Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אישתי היום עשתה תאונה ,פעם ראשונה ב20 שנה שיש לה רשיון .נסעה באדום כי הרכב שלפניה התחיל לנסוע גם באדום. בקיצור נכנס אוטו לצומת ונכנס בה. ( ברור לכולם שהיא אשמה)

היא הייתה עם הילד ברכב . הילד בוכה היא בוכה ובפניקה מתקשרת אליי (יש דיבורית ברכב )ומנסה תוך כדי בכי להסביר לי שהיא עשתה תאונה ולאן להגיע, ואז אני שומע גבר ואישה צורחים עליה שהיא הרסה להם את הפנס באוטו החדש שלהם . היא אומרת להם שאני מיד מגיע והם ממשיכים לצרוח עליה.ואז הגבר צועק לתוך הדיבורית שהיא הרסה לו את הפנס. סיננתי כמה איומים וקללות בסגנון ארגון פשע ואמרתי להם להתרחק ממנה ולחכות 5 דקות. כשהגעתי למקום ראיתי את אישתי רועדת הילד מפוחד ואז הזוג האלה מתחיל לצעוק עלי. מזל שבורכתי בקול עבה חזק ומפחיד כשאני מתעצבן. ואחרי צרחה אחת על הבעל היה שקט . הוא ניגש לקח את הפרטים שלנו ואז לא רצה לתת את שלו כי "אישתי אשמה"

שתי צעקות אחרכך גם הפרטים שלהם היו בידיי. איך אתם הייתם מתנהגים אם היו עושים ככה למשפחה שלכם? למה הויכוחים והצעקות? יש ביטוח לרכב . יש סוכן תפנו אליו שיעשה את העבודה. למה צעקות הרי אני לא אשלם לך את הנזק

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

> סיננתי כמה איומים וקללות בסגנון ארגון פשע ואמרתי להם להתרחק ממנה ולחכות 5 דקות.

> מזל שבורכתי בקול עבה חזק ומפחיד כשאני מתעצבן. ואחרי צרחה אחת על הבעל היה שקט .

> שתי צעקות אחרכך גם הפרטים שלהם היו בידיי.

1wwcmm.jpg

מקווה שלבשת את החליפה חסינת האש שלך.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני חושב שבמצבי לחץ כאלו אנשים מגיבים בכל מיני צורות שלא נראות רציונליות אחרת.

אז.. לא הייתי ממהר לשפוט אותם. יכול להיות שהם היו בלחץ באותה מידה כמו אשתך.

לדעתי פעלת נכון שהרמת את הקול בחזרה להרגיע את המצב.

פורסם
הכי חשוב שאף אחד לא נפגע. מה גרם לאשתך רק לסוע באדום?

הרכב שלפני אישתי התחיל לנסוע באדום ואשתי שחשבה שירוק נסעה אחריו

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

פורסם

זאת החליפת איומים, לא?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

כשאתה רואה מישהו לבוש כמו מאפיונר רגיל, מה כבר הוא יכול לעשות? לשלוף אלה או סכין, אקדח מקסימום.

אבל בן אדם שנועל קרוקס ובא לתקוף אותך זה מישהו שאין לו אלוהים. אם הוא יצא ככה מהבית במודע, לך תדע מה יהיה הצעד הבא שלו.

וברצינות, אין מה לעשות. עשית טעות ופגעת במישהו, צפה לכך שהוא לא יצא אליך עם חיוך וקופון לקפה ומאפה בגרג. יש גם ערסים במדינה הזאת. כל עוד אין אלימות פיזית מה אכפת לך? שיוציא את כל הג'ורה שלו וירגע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני חושב שצריכים להעשיר מערכת חינוך בבתי ספר בקורס שליטה בכעסים ובסוף גם לעשות בחינת בגרות במקצוע. אני רוכב אופנוע יום-יום ולצערי אין יום בשבוע שמישהו לא מנסה פשוט להרוג אותי בכבישים. אנשים לא קולטים איזו אחראיות נופלת עליהם כשהם על ההגה. אני רואה גם הרבה רוכבים עצבניים על הנהגים הבעייתים האלה, אבל אם הייתי מתעצבן על כל אחד כזה, הייתי כבר מת מזמן - נחנק מעצבים של עצמי...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם (נערך)

לפני בערך 4 שנים, כשרק הוצאתי רישיון (הייתי כמה חודשים על הכביש),

עשיתי את התאונה הראשונה שלי.

מישהי נכנסה בי בצד אחרי שעברה באדום, אבל למרות שהייתי לחוץ דווקא יצאתי והרגעתי אותה...

היא הייתה לחוצה ברמות מטורפות, ואחרי שהיא נרגעה קצת החוצפנית התחילה להאשים אותי: "אני עברתי בירוק! אתה נסעת באדום" "למה אין לך שלט נהג חדש?" (היה פשוט הוא נפל מהמכה).

במקרה הצלחתי לאתר את נהג האוטובוס שעמד לידי ברמזור והודעתי לה שהוא עד להכל,

וכמובן שהיא הודתה בסוף...

כנראה אנשים הבינו שההגנה הכי טובה היא התקפה :roll:

עריכה אחרונה על ידי Menro

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

בישביל זה המציאו מצלמות

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...