לפחות 30-40 מכוניות לפניי.

למה לא לעזור?

למה אין סבלנות?

למה אנשים דבוקים לשמאל (שאלוהים יקח להם את הרשיון)

מה קורה למדינה הדפוקה הזו.!

אחלה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני מאמין בהחלט שזה הלחץ והעצבים מהסיטואציה מאשר דאגה לפנס.

המחשבה הזאת שבגלל רשלנות פושעת של הנהגת שעומדת מולך עם עיני עגל מבולבלות יכלת לסיים את התאונה הזאת עם תוצאות הרבה יותר גרועות מחרפנת.

הייתי במצב דומה וקשה לתאר את העצבים שעברו לי בגוף כשזה קרה,על הנהג השני כמובן.

אז נכון,בהחלט הם יכלו טיפה יותר להתאפק בגלל הילד והבהלה שלה באותו הרגע .

אבל תיקח הכל בפרופורציות-נגרמה תאונה באשמתה המלאה של אשתך והדבר היחדי שתוכל לעשות זה לשלם.

אל תתחכם, באמת אתה טועה.

פורסם

אני יכול להבין את הצועקים. ויש סיכוי טוב שהייתי צועק על אישתך גם למרות שאני בן אדם מאוד רגוע ומאוד מנומס.

זה פחד אלוהים לראות נהגת עם עייני עגל "שחשבה שיש לה ירוק" ולדעת שבגלל ההקטנת ראש שלה יכלת לסיים מת או נכה.

אני הייתי יותר מודאג מהרגלי הנהיגה של אישתך שעוברת ללא סיבה באדום עם ילד קטן באוטו מאשר שצעקו עליה קצת. לך תדע אולי הצעקות האלה זה מה שיכניס לה קצת אחריות נהיגה לראש.

פורסם (נערך)

זה נגמר בצעקות, או קללות. אל תשכח שנסעה באדום מלא.

תחשוב מה היה קורה חלילה, אם הרכב השני היה נוסע מהר יותר, אפילו במהירות חוקית, ונכנס באותו שלכם.

בעצם אל תחשוב על זה. תגיד תודה שזה נגמר ללא פגיעות בנפש.

לפני כמה ימים, נסעתי ממש לאט כדי להיכנס לחנייה, ואיזה ילדה מפגרת שבקושי קבלה רישיון, נסעה אחורנית מהר וכמעט פגעה בי. ולמרות שצפרתי לה, היא המשיכה לנסוע. בקושי התחמקתי מזה. לבסוף היא עוד יוצאת מהאוטו, עם הפלאפון ביד באמצע השיחה ברמקול, וצועקת:"שמת לב איך נסעת, יא..."

אמרתי לה שאם היא תמשיך לנסוע ככה, ביום מן הימים זה ייגמר אחרת, ואז היא לא תוכל לקום יותר מה כיסא הגלגלים שיהיה לה, או לקום, בכלל...

עריכה אחרונה על ידי yossiaviel
פורסם

אני חושב שהוא צעק בגלל שמישהי נכנסה האור אדום, אצלנו זה נתפס בתור עבריין שמנסה להספיק את הצומת תוך כדי סיכון כול הסובבים.

ובגלל זה העצבים, בגלל שהוא כניראה חשב שאישתך ניסה להספיק את הצומת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני יכול להבין את הצועקים. ויש סיכוי טוב שהייתי צועק על אישתך גם למרות שאני בן אדם מאוד רגוע ומאוד מנומס.

זה פחד אלוהים לראות נהגת עם עייני עגל "שחשבה שיש לה ירוק" ולדעת שבגלל ההקטנת ראש שלה יכלת לסיים מת או נכה.

אני הייתי יותר מודאג מהרגלי הנהיגה של אישתך שעוברת ללא סיבה באדום עם ילד קטן באוטו מאשר שצעקו עליה קצת. לך תדע אולי הצעקות האלה זה מה שיכניס לה קצת אחריות נהיגה לראש.

התגובה הכי עניינית וצודקת פה.

כן, גם אני הייתי מאד כועס ועצבני על אשתך. במציאות הנוראית של כבישי הארץ, אין לי שום סובלנות לטעויות כאלה בנהיגה. זה היה יכול להסתיים אחרת לגמרי.

נ.ב- קשה להאמין שאם דבר כזה קרה לה, זו התאונה הראשונה מזה 20 שנה. אין לי ספק שהיא גרמה (ולא מודעת לזה) וגורמת כתוצאה מהרגלי הנהיגה שלה, ללא מעט מצבים של תאונה/כמעט תאונה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...