Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה עצוב? תענוג לגור עם ההורים. אתה לא מנקה, לא מבשל, לא עושה כביסה, לא משלם חשבונות, חוסך המון כסף.

צחוק בצד, אם לא הייתי גר עם ההורים עד גיל 29, לא בטוח שבגיל 30 הייתי יכול לקנות לעצמי את הדירה שרציתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סתם. בצחוק הלוואי עליי פינוק כזה. אבל אני בגיל 41 . מאחרי הצבא עבדתי ועדיין עובד כמו סוס פרא. לא בזבזתי על שטויות ועכשיו יש לי בית משלי ועוד 2 דירות להשכרה. אני מסודר אבל לשבת בבית ולגרבץ לא בשבילי.

בת זונה , שמש קופחת רק עליי

פורסם
^^

...לא צריך לרקוד ולשתות "לחיים", אבל התנהגות נורמלית היא לא דרישה לא הגיונית. אדם נורמטיבי בודק אם הצד השני זקוק לטיפול, מזעיק אמבולנס ומשטרה ואומר תודה לאל שאין נפגעים בנפש. לא מסובך יותר מדי....

מדויק,קצר ולעניין.כל מילה בסלע.

איבדנו את האנושיות והתרבותיות,כל ד'אלים גבר וערס זו הנורמה,כמו בתגובה הזו:

אתמול רציתי לצאת מתחנת דלק. אבל, מה לעשות, באמצע המשטח עצר איזה ראם (או סילבראדו, אני צריך לבדוק בדאשקאם), וחבר של הנהג יצא עם סנדביץ' וקולה והחיל לדבר אתו. כאשר צפרתי לו (צפירה של תשומת לב, לא עונש) כדי שיפנה את הדרך זכיתי למטר קללות, וכמובן שלא עלה בדעתם לפנות את הדרך.

יש פתרונות.

בסיגפור למשל משתמשים במקלות במבוק.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם

יש פתרונות.

זאת המילה שחיפשתי." אנושיות"

פורסם

יש פתרונות.

רצית שאזמין אותו ל-duel? הלו, זה מעבר בתחנת דלק, לא בחורה :-D.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סתם. בצחוק הלוואי עליי פינוק כזה. אבל אני בגיל 41 . מאחרי הצבא עבדתי ועדיין עובד כמו סוס פרא. לא בזבזתי על שטויות ועכשיו יש לי בית משלי ועוד 2 דירות להשכרה. אני מסודר אבל לשבת בבית ולגרבץ לא בשבילי.

מסיפור של עבירה קשה ותאונה עברנו לסיפור על דירות.

במה אתה עובד ?

אם לגרבץ אתה לא אוהב ועובד כמו סוס ופרא, אז מי אתה ?

פורסם
רצית שאזמין אותו ל-duel? הלו, זה מעבר בתחנת דלק, לא בחורה :-D.

ממש לא אתה,או אני,או שכמותנו.

כוונתי היתה שיש מדינות שלא סובלות התנהגות כזו,והחוק מאפשר וגם מבוצעים עונשי מלקות על התנהגות גסה.

איך הפכנו לחברה שערס זו הנורמה,נורמה לגיטימית,והתנהגות מנומסת ותרבותית נהפכה לחריג שזוכה ללעג וביטול?

למה אנשים מתורבתים צריכים לחוש מאוימים ולא בנוח וזה נחשב לגיטימי?

אני את התשובות יודע.

אבל כבר שנים לא "פוליטיקלי קורקט" לומר את האמת.

"..ואחרי שהשופט הוציא לי אדום נתתי לו את היד כומו ג'אנטלמן,מה נתתי לו מרציאנו?..קרש בראש.."

פורסם
למה עצוב? תענוג לגור עם ההורים. אתה לא מנקה, לא מבשל, לא עושה כביסה, לא משלם חשבונות, חוסך המון כסף.

צחוק בצד, אם לא הייתי גר עם ההורים עד גיל 29, לא בטוח שבגיל 30 הייתי יכול לקנות לעצמי את הדירה שרציתי.

אני לא יודע איפה אתה חי אבל...בארץ צריכים להיות מליונרים כדי לקנות דירה, אם הצלחת לחסוף מליון ומעלה במגורים עם ההורים עד גיל 29 כנראה שהמשכורת שלך תספיק לך לקנות דירה גם בלי לגור איתם, אלא אם כוונתך הייתה לחסכון מספק של הון עצמי מינימלי שמאפשר לקיחת משכנתא, זה משהו אחר..

פורסם
מסיפור של עבירה קשה ותאונה עברנו לסיפור על דירות.

במה אתה עובד ?

אם לגרבץ אתה לא אוהב ועובד כמו סוס ופרא, אז מי אתה ?

מי אני? סתם בחור שעובד בגאודזיה שקנה שתי דירות מכונס נכסים במחיר נמוך מאוד כי היו בשכונות גרועות בטירת הכרמל וב2018 יתחיל שם פרוייקט פינוי בינוי.

אנשים שיושבים בבית בלי לעשות כלום נהיים בסוף חולים.

אף אחד לא סוגר כבר את השרשור הזה. נהיה לי משעמם

פורסם (נערך)

שמע, הייתה מספיק חכם בשביל להשקיע כסף נכון אבל לא בשביל הפורום ורגשות .

הרגשה שלי שרצית לשמוע שאתה אבא טוב וגיבור וצד שני לא בסדר,לא ברור לי מה אתה מחפש כאן בפורום שיגידו לך את זה ?

תגיד תודה שנגמר בסדר ושהם רק צעקו ,מקווה בשבילכם שבזה סיפור יסתיים.

שים לב אתה מדגיש ומציין שאישתך עשתה עבירה ניכנסה לצומת באדום ועוד אחרי משהו.

אולי הפעם זה לא הצליח לה אחרי 20 שנה ?

היא לא מפחדת מזה שיש ילד שלה ברכב ומסכנת חיים שלו שלה ושל אחרים?

הם צעקו ובצדק ! אם יש להם מצלמה ברכב הם יכול להגיש תלונה במשטרה וסביר להניח שיהיה בית משפט.

אולי מזה היא פחדה ?

לצערי כל פעם אני רואה שאנשים גונבים רמזור אדום וממש לא בטעות ! בדיוק כמו אישתך רואים שאדום אבל ממשיכים כי אחת לפני גם נוסע באדום.

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם
שמע, הייתה מספיק חכם בשביל להשקיע כסף נכון אבל לא בשביל הפורום ורגשות .

הרגשה שלי שרצית לשמוע שאתה אבא טוב וגיבור וצד שני לא בסדר,לא ברור לי מה אתה מחפש כאן בפורום שיגידו לך את זה ?

תגיד תודה שנגמר בסדר ושהם רק צעקו ,מקווה בשבילכם שבזה סיפור יסתיים.

שים לב אתה מדגיש ומציין שאישתך עשתה עבירה ניכנסה לצומת באדום ועוד אחרי משהו.

אולי הפעם זה לא הצליח לה אחרי 20 שנה ?

היא לא מפחדת מזה שיש ילד שלה ברכב ומסכנת חיים שלו שלה ושל אחרים?

הם צעקו ובצדק ! אם יש להם מצלמה ברכב הם יכול להגיש תלונה במשטרה וסביר להניח שיהיה בית משפט.

אולי מזה היא פחדה ?

לצערי כל פעם אני רואה שאנשים גונבים רמזור אדום וממש לא בטעות ! בדיוק כמו אישתך רואים שאדום אבל ממשיכים כי אחת לפני גם נוסע באדום.

לא באתי לכאן להוציא את עצמי גיבור זה החלק שאתה לא מבין. אתה נהיית שופט וגם תליין. לא מכיר את אישתי אבל קובע שב -20 שנה עשתה מלא עבירות תנועה ולא נתפסה. קובע שלא אכפת לה מהילד. אז למה שלא תקבע שכל אמא שנוסעת עם הילדים שלה ברכב יש לה פוטנציאל של רוצחת.

אמרו גם כאן הגדרות כמו" בחורה עם עיניי עגל"

לך תשלול לאמא שלך את הרישיון. איך היא גידלה ילד חמור כמוך.פורום של "צדיקים " חחח בושה

יש כאן 4 אנשים נורמלים שמחזיקים את הפורום הזה

מאור 30

חן.פ

מרק10

בוקי

פורסם

טוב, אפשר לסגור את הדיון הזה כי זה רק מתחיל להדרדר.

שני הצדדים במקרה טעו, הצד שביצע עבירה והצד שאיבד פרופרציות, אי אפשר להאשים אף אחד כי במצבי לחץ כל אחד יתנהג אחרת, אשתך קפאה והם השתוללו, כשמישהו עושה טעות וקופא זה הרבה יותר מפחיד מאשר אדם שמבין את הטעות וחוזר לתפקד מהר + העובדה שהייתה חצייה ברמזור אדום שמפתיעה פי כמה מאיזה נשיקה מאחורה הוסיפו לכל מד הלחץ.

תודה לאל שהכל נגמר בסדר, אבל באמת מספיק עם להציג את מי שבא לעזרתך כאיש שפוי ואת השאר כתליינים, גם אני הייתי מתפוצץ אם היו צועקים על אשתי אבל באותה נשימה הייתי מבין למה הם צעקו, לא חושב שרובנו היינו נוהגים אחרת.

חג שמח!

Sent from my LG-H870DS using Tapatalk

פורסם

אם בכל הפורום הגדול הזה הצלחת לזהות רק 4 אנשים נורמלים לפי מובן שלך אז ברור לי מי אתה ובגלל זה לא אמשיך ,מקווה מאוד שאנשים שפגעתם בהם ימצאו את השירשור כדי להסביר לך מי כאן נורמלי.

פורסם
אם בכל הפורום הגדול הזה הצלחת לזהות רק 4 אנשים נורמלים לפי מובן שלך אז ברור לי מי אתה ובגלל זה לא אמשיך ,מקווה מאוד שאנשים שפגעתם בהם ימצאו את השירשור כדי להסביר לך מי כאן נורמלי.

ברור אתה הרי יודע הכל

פורסם
לא באתי לכאן להוציא את עצמי גיבור זה החלק שאתה לא מבין. אתה נהיית שופט וגם תליין. לא מכיר את אישתי אבל קובע שב -20 שנה עשתה מלא עבירות תנועה ולא נתפסה. קובע שלא אכפת לה מהילד. אז למה שלא תקבע שכל אמא שנוסעת עם הילדים שלה ברכב יש לה פוטנציאל של רוצחת.

אמרו גם כאן הגדרות כמו" בחורה עם עיניי עגל"

לך תשלול לאמא שלך את הרישיון. איך היא גידלה ילד חמור כמוך.פורום של "צדיקים " חחח בושה

יש כאן 4 אנשים נורמלים שמחזיקים את הפורום הזה

מאור 30

חן.פ

מרק10

בוקי

נעלבתי עד עמקי נשמתי.

ולעיניין

לא שפוי לא רצוי ואפילו לא מומלץ גם אחרי תאונה שבה הנזק הוא קטן לצרוח כמו בהמה ששוחטים אותה.

גם אם פוטנציאל הנזק היה יכול להיות גבוה בהרבה.

גישה של גברתי, הכל בסדר עם הילדה ואיתך , יופי,

בואי נעמוד בצד נחליף פרטים , ונסיעה טובה לך.

תתאמנו על Zה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...