Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אחריות 3 שנים בסקודה. אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

כבר קנית?

אם אחריות ארוכה חשובה לך נסה יבואן אחר.

אם כבר קנית אז ממה שידוע לי אחריות שנה שלישית מותנת במידה וטיפלת במוסכי היבואן והיא אחריות מטעם היבואן לא היצרן לכן לא כל תקלה תיכלל בה.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

אני לא מבין את זה.

רכב עם מוניטין אמינות בעייתי, עם יבואן בעייתי, שעוד נותן לו אחריות פחותה מהמתחרים (שנותנים 3 שנים בתור סטנדרט, ואצל חלק יש גם 4 ו-5).

אז למה לחפש לקנות ממנו בכח?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואם קונים את הרכבים האלה בכמויות, עם שנתיים אחריות, מה בוער ליבואן לתת אחריות ארוכה יותר?

היבואן נותן את המינימום לפי החוק ואחר כך הלקוחות משלמים מכיסם על תקלות לאותו היבואן - רווח כפול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מתוך השרשור על השקת האיביזה החדשה (המקור כאן):

לגבי האחריות, אין כרגע איזו תוכנית מסודרת להארכת האחריות, פשוט מהסיבה שלפי מה שהם רואים מהלקוחות, אורך האחריות לא משחק תפקיד כזה חשוב. יחד עם זאת, אין מניעה שכבר בשנה הקרובה צ'מפיון יציעו את השנה השלישית כאופציה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

חבר עם פולו שנקנתה לפני שנה ועשרה חודשים, קרתה לו התקלה הידוע במצמדים (הרכב עבר בסביבות 40000 קילומטר), הלחצתי אותו שילך מהר למוסך לפני תום האחריות שלפי מה שאני הבנתי היא שנתיים, הגיע למוסך התחיל לצעוק, האיש שרות שם אמר לו מה אתה בלחץ יש לך חמש שנות אחריות על הגיר ושלוש על הרכב.

האם על רכבי וולקסוואגן נותנים יותר אחריות מרכבי סקודה וסיאט?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

לפי סוכן בסקודה חברת צמפיון רוצים לחזק את המותג פולקוואגן , לכן נותנים 3 שנות אחריות לפולסוואגן ורק 2 לשאר המותגים ,

פורסם

כן, לפולקסוואגן אחריות היא 3 שנים. לסיאט וסקודה שנתיים. ועדיין קונים הרבה יותר אוקטביה מאשר ג'טה ופאביה מאשר פולו.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני לא יודע מה הניסיון המעשי שלך עם היבואן הזה, אני יודע ששלי מצוין וכנראה שעוד רבים חושבים כמוני אחרת סקודה לא היתה המותג האירופי הכי נמכר בישראל כבר כמה שנים. #רקומר

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

רכבים מעולים ( נוחים, מרווחים, חזקים, יחסית חסכוניים ). אחריות קצרה מדי.

אילו היו נותנים אחריות של 5 שנים כמו לסובארו, מספרי המכירות היו מתקרבים לאלה של קאיה.

אולי יש הרבה אנשים כמוך שמרוצים מהיבואן, אבל יש גם לא מעט שלא קנו סקודה/ סיאט פרטית בגלל אחריות קצרה.

פורסם
ואם קונים את הרכבים האלה בכמויות, עם שנתיים אחריות, מה בוער ליבואן לתת אחריות ארוכה יותר?

היבואן נותן את המינימום לפי החוק ואחר כך הלקוחות משלמים מכיסם על תקלות לאותו היבואן - רווח כפול.

ועוד אומרים שמי שקונה טויוטה ויונדאי זה עדר שהולך בצורה עיוורת אחרי מותג.

בשבילי כל מוצר, שדורש ממני לרדוף אחריו, לא שווה את זה. זה גורם לי להיזכר בילדות בברית המועצות של שנות ה80.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא הייתי קורא לזה עדר שהולך בצורה עיוורת . אני אוהב את התוצרת של וואג, לא את וואג. לכן, אני קונה וואג.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...