Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התגובה הכי עניינית וצודקת פה.

כן, גם אני הייתי מאד כועס ועצבני על אשתך. במציאות הנוראית של כבישי הארץ, אין לי שום סובלנות לטעויות כאלה בנהיגה. זה היה יכול להסתיים אחרת לגמרי.

נ.ב- קשה להאמין שאם דבר כזה קרה לה, זו התאונה הראשונה מזה 20 שנה. אין לי ספק שהיא גרמה (ולא מודעת לזה) וגורמת כתוצאה מהרגלי הנהיגה שלה, ללא מעט מצבים של תאונה/כמעט תאונה.

תגובה אופיינית של שני חזירים שוביניסטים . שחושבים שכל הנשים הן אפסיות שמקומן במטבח ולא על הכביש

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תשמע, אני יכול להבין את הצועקים וייתכן שגם אני הייתי מרים את הקול (ואני בד"כ שיא הנימוס). קללות כמובן שאינן בז'רגון, עליך להבין שאישתך עברה באדום מלא, עבירה סופר מסוכנת. במקום להתרעם על הצועקים תגיד תודה שלא עירבו משטרה.

פורסם

אשתך עברה ברמזור אדום והדבר היחיד שמעניין אותך זה למה צעקו עליה? איבדת פרופרציות?

אני שמח שהתוצאה היא רק פנס בלי נפגעים, כיצד אתה מגיב אילו היית נוסע עם הילד ומישהו היה פוגע בכם ברמזור אדום?

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

פורסם (נערך)

אני לא מבין.

אפילו אם אשתו של פותח השרשור לא היתה האשמה בהתנגשות (ומתיאור הדברים, היא כן), התנגשות - למרות שכיחותה הסטטיסטית - היא לא התרחשות רגילה. כשמשהו כזה קורה, אפשר לצפות שאדם יאבד את קורת רוחו. זה לא נעים, אבל המצב של התנגשות הוא בכללותו לא נעים.

כל עוד לא מדרדרים לאלימות פיזית - אין מה יותר מדי על מה להתאונן. תצמיחו עור עבה יותר.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

למה הם צעקו? כי אצל רוב התושבים, נימוס ואיפוק בסיסיים זה מהם והלאה.

אני אספר סיפור קטן. בביקורים האחרון בארץ התארחתי אצל חבר שרכש לא מזמן דירה חדשה בבניין חדש בסכום לא מבוטל. יש לו רכב אמריקאי די גדול שחלקו בולט מהחניה המקורה. השכנים מלמעלה שוטפים את הרצפות כמו פעם, ושופכים את האשפה לשטח הציבורי וחלק פוגע ברכב. כאן אנחנו מדברים על מקום חדש, אז למה מצפה פות"ש מבהמה מצויה?

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם (נערך)

חייבים להיות בהמות כדי לאבד את קור הרוח כשמישהו נכנס בך (או אפילו אתה בו) עם כרכרת פלדה במשקל טון?

מה אתה חושב שקורה אחרי התנגשויות? שני הצדדים המעורבים יושבים בצד הכביש, פותחים בקבוק יין מבציר 1880 וחולקים אותו, ושרים ביחד קומביה עד בוא הגרר?!

עריכה אחרונה על ידי חן ג.

פורסם
תגובה אופיינית של שני חזירים שוביניסטים . שחושבים שכל הנשים הן אפסיות שמקומן במטבח ולא על הכביש
סביר להניח שגם אם אתה היית חוצה באדום רק מהלחץ והבהלה של האנדרנלין היית חוטף צעקות - ללא קשר למין הנהג.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

^^

חן, אתה אדם מתורבת ומשכיל, הפיסקה על היין לא רק שלא מצחיקה, היא ממש לא במקום. לא צריך לרקוד ולשתות "לחיים", אבל התנהגות נורמלית היא לא דרישה לא הגיונית. אדם נורמטיבי בודק אם הצד השני זקוק לטיפול, מזעיק אמבולנס ומשטרה ואומר תודה לאל שאין נפגעים בנפש. לא מסובך יותר מדי. מזכיר לי את השרשור של הבחור עם הקאדילאק שנקלע לתאונה עם ערס על מאזדה 6 , שהתחיל להתפרע. מי ישמע, כאילו יש לו רכב מיוחד שאם נהרס אז אין לו תחלופה.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

בוודאי שאדם צריך להגיב בצורה שקולה. אבל במקרה כל כך לא רגיל ואף מבהיל כמו התנגשות, אני מסוגל להבין אדם שיוצא משלוותו ולא מתנהג כמו שהוא אמור להתנהג.

פורסם
אשתך עברה ברמזור אדום והדבר היחיד שמעניין אותך זה למה צעקו עליה? איבדת פרופרציות?

אני שמח שהתוצאה היא רק פנס בלי נפגעים, כיצד אתה מגיב אילו היית נוסע עם הילד ומישהו היה פוגע בכם ברמזור אדום?

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

כן זה מעניין אותי למה צעקו עליה. אני יודע שהיא עשתה טעות מסוכנת היא יודעת שעשתה טעות מסוכנת. הטעות נעשתה . מזל שלא נגמרה באסון. אבל אתה ניגש לרכב רואה אישה רועדת וילד בוכה ברכב ומה שמעניין אותך שנדפק לך הפנס .קצת פרופורציה . אולי הם נפגעו. זה לא פגע וברח. הם שם. הם נותנים לך את הפרטים מה עוזרות לך הצעקות. יש ביטוח הכל יכוסה. קח את הפרטים וסע.יש לך כאבי ביטוח כנס לרכב ותזמין אמבולנס

אני שנוהג בערך 70000 ק"מ בשנה יוצא שפה ושם מישהו נכנס בך מאחור בפקק . אני אפילו לא מדבר . מבקש יפה את התעודות מצלם בנייד וזהו. לא מבזבז יותר מ5 דקות .

אני ממש לא מאמין שכל הפורום הזה "צדיקים"

אדון מנהל פורום נכבד. סגור את השרשור הזה. הגעתי למסקנות איך להתנהג בישראל

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם חלק מהמסקנות זה להסתתובב עם קרוקס, כדאי מאד שהשרשור ינעל ועדיף ימחק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

המסקנה היא: כשאלוהים תוקע אותך בפקק, סע מסביב.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...